Merhaba Kızlar,
hatırlarsanız bende 2011 eylül annelerindenim, daha dün sizleri düşündüm allah nerede şu sıralar son 3 ayı kalmış hamile varsa yardım etsin dedim, geçen sene İstanbul bu kadar sıcak değildi eğer bu kadar sıcak olsaydı ben keisn 7 aylık doğururdum, hatırlıyorum benimde gögüslerimin altı pişik olmuştu, uyumak ne mümkün su gibi ter içinde kalıyordum klima açıktı ama bana faydası yoktu. Allah yardımcınız olsun kızlar bir daha doğurursam kışın doğuracağım :)
gunaydın annısler.. dun pıknıkten gelınce hemencık uyuyaklamısımm tabı sımdıdenn erkenden kalktımm ...aksamm 9dan berı uyuyorum yahuu :) ck yorulmusuzz kıızmlaa.. szlerde ıyısınızdır ınss.. gusel bı hafta dılıyorum hepınıze..
Off yatiyorum kalkiyorum yatakta dön dön uyumaya calisiyorum.. Yok yok yok... Uykum var sanirim ama uyuyamiyorum.. Kaburga,arim agriyo
ah canım kıyamam ben dün şekerleme yapmıştım gündüz bu sabah erken uyandım ama gecede hiç wc ye bile kalkmadım..
Gunaydin bu arada anniskolar
Merhaba Kızlar,
hatırlarsanız bende 2011 eylül annelerindenim, daha dün sizleri düşündüm allah nerede şu sıralar son 3 ayı kalmış hamile varsa yardım etsin dedim, geçen sene İstanbul bu kadar sıcak değildi eğer bu kadar sıcak olsaydı ben keisn 7 aylık doğururdum, hatırlıyorum benimde gögüslerimin altı pişik olmuştu, uyumak ne mümkün su gibi ter içinde kalıyordum klima açıktı ama bana faydası yoktu. Allah yardımcınız olsun kızlar bir daha doğurursam kışın doğuracağım :)
48 de benimmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyysafak 58 başka yooooooooooookkkkkkkkkkkkk
kızlarr yaa 34 haftalık yazıyorrr yaa ay ay 6 haftammı kaldı şimdi benimm şaka gibi şaka gibi
48 de benimmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
iyi yapmışsın canım yorulduğuna göre güzel geçmiştir
evet çok sıcak çekilmiyor ama napalımmmmmmm
gunaydın cnmm ewt cok yoruldukkk top bıle oynadık kızımlaaa.. tabı 1o dk gecıremedık kzıımm tekmelıodu oynama der gıbı sona ayaklarım cok şiştı zaten :))bendende herkeşe günaydınlarrrrrrr
gunaydın cnmm ewt o cok sısmısın dıyenler burdada varr malesff ama duymamak daah ıı sonucta hamıleyızz bunlar olucak seyler kı hava sıcak odem daha fazlaa.. dogumdan sonaa hemencık odemler gdıer ınssgünaydın güzel annişler.. biz de oğlumla birlikte 10 gündür geziyoduk. annemlere ve kayınvalidemlere gittik. son gezmelerimizi yaptık.. şimdi birkaç sayfa okudum. sanki beni anlatmışsınız. anladım ki hepimiz aynı dertleri paylaşıyoruz. gece uykusu benimde felaket. sağ kaburgalarımı çok acıtıyor oğlum. hele dün gece bir tekme attı hafif bir çığlık attım resmen. ben de kesinlikle bir daha yaz annesi olmayı düşünmüyorum. tabii sürpriz olmazsa :))) kızlar benim ellerim ayaklarım ve yüüzmde şiş. sizde de var mı? gören ayyy çok şişmişsin diyor, canım sıkılıyor..
AYNEN canım :))))) şaka gıbı gercekten bende hala ınanamıyorum :)))
kızlarr yaa 34 haftalık yazıyorrr yaa ay ay 6 haftammı kaldı şimdi benimm şaka gibi şaka gibi
Off yatiyorum kalkiyorum yatakta dön dön uyumaya calisiyorum.. Yok yok yok... Uykum var sanirim ama uyuyamiyorum.. Kaburga,arim agriyo
Gunaydin bu arada anniskolar
mesaj hakkım olmadığı için buradan yazayım dedim. öncelikle çok sağol teyzesi Allah hepinizin de sağ salim evletlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. izmir de balçova agora pamidor, bayraklı hello kity, birde kemeraltında ercü bebe var aziz bebenin, bahar bebenin toptancısı hastane çıkşları olsun çıtçıtlı badileri çok iyi hemde fiyatları uygun.
herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım
herkese gunaydınlarrrrrrrr, evet artık bende dün gece itibarıyle uykusuzlar kervanına katıldımgece 4,30 da bı uyandım 6 ya dgru anca uyudum, ve şimdi ofisteyım,, izmir yanıyooooooooooo, allahım bu nasıl bı sıcakkk, emır bu ara cıktı cıktı, yoksa 15, 20 eylule kadar durabılır )
gunaydın canım benımde gecen haftalarda ole oldu.. yaglı kızartmadan vazgectım yemıyorumm oda osekılde kesıldı.. bol boll serın meyvee yogurtt.. ıcebılısan sogukk sut bardak bardakk.. cok ıı gelıoo maden suyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?