2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkür ederim

Demir hapı siyahlaştırıyormuş. Başladın mı vitamin ya da demir hapına sen?

memorial figen taşer güneye gidiyorum

evet doğru yerdesin.

Rica ederim umarim ise yarar

Ay o demir hapi banada aynisini yapti inek gibi hissettim bi an kendimi ama normal mis cok sukur daha neler gorucez kim bilir

ya korkma.
ben 3 haftalıkken idrar testiyle öğrendim. Sonra sağlık ocağında kan testiyle doğrulattım.
4 haftalıkken kadın doğumcuya gittim ve beni geri yolladı henüz göremeyiz çok erken 15 gün sonra gel diye...Bakmadı bile Dr o zaman...
O yüzden bu pazartesi gidebildim işte...Pazartesi de bariz kese vardı.
senin Dr. da erken diye görememiştir.

canım bende 6 haftalıkken keseyi görmüştük şuan da saglıklı maşallah 8 haftalık olduk inşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim
amin cnm tebrikler sanada
2 kimyasal gebeliğim var demiştin . neden hala doktora gitmedin ki? iyi sabretmişsin :)

soruma burda cevap aldım

testi tekrarlatmadı mı peki?
cnm doktor tekrarla 3-4 günde bir dedi zaten.cuma gün yaptırdım en son 307 çıktı eşimle sevincimizi görmeliydin:)yine yapmak istiyorum ama eşim bekle diyor..doktor normal gebeliğe gidiyo gibi görünüyor dedi.ilk gittiğimdede rahimde kalınlaşma ve kanlanma var dedi zaten.cumartesi test yapıcam doktorum nöbetçiymiş.göstereceğim.

Demir hapı siyahlaştırıyormuş. Başladın mı vitamin ya da demir hapına sen?
elevit verdi cnm bana sanırım ondan

Son düzenleme:
ayy çok güldüm ya , akıllıymış seninki, benimkide masum masum öpecek gibi geliyo yanıma sonra yapışıp kalıyo, bide bakıp bakıp seninkiler büyümüş diyo

Onlarada yazik benmki artik dokunmam sana dio eskiden limonun yarisiydilar simdi tum limon oldular banada ole dio esim

sen benden çok yaşıcanya bende aynısını yazacaktım, ben taa hamileliğimi öğnenmeden rengi simsiyah olmuştu arap bacı gibi ama çok çirkinleşti, şimdide öyle :18:

:) gözün aydın o vakit. doktorun dedği gibi inşlh sonuna kadar güzel haberlerle gidersin

sen benden çok yaşıcanya bende aynısını yazacaktım, ben taa hamileliğimi öğnenmeden rengi simsiyah olmuştu arap bacı gibi ama çok çirkinleşti, şimdide öyle :18:

cnm ben o malum bölgeden bahsetmedim.kullandığım ilaçlardan ötürü dışkıdan bahsettim:)
:) gözün aydın o vakit. doktorun dedği gibi inşlh sonuna kadar güzel haberlerle gidersin
amin cnm inşallah.saolun iyiki varsınız.pazartesi aranıza mutlu bi şekilde dönmek istiyorumm.
Topicte bi bebeğini göremeyen benim henüz..

anchusa inşallah canım.Ben kimyasal gebeliklerimde hamile olduğumu hiç bilmedim.
Ben 3 sene 4 aylık evliyim.8 aydır falan bebek düşünüyoduk 3 kere deneyebildik işte.İlkinde tutmuş ama haberim yok regl gördüm normal.3-4 gün sonra kanamam başladı 15 güne yakın sürdü.Tabii ben doktora gittim doktor ultrasonda bir sorun göremedi kan testi deneyelim dedi.
Kan testim yapıldı gebelik çıktı ve biz şok olduk.Doktor normal bir gebelik olmadığını anladı ama bana pek çaktırmadı.1 hafta sonra gel dedi.Kan testinide sürekli yinele dedi zaten kanamamla birlikte kan değerlerim hep düştü.2 ay sonra tekrar denedik bebek tekrar aynı sorunu yaşadım anladım zaten kan testimi yapıp direk doktora gittim.Yine gebelik çıktı.Doktor dedi 3.düşüklerde sebebi araştırılıyor.Ama ben yinede istedim.Bi kaç test yapıldı bir sorun çıkmadı.Gebe kalıp gelmeni bekliyorum dedi.
İşte şükür bu ayda gecikti reglim o yüzden umutlandım test yaptım negatif çıktı.Rabbim arattırmadı çok şükür.

turamit amin canım benim inşallah

Son düzenleme:

Dualarim seninle cnm pazartesi guzel bi gun olsun senin icin ins

ben regl im bir gün geçtikden sonra yaptırdım kan testi 569 çıktı...dr henüz gitmedim keseyi ve kalp atışlarını duyamayız dıye pazartesi gidicem herşey yolundadır inşallah...

off kızlar yaa siz aldınız başınızı gidiosunuz muhabbette ben yetişemiorum... ben bugün gene kötüyüm yaa kustum hiçbişi istemio canım... bu arada primaya bende üyeydim ama ilk hediye paketinden istedim bende gelir mi ki cidden... bu arada alttan kontolde hiçbişi olmuo kızlarrrr korkanlar varmış ben kızımda 2 haftalıkken öğrendim gebeliğimi hali ile 4 5 kez girdim... ne can yanması ne başka bişi olmuo... zaten tehlikeli bişi olsa dr lar yapmaz.... normal doğum konusu gelinceee neyinden kokruosunuz kızlar ben kızımı zor bir normal doğum ile doğurmama rağmen gene de normal istiyorum en sağlıklısı hele de güvendiğin bir dr un olursa....

Sen tatsız iki deneyim yaşadığın için şimdi bu kadar tedirginsin anladım.
Biz eşimle 7 yıl çıktık. 2 yıl önce evlendik. Ama bu 2 yılın 1 yılı ben yurtdışındaydım yine, o türkiyedeydi. 1 yıldır birlikte yaşıyoruz.

Son düzenleme:
canım ne bileyim işte normal dogumdan korkuyorum bakalım herşeyin hayırlısı ne gzel senin adına çok sevindim

sizde baya uzun çıkmışsınız cnm maşallah.
Yeni evli sayılırsınız :)Uzun mutlu yıllar diliyorum..
evet bu yüzden biraz tedirginim bende

Benim bugün çok şiddetli olmamakla beraber inceden ve sürekli bi baş ağrım var...huzursuzluk sıkıntı ve baş dönmesi...Hepimiz farklı şekillerde yaşıyoruz inşallah en güzel ve rahat şekilde btrrz kalan aylarımızı kızlar..

prima için gerekli olanlar baktım. site üyeliği dışında face sayfanıza erişim izni istiyor. bu da sizin her türlü kişisel bilgilerinize erişim demek. sizin adınıza mesajlar videolar reklamlar göndermesi demek.
iki bebek bezi için kişisel bilgilerinizi ifşa etmeye hiç gerek yok

henüz bebeğim durur inşallah aşamasındayım. doğum için detaylı araştırma yapmadım. ama kızlar ben epidural normal doğum düşüüyorum.

ne dersiniz?

ben primaya üye olmuştum 4 bebek bezi bir tane
Tupperware saklama kabı ıkı tane numune şampuan bı kaç indirim kuponu birde numunelık yıne yumuşatıcı geldi ne kadar ugraşmaya değer bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…