2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Açılınnnnnnnn bizz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nörüyınuzz bacılarr

Maviscim sen bilirmissin bu bebis sekerlerini suslerini falan evde kendim yapmak icin nerden malzeme alabilirim canim?

Face.de kizlar eminonu bi de havuzluhan demisler

Son düzenleme:
Yeliz eminönü tahtakale de var hem de her sokakta
ararsan
bu sıcakta gözün keserse gitmeyi git derim ben de aslında minik biberonlardan almak istiyordum
bebek şekeri süslemesi için...

BHu arada alt komşum geçen çarş. doğum yaptı
kapısının önü ayakkabı dolu,bi gideyim dedim dedim bugün gittim artık,giyinmiş geceliğini takmış tacını hayırlı olsun dedim,bebek hastanede küvözde demezmi iki gözü iki çeşme,hafatya kadar kalacakmış en az 10 gün demiş dr.37. haftada 3200 gr doğmuş sezeryan,solunumu yeterli gelişmemiş ben anlamadım erken doğum değil,düşük kilolu değil,acaba hastanenin oyunumu??medipolde doğum yaptı,herşey yolunda gitti çok rahat oldu dedi ama daha bebeğini kucağına bile allamamış süt sağıp yolluyomuş hergün kocasıyla :26::26:

Ay aman Allah ım .........
çok korktum şimdi.......
Allah bebişe bian önce sağlık versinde annesiyle kavuşsun.....
Allah ım esirgesin hepimizin bebişlerini..................

kızlar ağustos annelerinde 2 kişi toprak aşeriyormuş biliyormusunuzzzzzzzz

Hic sasirmadim cunku kizimda tum testler normal olmasina ragmen beton ve toprak cekiyordu canim.doktorum pika yani anormal seylere aserme demisti olabiliyormus.hatta bur hastasi cam yiyormus dayanamiyormus.bunda da canim cekiyor arada dogumdan sonra oyle bir istek olmuyor betonu cigneyip tukurmek inanilmaz rahatlatiyor beni elimde degil yani.

slmm annsıler bız geldık elıfımlee.. babamızda balkon keyfı yaptık cok sıcakkk dal kıpırdamıoo bu hava benı mahvedıoo sureklı dus almaktan sıkıldımm ..

sızler nasılsınızz

sagol canım dr gitmedim hafta sonu diye su içiyorum bu aralar suyu az içmeye başlamıştım heralde ondan oldu inş geçer canım
ıns cnm yaa bol su ıccc bakalımm
ewt cnm artık bellı edıolar kendılerını kocaman oldularr

keneden cok korkuyorumm cnm yaaaa sımdı yınee sters oldum allahn ıznıyle bısey olmazz ınss:18::18::18:

afıyet olsunn boreklerr karpuzlar yarasınn bebısınee...allah kocalarımızaa sabır versın bızı cekıolarr zor ıslerı cok bıde nazlıyzz sormaa kızımlaaa.. her dedıgımızı yaptırıcaz ıllaa... napalım olsun okadarcıktaa
nıe degıstırdın cnm yaa 5 yıl uzun bırsuree omu bırakktı.. neyse baskasını bulursun ınss ..

cvbım terlıkk

Ecrin diyecektim aman yaa
Ben sizi facede de karıştırıyorum :)

Son düzenleme:
kızlar giremiyorum bi kaç gündür iyimisinizzzzz Varmı problem. ???? Sorun????

Biz iiz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…