teşekkür ederim
Demir hapı siyahlaştırıyormuş. Başladın mı vitamin ya da demir hapına sen?
memorial figen taşer güneye gidiyorum
evet doğru yerdesin.
cnm ben avrupa yakasındayım.
Ben ayın 24 ünden beri bekliyorum:)doktora erken gittiğim için bebeğim çok minikti geç döllenmede olabilir.79.63 tü test sonucum o yüzden 15 gün sonra çağırdı doktorum.Ama çok korkuyorum ya kese yoksa yada boş gebelikse diye..
Nasıl sabrediyorum sen bide bana sor kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi hergün.
amin cnm tebrikler sanadacanım bende 6 haftalıkken keseyi görmüştük şuan da saglıklı maşallah 8 haftalık olduk inşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim
2 kimyasal gebeliğim var demiştin . neden hala doktora gitmedin ki? iyi sabretmişsin :)
cnm doktor tekrarla 3-4 günde bir dedi zaten.cuma gün yaptırdım en son 307 çıktı eşimle sevincimizi görmeliydin:)yine yapmak istiyorum ama eşim bekle diyor..doktor normal gebeliğe gidiyo gibi görünüyor dedi.ilk gittiğimdede rahimde kalınlaşma ve kanlanma var dedi zaten.cumartesi test yapıcam doktorum nöbetçiymiş.göstereceğim.soruma burda cevap aldım
testi tekrarlatmadı mı peki?
elevit verdi cnm bana sanırım ondanDemir hapı siyahlaştırıyormuş. Başladın mı vitamin ya da demir hapına sen?
ayy çok güldüm ya, akıllıymış seninki, benimkide masum masum öpecek gibi geliyo yanıma sonra yapışıp kalıyo, bide bakıp bakıp seninkiler büyümüş diyo
cnm bize doktor bişi söylemedi sormayı unuttum ama korkuyoruz bizde..
Ama eşim bana karşı dahada ilgili oldu yaa çok mutluyuz şuanda Rabbim bozmasın tadımızı ne kadar evlisiniz siz?
Çok çok afedersiniz ama benim biraz koyu rengi siyaha dönük gibi.Sanırım kullandığım ilaçlardan.Olabilir dimi?
Çok özür dilerim tekrar
amin cnm tebrikler sanada
cnm doktor tekrarla 3-4 günde bir dedi zaten.cuma gün yaptırdım en son 307 çıktı eşimle sevincimizi görmeliydin:)yine yapmak istiyorum ama eşim bekle diyor..doktor normal gebeliğe gidiyo gibi görünüyor dedi.ilk gittiğimdede rahimde kalınlaşma ve kanlanma var dedi zaten.cumartesi test yapıcam doktorum nöbetçiymiş.göstereceğim.
sen benden çok yaşıcanya bende aynısını yazacaktım, ben taa hamileliğimi öğnenmeden rengi simsiyah olmuştu arap bacı gibi ama çok çirkinleşti, şimdide öyle :18:
amin cnm inşallah.saolun iyiki varsınız.pazartesi aranıza mutlu bi şekilde dönmek istiyorumm.:) gözün aydın o vakit. doktorun dedği gibi inşlh sonuna kadar güzel haberlerle gidersin
cnm ben o malum bölgeden bahsetmedim.kullandığım ilaçlardan ötürü dışkıdan bahsettim:)
amin cnm inşallah.saolun iyiki varsınız.pazartesi aranıza mutlu bi şekilde dönmek istiyorumm.
Topicte bi bebeğini göremeyen benim henüz..
benim ikiside siyahlaştı
cnm ben o malum bölgeden bahsetmedim.kullandığım ilaçlardan ötürü dışkıdan bahsettim:)
amin cnm inşallah.saolun iyiki varsınız.pazartesi aranıza mutlu bi şekilde dönmek istiyorumm.
anchusa inşallah canım.Ben kimyasal gebeliklerimde hamile olduğumu hiç bilmedim.
Ben 3 sene 4 aylık evliyim.8 aydır falan bebek düşünüyoduk 3 kere deneyebildik işte.İlkinde tutmuş ama haberim yok regl gördüm normal.3-4 gün sonra kanamam başladı 15 güne yakın sürdü.Tabii ben doktora gittim doktor ultrasonda bir sorun göremedi kan testi deneyelim dedi.
Kan testim yapıldı gebelik çıktı ve biz şok olduk.Doktor normal bir gebelik olmadığını anladı ama bana pek çaktırmadı.1 hafta sonra gel dedi.Kan testinide sürekli yinele dedi zaten kanamamla birlikte kan değerlerim hep düştü.2 ay sonra tekrar denedik bebek tekrar aynı sorunu yaşadım anladım zaten kan testimi yapıp direk doktora gittim.Yine gebelik çıktı.Doktor dedi 3.düşüklerde sebebi araştırılıyor.Ama ben yinede istedim.Bi kaç test yapıldı bir sorun çıkmadı.Gebe kalıp gelmeni bekliyorum dedi.
İşte şükür bu ayda gecikti reglim o yüzden umutlandım test yaptım negatif çıktı.Rabbim arattırmadı çok şükür.
turamit amin canım benim inşallah
Sen tatsız iki deneyim yaşadığın için şimdi bu kadar tedirginsin anladım.
anchusa inşallah canım.Ben kimyasal gebeliklerimde hamile olduğumu hiç bilmedim.
Ben 3 sene 4 aylık evliyim.8 aydır falan bebek düşünüyoduk 3 kere deneyebildik işte.İlkinde tutmuş ama haberim yok regl gördüm normal.3-4 gün sonra kanamam başladı 15 güne yakın sürdü.Tabii ben doktora gittim doktor ultrasonda bir sorun göremedi kan testi deneyelim dedi.
Kan testim yapıldı gebelik çıktı ve biz şok olduk.Doktor normal bir gebelik olmadığını anladı ama bana pek çaktırmadı.1 hafta sonra gel dedi.Kan testinide sürekli yinele dedi zaten kanamamla birlikte kan değerlerim hep düştü.2 ay sonra tekrar denedik bebek tekrar aynı sorunu yaşadım anladım zaten kan testimi yapıp direk doktora gittim.Yine gebelik çıktı.Doktor dedi 3.düşüklerde sebebi araştırılıyor.Ama ben yinede istedim.Bi kaç test yapıldı bir sorun çıkmadı.Gebe kalıp gelmeni bekliyorum dedi.
İşte şükür bu ayda gecikti reglim o yüzden umutlandım test yaptım negatif çıktı.Rabbim arattırmadı çok şükür.
turamit amin canım benim inşallah
Sen tatsız iki deneyim yaşadığın için şimdi bu kadar tedirginsin anladım.
Biz eşimle 7 yıl çıktık. 2 yıl önce evlendik. Ama bu 2 yılın 1 yılı ben yurtdışındaydım yine, o türkiyedeydi. 1 yıldır birlikte yaşıyoruz.
Dualarim seninle cnm pazartesi guzel bi gun olsun senin icin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?