2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet biz cemreyle sıkılıyoruz kimse olmayıncaaageçmiş okumak yasak

oyyy cemrenede sanada kıyamam ben ya

tatlım ben 30. haftadayım 13 kilo aldım yaaaa.... dahada var yaneee....
aman neyse canım sağlıklıca atlatalımda bebişlerimizle beraber veririz Allah ın izniyle

kızlar bu arada kaç kilo aldınız yaa ben çok aldım daha var yaniii offf(((((((((

çok derken? ben başından beri 11 kilo aldım, 60 la başladım temizinden 71 kiloyum şu anda. annelerimiz hep der ya ben evlendiğimde 47 kiloydum diye, bende valla 47 kiloydum :) ama galiba çok zaman oldu:) hayatımda ilk defa 60 kiloya çıktım onda da hoopp hamile kaldım :) amaaaannn napalım sağlık olsun :)

bende evlendiğimde 53 kiloydum aradan 1 yıl geçti 70 e çıktım
sonra ne oluyor bana diyerekten spora başladım 6 liko verdim 64 oldum
64 le hamile kaldım
bu sabah tartıldım 70.5 geldimmmm
toplamda 6.5 kilo aldım

bende diyorum nerde bu kız ewet canım sıcak ya artık klimasız yasam düşünemez oldum bende çok uyanıyorum hatta gece ne yaptım uyurken uyandım eşime bir patlattım panikle uyandı ne oldu die nie bu saatte ewe geldin dedim ne diyosun sen falan rüyamda ewe yeni gelmiş gerçek sandım bir müddet:)

cemre de iyi çok şükür büyümeye çalışıyor kuzucum içerdeeee

büyüsün kuzularrrrrr..........
senın, benm, dıdemın sıralı gunlerımızzzzz,,, aaaaa heyecanlanıyorum düşündükçe, nasıl yanı 40,50 gun snra bebısler yanımızdamı olcak hayırlısıyla,,,içim kıpır kıpır oluyoo :))))))), allahım onları bıze bagıslasın...

ewet canım serpil kayınwalidemin adı kararlıyım o konuda:)

kızlar bu arada kaç kilo aldınız yaa ben çok aldım daha var yaniii offf(((((((((

aa canı sorma içler acısı ya söylemeyi unuttum dün doktor bana dediki artık çok dikkat etmen lazım son ay çok önemli son ayda 10 kilo alan hastalarım war dedi şok oldum ben su an için 14 kilo rekorundayım sanırım

valla canım dun eve gıdınce klıma acıkken bıle terledım,salon soguyana kadr.. pofff, fırın gıbı heryer,, mutfak hele, sankı ocak butungun acık kalmıs gıbıydı, nasılbi sıcak hava vardı ıcerde anlatamam...
hahahha alemsın valla:) cok güldüm, adama napmış ya :))))))))

oyyy cemrenede sanada kıyamam ben ya

tatlım ben 30. haftadayım 13 kilo aldım yaaaa.... dahada var yaneee....
aman neyse canım sağlıklıca atlatalımda bebişlerimizle beraber veririz Allah ın izniyle

aman ben de bişey sandım.. dikkat etmeye çalış tabi ama çok da üstünde durma bence.. benim hipotiroid problemim var ben onun için korkuyorum hani çok kilo alırsam zor veririm diye. doktor da aynı şeyden korktuğu için bana en başından beri her türlü tatlı, kızartma, hamur işi yasaktı mesela. yasak haliyle 11 kilo aldım. serbest olsa yuvarlanırdım galiba :)

neeeeeeeeeeee son ayda 10 kılomu, ben bu halde bıle kendımı dev gıbı hısseder oldum, 10 kılo daha alsam DAĞ gibi hissederım herhlde, bende son kntrolde 8,5 kılo almıstım

dün bakan takibimi yapan doktor değildi açıkcası pek güvenemedim davranışlarından dolayı, bende açıklık yok allahtan birazda ona güvenerek geldim eve, yarın kendi doktoruma gideceğim ozaman biraz daha rahatlarım hiç değilse.
canım kendi doktorum rahim içi gelişim geriliğinden şüpelenerek doppler istedi devlete yönlendirdi, doppler sonuçları iyi çıkarsa muhtemelen yapısal olabilir sende zayıfsın çünkü dedi, 2 kere dopplere girdim şükür ki sonçlarım normal çıktı. default bi yemek listesi verdi ama yorgunluk ve tansiyonda önemli bi etken dedi.
nstde gittiğim yerden bişey anlamaım açıkcası doğum hastanesinin aciline başvur hemen dedi haftası küçük durdurulabilir müdalaleyle fln dedi ben yinede bi kendi doktoruma görünmek istedim.
gerçekten hayatta ağzıma sürmediğim şeyleri yemeye başladım hergün yumurta pekmez vs zorlada olsa yiyorum inanınki ama tansiyon problem bende aniden düşüp çıkıyor sanırım o önemli.

ewet canım sıcak bende klima açıkken bile terlediğim oluyor zor günler zor:) ay ne yapim rüya işdee:)

ewt cnm ıı fıkır tskler..
ıı barı cnmm yaa bugun burayada yagmur verdıler aama tık yok halaa bakalımm az once bayılıcaktımm dusa attım kendımı

kızlar acil yardımmm karar veremiyorum sizce lena ismimi daha güzel lina ismimi seçim yapamadım :18::18:

lina daha gusel bence

ayy allah korusun umarım öyle olmaz.ama bu gidişle şimdiye kadr aldığım 11 kiloyu verecem hiiiç yemek yiyemiyorum.sıcakkkk

bana heycandan çok yusuf yusuf basıyorDDD
tamam ozaman şu güzel günlerin tadını çıkaralım stres yapı durmayalım dimi bebişerde etkilenmesin

maşallah maşallah bir yılda 17 kilo:) ama hakkat biraz fazla olmuş. tekrar başlatmak istemem konuyu ama geçmişlerde bir yerde çıtırlar kıtırlar muhabbeti vardı ben kıtırı da aşıp tohuma kaçanlardanım artık :) 32 yaşındayım. bu arada ben 47 den 60 a 7 senede çıktım :)

didem valla sesli güldüm ayol adamcağıza yazık uyku sırasında neye uğradığını şaşırmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…