2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnn...ağrılar-sızılar hep aynı dertlerden muzdaribiz..Allah yardımcımız olsun... ben bide bugün bebişim için alışverişe çıkıorum...hiç bişi almamıştım bugün ananesi-babası beraber gidicez...inş güzel ciciler buluruz.bugün herşeyi alıcam ondan sonra oda hazırlıkları sonra beklicem prensesimi

teşekkürlerrrrrr teyzeesiii:)
senin cemreciğinede maşallahh hep yerinde olsun keyfii:))
evet alıştım bende hep sola yatıyorum bazen elim kolum uyuşuyorr sağa dönüyorum ama genelde sola yatıyorum.
Mathelda toplayacka inş. birazcık dikkat etmeyleee üzmesin kendiniii.
Az kaldı az kaldı birazdaha sabır

ewet canım oyüzden adı çok önemli bana da naz isimliler hep ağıtçı denk geldi:) simayın anlamı da çok güzel canım ece nin de.. bende lena serpilmi lina serpil mi kararsızımmmm

aynen canım... bence sen serpilde zaten kararlısın lina koy daha zarif bence... tabii son karar senin annesi...

ayyy geçmiyor walla ama yaklaştıkçada heyecan basıyor bana((

haklısın canım ben evde zaten hiç duramıyorum durunca sıkılıyoum bu sefer nasıl doğurucam diye kafama takmaya başlıyorum zor mor iş gene iyi ya kafamız dağılıyor hiç değilse... zaten doğumdan zonra mecbur evdeyim bebişe bakıcak kimsem yok...

amiiinnnnn canımmmm ammmiiinnn sağa sağlim kavuşalım inşallah hepimiz meleklerimize

herkese günaydınlarrr, bizde geldık oglumla :) beledıyeye gıttık geldık gec kaldık..
dün gece yıne cook sıcaktı, 10 gıbı sızdım sanıyorum ama gece yıne uyandım, huy edınıyorum galıba, 4,30 la 5,30 arası (( uyanıkk

mihracee 47 günün kalmışşş baya öndesinnnn

amin canım... relaxx oliciiiizzzz

bizde iiyiz çok şükürr canım aynen ya geçmio bitmio zaman bidee aaa ne çabuk doğuracaksın demezlermi boğasım geliyor temmuzda biterse bir hayırlısı ie ağustos belki daha hızlı geçer

al bendende okadarDD size çabuk geliyor diyeceksin ama denmiyor hahaha
bende sört gözle temmuzun bitmesini bekliyorummm:) ama 14 gün var dhaa bitmesine

ooo iyi bakalım çok yorma kendini arada bi dinlen yarın ayaklarını tanıyamssıın benden sölemesiiii

oy oyy Allah yardımcın olsun birazz geç bırakmışssın canım vakit var ama sıcaklarda zor olacak inş. kolay geçerr.
şimdiden güle güle kullansın beibşin cicileirni

bizde iiyiz çok şükürr canım aynen ya geçmio bitmio zaman bidee aaa ne çabuk doğuracaksın demezlermi boğasım geliyor temmuzda biterse bir hayırlısı ie ağustos belki daha hızlı geçer

gunaydın canım, nasılsın? anca gelebıldım :) az kaldı az, 53,54 gün :)))

sola yatma konusunun önemli olduğunu düşünüyorum ben de.. bizim bıdık azıcık büyüdüğünden beri ben hiç sağa yatamıyorum çünkü küçük hanım hep sağ tarafımda. ne zaman yatsam pıt pıt anneeee kalk üstümden diyor:) sırt üstü yatamıyorum yine başından beri midem bulanıyor. her sabah sol tarafım uyuşmuş uyanıyorum. ama maşallah bizim sıpa 2kg yu geçti.. doktor da söyledi mecburi sol tarafa yatışının etkisi olmuştur diye.. bıdıklarının ağırlığı düşük olan kızlar da problem etmesinler gerçekten son ayda acaip kilo alıyorlar. arkadaşımın kızı 34. haftada 1700 idi, 39 da 3350 doğdu. ayrıca da düşük ağırlıkla ve hatta Allah korusun erken doğan bebekler diğerleriyle arayı çok çabuk kapatıyorlar..

günaydınlaaar şeker hşgeldinizz emir nasıl iyimi benim pıtırcığımmm... bi kaçkere aynı saatte uyanınca daha sonra alışkanlık yapıor ben mesela gece hep aynı saatta kalkıyommm ciseee

bende sırt üstü yatmayı çok seviyorum anca ölee rahat edip uyuyabiliyorummm ama kızım için sola dönüp yatıyoruummmm...artık yapcak bişey yok birde ben yatarken bacak arama yastık koyuyorum çok rahat oluyor kızlar tavsiye edrimmm

günaydınlaaar şeker hşgeldinizz emir nasıl iyimi benim pıtırcığımmm... bi kaçkere aynı saatte uyanınca daha sonra alışkanlık yapıor ben mesela gece hep aynı saatta kalkıyommm ciseee

emircigimde iyi,,biizimki babasını cok sevıyo galıba,aksam şov yapıyo yaramazz :)))) cemre nasıl bakalım:))
evet yaa dun ısrarla kalkmadım yataktan, hanı uyuyayımda alısmayım dıye, ama gene uyuyamadım 5 te kalktım, süt içtim, snra yattım

ben 2,3 gundür sırtustü yatamıyorum, içimde baskı olusuyoo sankı rahat edemıyorum, sola yada saga yatabılıyorum, özellıkle sola yatıyorum.. yastıkmı bende bı denıyeyım canım

cemre de iyi çok şükür büyümeye çalışıyor kuzucum içerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…