yağlı we kızartma yemiyorum zaten sodada içiyorum soğuk sütte zaten.. işe başladım ya kızım şımarıklık yapıyor heralde:)
herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım
herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım
günaydın herese annişler..ankara yanıyoooooooooooooo çok trafik vardı,daha yeni gelebildim işe..geçmişi okuyamiıyorum uzun zamnadır..mrtylz den haber varmı??
kızlaaar hala hiç uyumadım.Döndüm durdum bu saate kadar. inanılmaz sıcak.Elimden gelse suyun içinde yaşayacağım doğuma kadar. günde 3 kere dus aldıgımı biliyorum son 1 haftadır.Allah sonumuzu hayır etsin. Üstüne bir de asansörümüz bozuk.Bugun 2 kere 12 kat merdiven cıkmak zorunda kaldım. Bacaklarım inanılmaz derecede agrıyor.Öf şu 52 gün gecse biran evvel
bugün fatmaemir le biri daha kontrole gidicekti hatırlayaamdım ismini geçmiş yapmaya da üşeniyorum kimdi ki acaba:26:
günaydın canım oo sen baya geç katıldın bizim kerwana:) çok zor oluyor artıkk canım adana kadar yanamaz 2 gündür klima ile yatmak zorunda kaldık we şimdide boğazım ağrıyor..
ewt cnm gayet ıyıler sımdı uykusuzluk dısında tabıkıde.. bebısııde ıı coksukurr
günaydın canım oo sen baya geç katıldın bizim kerwana:) çok zor oluyor artıkk canım adana kadar yanamaz 2 gündür klima ile yatmak zorunda kaldık we şimdide boğazım ağrıyor..
nası yani doğum mu yaptı yoksa sorun neymiş peki
gecmıs olsuınnn cnmm klımaa carpıo aman dıkatt et son aylarda grıp olma bıde bogazın kotuyse ıhlamur kaynat ball koy ıcınee yumusar hemencık..gece klıma deılde vantılator kullanın daha ıı enazındann..
nurgul gıtmıs bıde onumu dıosun acaabaaa
nurgülün nicki neydi ki :44:
kızlaaaarrrr günaaayyydııınnnnpazar gezmelerinizi yaptınız geldiniz tabiii ohhhh gel keyfim gel.... bizde kızımla gene işteyiz (
yok cnm yaaa.. uyuyamıyomus dun gecee yazmıss.. bebegıı dogmadıı kızz.. ala alaaa gobusunde halaa.. sukurler olsun ..
izmir okdar sıcakkı sankı duvarlardan ates cıkıyo, vantılator kesmıyo canım... sabah zaten dayak yemıs gıbı kalkıyoruzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?