2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben primaya üye olmuştum 4 bebek bezi bir tane
Tupperware saklama kabı ıkı tane numune şampuan bı kaç indirim kuponu birde numunelık yıne yumuşatıcı geldi ne kadar ugraşmaya değer bilemiyorum

facebook hesabnızdaki bütün kişisel bilgilerinize erişim ve sizin adınıza facebookunuzu kullanıp üzerinden reklamdı videoydu göndermek söz konusu olunca bu söylediklerinize değmez. bu bilgiler ne kadar kıymetli ki durduk yere bunları hediye ediyorlar.
gene de sizin tercihiniz

facebookta eylül anneleri sayfaında da konuştum bu konuyu alan bir çok anne varmış... olumsuz bişi söylemediler yani...

merhaba kızlar

ben de dündoktordan 5+1 olduğumu öğrendim. çok mutluyum.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
beni de ekleyebilir misiniz??
sat 23 aralık beklenen doğum tarihim 28 eylül

buradaki paylaşımlara ihtiyacım var

h g aramıza umutluay:) ne mutlu sana hadi sağlıklı bir 9 ay dilerim sana...

hoşgeldin cnm tebrik ederim..
Satımızda doğum tarihimizde aynı seninle:)
keseyi gördünüzmü?ozaman bende 5+1 im.
6 haftalığım sanıyodum:)

HTML:
henüz bebeğim durur inşallah aşamasındayım. doğum için detaylı araştırma yapmadım. ama kızlar ben epidural normal doğum düşüüyorum.

ne dersiniz?

Cnm suan hic dusunmedim ama epidural dogum iyi gibi gozukuyor sancisiz Allah saglikli dogumlar nasip etsin

Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina nasip etsin

hoşgeldin cnm tebrik ederim..
Satımızda doğum tarihimizde aynı seninle:)
keseyi gördünüzmü?ozaman bende 5+1 im.
6 haftalığım sanıyodum:)

evet cnm aynıyız:) Sağ salim kucağımıza alırız inşallah
ben adet tarihim geçince idrar testi aldım çok çok bariz çıktı. ama azıcık korktum dün gittim doktora.
keseyi gördüm çok şükür. 5 + 1 dedi dün doktor. bugün 5+2. büyüyor yavaş yavaş:)
aslında keseyi görmedim. devlet hastanesine gitmiştim doktor baktı kese görünüyor falan dedi ben o heyecanla nasıl yani dedim evet görünüyor 5+1 deedi o heyecanla ne bakmayı akıl ettim ne başka birşey sormayı. hemen tahlillere koştum

ben 13 13.5 saat suni sancı çektim ve normal doğum yaptım kızlar ama inanın tüm samimiyetimle söylüyorum o kadar kıymetli canım olmasına rağmen.... o doğum odasına aldılar o yatağa yyattım ve üşüyorum felaket şekilde ne o kesilen acıyı hissettim ne başka bişi tek hissetttğim bebeğimin başının çıkışından sonraki o kolları ve bacakları o kayganlık hissi o sıcak his o kıpırtı içimi gıdıklaması ve onu yanıma yatırdılar temizleiler vs vs işte onu gördüm ya tek düşündüğüm hadi dikin beni gitmek istiyorum... ve ben o gece uyumadım tüm gece kızımı izledim :) :) normal doğum tam bir mucize rabbim size onun sabrını verio...

Umutluay amin cnmm.
Maşallah amma sabretmişsin cnm:)
Ne testi istediler cnm senden?
Ayyy inş benim bebişimde görünür yaa çok merak ediyorumm.

alsın onların olsun kişisel bilgilerim :)) evet durduk yere bunları hedıye etmıyorlar hepsı reklam içerikli numune ürünler....ben daha öncede primadan ve başka markalardan hediye aldım bi zararını görmedim ama uğraşmaya degecek bişeymi orası kişiye kalmış

brck sen de yani ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftamdaymışım :) :) ben geç öğrenenlerdenim :) 3 gün sonrasında da dr a ittim...

baş ağrısı bende de var
çin yağı iyi geldi bana. Şakaklarıma sürüyorum hemen kesiyor.

ben 19gün geçince öğrendim ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım e nun düzensizliği dedim ama meğer bebekmis süpriz oldu bayağı

Umutluay amin cnmm.
Maşallah amma sabretmişsin cnm:)
Ne testi istediler cnm senden?
Ayyy inş benim bebişimde görünür yaa çok merak ediyorumm.

aynen cnm iyi sabrettim. hormon, biyokimya,idrar,hemogram testleri yapıldı. bir kısmı dün çıktı. bir kısmı bugün çıkacak bakalım
inşallah sende görürsün hemen.

eşim nisan da askere gidiyor bende ilacı bırakayım iyice etkisi geçsin diyordum ki bıraktığım ay hamile kalmışim ama hayırlısı böyleymiş zaten kızım çok istiyordu kardeş en çok o sevineçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…