ben primaya üye olmuştum 4 bebek bezi bir tane
Tupperware saklama kabı ıkı tane numune şampuan bı kaç indirim kuponu birde numunelık yıne yumuşatıcı geldi ne kadar ugraşmaya değer bilemiyorum
merhaba kızlar
ben de dündoktordan 5+1 olduğumu öğrendim. çok mutluyum.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
beni de ekleyebilir misiniz??
sat 23 aralık beklenen doğum tarihim 28 eylül
buradaki paylaşımlara ihtiyacım var
h g aramıza umutluay:) ne mutlu sana hadi sağlıklı bir 9 ay dilerim sana...
henüz bebeğim durur inşallah aşamasındayım. doğum için detaylı araştırma yapmadım. ama kızlar ben epidural normal doğum düşüüyorum.
ne dersiniz?
merhaba kızlar
ben de dündoktordan 5+1 olduğumu öğrendim. çok mutluyum.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
beni de ekleyebilir misiniz??
sat 23 aralık beklenen doğum tarihim 28 eylül
buradaki paylaşımlara ihtiyacım var
hoşgeldin cnm tebrik ederim..
Satımızda doğum tarihimizde aynı seninle:)
keseyi gördünüzmü?ozaman bende 5+1 im.
6 haftalığım sanıyodum:)
Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina nasip etsin
facebook hesabnızdaki bütün kişisel bilgilerinize erişim ve sizin adınıza facebookunuzu kullanıp üzerinden reklamdı videoydu göndermek söz konusu olunca bu söylediklerinize değmez. bu bilgiler ne kadar kıymetli ki durduk yere bunları hediye ediyorlar.
gene de sizin tercihiniz
brck sen de yani ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftamdaymışım :) :) ben geç öğrenenlerdenim :) 3 gün sonrasında da dr a ittim...
baş ağrısı bende de varBenim bugün çok şiddetli olmamakla beraber inceden ve sürekli bi baş ağrım var...huzursuzluk sıkıntı ve baş dönmesi...Hepimiz farklı şekillerde yaşıyoruz inşallah en güzel ve rahat şekilde btrrz kalan aylarımızı kızlar..
Umutluay amin cnmm.
Maşallah amma sabretmişsin cnm:)
Ne testi istediler cnm senden?
Ayyy inş benim bebişimde görünür yaa çok merak ediyorumm.
ben 19gün geçince öğrendim ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım e nun düzensizliği dedim ama meğer bebekmis süpriz oldu bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?