2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oyle adrese yollamayla olmassss..nyakinlardaysan yapiyim bi gun buyur cayla yiyelim borekciklerimizi :)

Offf evet cok tanidik satirlar...

bu işte bir gariplik var benim yorumum senden neden önceki senin yazına yazdıydım hehe

Arada şaşırıyor bu forum. Bi kere de benim yazımı silmiş ama benim yazımdan alıntı yapılan yazı altta duruyodu :))

yelizcim yapılışıda çok kolaymış hehehe denicem canım beğendim tarifiii

Dene canim valla pek lezzetli oluyo.. Tabi bunun degisikleri de var onu esimin halalari yapiyo akillara zarar.. Vicvic yagli oluyo onlarin yaptigi ama lezzetini tek gecerim..

Bn bunu bi de ispanaklisini becerebiliyorum sadece :)

Kizlarya ben cadimin sekerlerini kendim hazirlamak istiyorum yani suslerini falan sepetini.. Oda suslemelerini elim yatkindir sus pus isine becerikliyimdir. Deeee... Nerden bulucam ben boyle seyler satan yerleri? Tul- mul tarzi seyler? Kapi susu falan yapmak icin gerekli olan seyleri..

Var midir bilgisi olan?

Bu sorum bi cevaplansin daha coook sorum var size :) si benden daha ondesiniz hazirliklar konusunda daha tecrubelisiniz :)

valla benimde bir bilgim yok şeker maviş e sor o bilir

internette var canım ben bebişimin lokum keselerini internetten aaldım dünnn geldiD
bebek şekeri süsleme malzemeleri yaz bulursun

kızlarrr be şimdilik kaçıyorum bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz eşime güzel bir sofraa hazırlayacağım birazda kendime çeki düzen vereyimDDD
hava kararsın diye bekliyorum ama hazırlıkla ancak olur sanırım heheDD
haydi öptüm yine girerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…