okadar çok yazmışsınki:dDD ilk önceeee o börekten bende itiyorum hehehD adresimi vereiym kiki D
ben eve kadın alıyorum 15 günde 2 hafta önce 5 yıllık kadınımı dğiştrdim bu kaıdnın ütüüsnü nde hiçmemnun değilimbana kaldı bu haftaaa çok zor gleiyorrr bu haftada değiştireceğim bu kadını pazartesi iş yeirne birini alacağım bakalım memnun kalırsam evede gelsin oy oy bende salaklık tam doğum öncesi bildiğinden ne vazgersin iilkoş yaaaa
Ben hazır süslü çikolatalardan almayı düşünüyorum. Gelenlere ikram etmek için.
Ama bebek mevlüdünde ne dağıtırız bilmiyorum tabi. Bursanın adetlerini annem daha iyi biliyor. Onunla bişeyler ayarlıycaz artık :)
Artık yemek yerken nefessiz kalıp tıkanıyorum sanki. Sofrada da öne doğru eğilemiyorum daha çok tıkanıyorum. Sandalyeye yaslanıp yiyince de her lokmada göbeğime döküyorum yemeği :) Kızımızı kirlettin diyor eşim de
uyumak, yemek yemek iyice zorlaştı artık. Sırt üstü yatılmıyor. Yan yatınca sanki göbeğim eziliyo ki bebek hemen tekme atmaya başlıyor altta kalan yerden :) Ezme beni anne diyor sanki.. Bir de her gece en az 2 kere tuvalete kalkmaca. pufff.
Ama bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o...
bu işte bir gariplik var benim yorumum senden neden önceki senin yazına yazdıydım hehe
yelizcim yapılışıda çok kolaymış hehehe denicem canım beğendim tarifiii
Kizlarya ben cadimin sekerlerini kendim hazirlamak istiyorum yani suslerini falan sepetini.. Oda suslemelerini elim yatkindir sus pus isine becerikliyimdir. Deeee... Nerden bulucam ben boyle seyler satan yerleri? Tul- mul tarzi seyler? Kapi susu falan yapmak icin gerekli olan seyleri..
Var midir bilgisi olan?
Bu sorum bi cevaplansin daha coook sorum var size :) si benden daha ondesiniz hazirliklar konusunda daha tecrubelisiniz :)
Bazen sapitiyo forum cok konuda gordum oluyo boyle :)))
demir eksikliğinden oluyor bildiğim kadarıylaaaaaakızlar ağustos annelerinde 2 kişi toprak aşeriyormuş biliyormusunuzzzzzzzz
Kizlarya ben cadimin sekerlerini kendim hazirlamak istiyorum yani suslerini falan sepetini.. Oda suslemelerini elim yatkindir sus pus isine becerikliyimdir. Deeee... Nerden bulucam ben boyle seyler satan yerleri? Tul- mul tarzi seyler? Kapi susu falan yapmak icin gerekli olan seyleri..
Var midir bilgisi olan?
Bu sorum bi cevaplansin daha coook sorum var size :) si benden daha ondesiniz hazirliklar konusunda daha tecrubelisiniz :)
Aaa zevzekbayan kiz biz senle ayni gun mu dogurcaz
ama doğum tarihleri farklı anlamadım nası aynı gün doğurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?