evet biz cemreyle sıkılıyoruz kimse olmayıncaaageçmiş okumak yasak
çok derken? ben başından beri 11 kilo aldım, 60 la başladım temizinden 71 kiloyum şu anda. annelerimiz hep der ya ben evlendiğimde 47 kiloydum diye, bende valla 47 kiloydum :) ama galiba çok zaman oldu:) hayatımda ilk defa 60 kiloya çıktım onda da hoopp hamile kaldım :) amaaaannn napalım sağlık olsun :)
kızlar bu arada kaç kilo aldınız yaa ben çok aldım daha var yaniii offf(((((((((
herkese günaydınlarrr, bizde geldık oglumla :) beledıyeye gıttık geldık gec kaldık..
dün gece yıne cook sıcaktı, 10 gıbı sızdım sanıyorumama gece yıne uyandım, huy edınıyorum galıba, 4,30 la 5,30 arası (( uyanıkk
cemre de iyi çok şükür büyümeye çalışıyor kuzucum içerdeeee
aynen canım... bence sen serpilde zaten kararlısın lina koy daha zarif bence... tabii son karar senin annesi...
ayyy geçmiyor walla ama yaklaştıkçada heyecan basıyor bana((
haklısın canım ben evde zaten hiç duramıyorum durunca sıkılıyoum bu sefer nasıl doğurucam diye kafama takmaya başlıyorum zor mor iş gene iyi ya kafamız dağılıyor hiç değilse... zaten doğumdan zonra mecbur evdeyim bebişe bakıcak kimsem yok...
amiiinnnnn canımmmm ammmiiinnn sağa sağlim kavuşalım inşallah hepimiz meleklerimize
oy oyy Allah yardımcın olsun birazz geç bırakmışssın canım vakit var ama sıcaklarda zor olacak inş. kolay geçerr.
şimdiden güle güle kullansın beibşin cicileirni[/QUOT
allahtan bugün biraz serin olcakmış akşam havadurumunu dinlemiştim...ha bugün ha yarın derken hadi dedik oruç girmeden yapalım... babmız fazla rahat bizim.. bana dio telaş yapma hayatım kimse doğupta kıyafetsiz kalmamış
kızlar bu arada kaç kilo aldınız yaa ben çok aldım daha var yaniii offf(((((((((
bende diyorum nerde bu kız ewet canım sıcak ya artık klimasız yasam düşünemez oldum bende çok uyanıyorum hatta gece ne yaptım uyurken uyandım eşime bir patlattım panikle uyandı ne oldu die nie bu saatte ewe geldin dedim ne diyosun sen falan rüyamda ewe yeni gelmiş gerçek sandım bir müddet:)
oyyy cemrenede sanada kıyamam ben ya
tatlım ben 30. haftadayım 13 kilo aldım yaaaa.... dahada var yaneee....
aman neyse canım sağlıklıca atlatalımda bebişlerimizle beraber veririz Allah ın izniyle
aa canı sorma içler acısı ya söylemeyi unuttum dün doktor bana dediki artık çok dikkat etmen lazım son ay çok önemli son ayda 10 kilo alan hastalarım war dedi şok oldum ben su an için 14 kilo rekorundayım sanırım
dün bakan takibimi yapan doktor değildi açıkcası pek güvenemedim davranışlarından dolayı, bende açıklık yok allahtan birazda ona güvenerek geldim eve, yarın kendi doktoruma gideceğim ozaman biraz daha rahatlarım hiç değilse.Canim kizimda benim doktorum 40 cikan sanci icin dogum sncilari diyoruz baslamis kabul ediyoruz demisti.bence cikmasaydin igne ilas serum verebilirdi sana bu durumda.sancin artarsa mudahale daha zor olur.kuzenimde 29 haftalik rahim. Agzi yumusamaya baslamis ilas igne serum veriyorlar ve yatiyor hjep.
