- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
benım memlekett orası bılmezmıyımm gece kac kerekalkıpta dus aldırdım.. . 1 yıldırr ayrıyızz tabı.. özledım ama cok
benımm hala uykum var kociş de öğlen yemeğe gelcek yemek de yapmam lazım biri benı durtsunde kalkayım artık halsizimmmmm
beni de biri dürtsün. dün getirdiğim valiz ortada. mutfak karışık.. çok iş var yapılcak. ama ben yapmak istemiyorm.. bu arada az önce temmuz annelerinin doğum hikayelerine baktım kızlar. hem ağladım hem korktum((
Sana özel mesaj atamıyorum, sen bana istersen mail adresini yaz özelden, heyecanlı hediye işimizi konuşalım:)
neden korktun cnm yaaa ..beni de biri dürtsün. dün getirdiğim valiz ortada. mutfak karışık.. çok iş var yapılcak. ama ben yapmak istemiyorm.. bu arada az önce temmuz annelerinin doğum hikayelerine baktım kızlar. hem ağladım hem korktum((
herkezz bı durtulmek ıstıoo ıkınızıde durtuyorummm hadee yayılmak yok ıs basınaa..benımm hala uykum var kociş de öğlen yemeğe gelcek yemek de yapmam lazım biri benı durtsunde kalkayım artık halsizimmmmm
Bu noktada amniyotik sıvı maksimum hacmine ulaşır. Bebeğiniz büyüdükçe, daha az sıvı kalacağı için bebeğinizin hareketlerini daha da çok hissedeceksiniz. Süt üretimine hazırlanan göğüslerinizi yumru yumru, topak topak hissedeceksiniz. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.
anaaa benim hamilelik günlüğmde bunlar yazıomuss e ben sabah kiminkini paylaştım o zaman
cıkmadı cnm eylulde vardı sanırım bıde bakalım denıycezz cıkana kadarr ıns olurrvallahı hele bu sıcaklar ne ya 41 derecebende 7 sene ankaradaydım canım,3 sene oldu doneli. arkadasımda 11 senedır ıstanbuldalar, agustosta donuyolar artık, umarım sızde yakın zamanda donersınız canım,, sizin tayın işi vardı sankı olmadımı ?
buldum buldum mihraceninkini çalmışımmmm
günaydın arkadaşlar bugün arkadaşımın bebek mevlüdüne gidecegim darısı bizim başımıza(amin)
şükriyeciğim bu sancı dediğin nerende ve nasıl oluyor bizde dikkatli olalımgunaydın canımm senın bebıss yaraamazlık yapıo sanırsammm son ayda kımseelrı uyku tutmuycak bı saga bı sola donmektenn bende helak oldummm ara ara sancılar oluoo ..
günaydın güzel annişler.. biz de oğlumla birlikte 10 gündür geziyoduk. annemlere ve kayınvalidemlere gittik. son gezmelerimizi yaptık.. şimdi birkaç sayfa okudum. sanki beni anlatmışsınız. anladım ki hepimiz aynı dertleri paylaşıyoruz. gece uykusu benimde felaket. sağ kaburgalarımı çok acıtıyor oğlum. hele dün gece bir tekme attı hafif bir çığlık attım resmen. ben de kesinlikle bir daha yaz annesi olmayı düşünmüyorum. tabii sürpriz olmazsa :))) kızlar benim ellerim ayaklarım ve yüüzmde şiş. sizde de var mı? gören ayyy çok şişmişsin diyor, canım sıkılıyor..
benımm hala uykum var kociş de öğlen yemeğe gelcek yemek de yapmam lazım biri benı durtsunde kalkayım artık halsizimmmmm
şükriyeciğim bu sancı dediğin nerende ve nasıl oluyor bizde dikkatli olalım
canım hepimiz tabiki şişiz ama çok yorulunca ve çok hareketsiz kalınca artıyor hafif hafif hareket ve bol su iyi geliyor
ben ödemimi ellerimden anlıyorum bazen dolma gibi şiş uyanıyorum bazen daha az şişiyor
cnm bnde ozelden atamyrm sana msj nıe ole oluokı
canım dikkatimi çekiyor sen çok uykusuz kalıyorsun gündüzmü uyuyorsun
birde öyle merdiven çok çıkma çok mecbur değilsen hele hiç kullanma tehlikeli olbiliyor bana yasak mesela
benim yeteri kadar gönderim yokmuş mesaj için, ee napcaz biz suksuk bize yardım etttt :)
:)))) ay bebişleri alırsak kucağımıza ozaman inanacağız sanırımAYNEN canım :))))) şaka gıbı gercekten bende hala ınanamıyorum :)))
hoş geldiniz günaydın canımmmmmherkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım
hoş geldin hadi gözün aydın darısı benim başımaa gözümde büyüyor eşyalaır hazırlamakgünaydın kızlr dün en sonunda bütün eşyaları yıkadım ütüledik annemle odasını hazırladık o kdar çok yoruldum ki anlatamam .
bebek şekerlerininde siparişini bu hafta vereceğim pijamayı hala halledemedim
haftayada çalışabilir raporu alacağım
bu arada oruç tutmak isteyenleri okudum arkadaşlar yapmayın etmeyin bebeğinize zarar verirsiniz
bütün türkiye ynaıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydın herese annişler..ankara yanıyoooooooooooooo çok trafik vardı,daha yeni gelebildim işe..geçmişi okuyamiıyorum uzun zamnadır..mrtylz den haber varmı??
kız şükşük milleitn yüreğini ağzına getiriyorsun çok fenasın sen yaaaewt cnm gayet ıyıler sımdı uykusuzluk dısında tabıkıde.. bebısııde ıı coksukurr
hoş geldin Allah kolalyık versin bneh ala işe başlamadımGunaydn kızlar kızcemle ıse geldık yıneee nasılsınz bakalım
buldum buldum mihraceninkini çalmışımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?