canım kendi doktorum rahim içi gelişim geriliğinden şüpelenerek doppler istedi devlete yönlendirdi, doppler sonuçları iyi çıkarsa muhtemelen yapısal olabilir sende zayıfsın çünkü dedi, 2 kere dopplere girdim şükür ki sonçlarım normal çıktı. default bi yemek listesi verdi ama yorgunluk ve tansiyonda önemli bi etken dedi.bu kilo geriliği dr için önemli bir gerilikmi veya olabilicek birşeymi ve bu hangi durumlarda oluyor araştır bence sana ne yemen ve ne yapman gerektiğini söylüyormu dr bunlar önemli yok ilgilenmiyorsa dr bile değiştirilir çünkü onlara evlatlarımızı emanet ediyoruz bence didikle belki önemsizdir ama belkide yapacağın basit uygulamalarla bebek ileri bile geçebilir canım
sancın vardıysa madem daha bu haftadasın seni niye eve gönderiyor bu sancıları durduracak ilaçlar var
böyle dr lara sinir oluyorum canım biraz araştır soruştur sancı olayını geçmiş olsun
gerçekten hayatta ağzıma sürmediğim şeyleri yemeye başladım hergün yumurta pekmez vs zorlada olsa yiyorum inanınki ama tansiyon problem bende aniden düşüp çıkıyor sanırım o önemli.canım sakın moralini bozmaaaa güzel beslenmeyle çözeceksin son 6-8 hafta bebişler iki kat artıyorlarmışşş
ama en büyük ilaç morall bebişin için beslenmeye çalış sende iştahsızlıkta vardı sanırım sevdiğin şeyleri yap,yaptır yeee lütfen
valla canım dun eve gıdınce klıma acıkken bıle terledım,salon soguyana kadr.. pofff, fırın gıbı heryer,, mutfak hele, sankı ocak butungun acık kalmıs gıbıydı, nasılbi sıcak hava vardı ıcerde anlatamam...
hahahha alemsın valla:) cok güldüm, adama napmış ya :))))))))
ewt cnm ıı fıkır tskler..Haklısın bence 100 kişiyi geçecekse biraz zor olur. Ama dün gönderdiğim mevlüt şekeri külahlarından alıp lokum ve şekeri içine koyabilirsin, hem şık olur hem de 100 adet 15TL. Bi de üzerine kızının isminin yazılı olduğu minik kağıtlar hazırlar ve çıktı alırsın. Onu da kenarına zımbalarsın, hatta üzerine bir de kurdela falan bağlarsan kokoş olur, sana ke kızına yakışır.
ıı barı cnmm yaa bugun burayada yagmur verdıler aama tık yok halaa bakalımm az once bayılıcaktımm dusa attım kendımı
günaydın sekerimmm beni uyutmayan bebisim yada sıcak deildi..dün kocişkomla hava serinleyince dısarı çıktık çayı kahveyi birazz fazla kacırmısımmm
ama dün kk ya bile giremdmm mecalim yoktu ben bölee sıcak görmedimmm ama rabbim acıdı bana ki bu gün bii serin kii sormaaaa ne güzel esiyoo geceden beriii
günaydın canım oh nazar boncuğu takıcam sana
bugünn ankarada düştüü bilee
kızlar acil yardımmm karar veremiyorum sizce lena ismimi daha güzel lina ismimi seçim yapamadım :18::18:
neeeeeeeeeeee son ayda 10 kılomu, ben bu halde bıle kendımı dev gıbı hısseder oldum, 10 kılo daha alsam DAĞ gibi hissederım herhlde, bende son kntrolde 8,5 kılo almıstım
aa canı sorma içler acısı ya söylemeyi unuttum dün doktor bana dediki artık çok dikkat etmen lazım son ay çok önemli son ayda 10 kilo alan hastalarım war dedi şok oldum ben su an için 14 kilo rekorundayım sanırım
ayyy geçmiyor walla ama yaklaştıkçada heyecan basıyor bana((
haklısın canım ben evde zaten hiç duramıyorum durunca sıkılıyoum bu sefer nasıl doğurucam diye kafama takmaya başlıyorum zor mor iş gene iyi ya kafamız dağılıyor hiç değilse... zaten doğumdan zonra mecbur evdeyim bebişe bakıcak kimsem yok...:
bende evlendiğimde 53 kiloydum aradan 1 yıl geçti 70 e çıktım
sonra ne oluyor bana diyerekten spora başladım 6 liko verdim 64 oldum
64 le hamile kaldım
bu sabah tartıldım 70.5 geldimmmm
toplamda 6.5 kilo aldım
bende diyorum nerde bu kız ewet canım sıcak ya artık klimasız yasam düşünemez oldum bende çok uyanıyorum hatta gece ne yaptım uyurken uyandım eşime bir patlattım panikle uyandı ne oldu die nie bu saatte ewe geldin dedim ne diyosun sen falan rüyamda ewe yeni gelmiş gerçek sandım bir müddet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?