2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

baş ağrısı bende de var
çin yağı iyi geldi bana. Şakaklarıma sürüyorum hemen kesiyor.

saol canım..
Ayrıca kızlar facebook zaten sizin bilgilernzi satma kullanma hakkına sahip..Prima da kurumsal bi firma illa sizin proflnzde reklam yapack die bşy de yok çok problem edlck bişey değil bence..

Peki keserken ve dikerken uyusturuyorlar mi

brck sen de yani ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftamdaymışım :) :) ben geç öğrenenlerdenim :) 3 gün sonrasında da dr a ittim...

cnm sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında kızın kaç yaşında ve 2.bebiş geliyor:)

benim çevremdekiler uyuşturulmadığını söylediler.zaten uyuşuyomuşsun onca ıkınmadan ve ağrıdan sonra..

kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......

kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......

Cok sevindim cnm bebisin ve senin ii olmana masaallah

kızınız kaç yaşında..eşiniz tecil ettirmiş olmalı diye düşünüyorum:))
saol canım..
Ayrıca kızlar facebook zaten sizin bilgilernzi satma kullanma hakkına sahip..Prima da kurumsal bi firma illa sizin proflnzde reklam yapack die bşy de yok çok problem edlck bişey değil bence..
aynen cnm katılıyorum
nasıl uyuşturmuyorlar ya şoklardayım fenalardayım oyyyyyyyyy....

bence bunları düşünmek için çok erken..bende çok normal dogum istedim çok kafamı yordum hamıleyken ama nasıp degılmış mecburi sezeryan oldum zamana bırakmak en dogrusu korksak da korkmasakda bişekılde çıkacak onlar allah ın izniyle içerden siz tadını çıkarmaya bakın hamilelik çok güzel bir dönem çünkü

anne adayları, doğum için bilgilenelim ama çok de detay bilmeyelim. korkutmayalım kendimizi. ben doğum videosu izlemiyorum mesela. eninde sonunda doğuracağız bebişlerimizi... şimdiden aşırı korkutmamalıyız kendimizi. benim fikrim tabi bunlar. bazıları ne olacak adım adım bilmek ister ben istemem.

bundan 3.5 ay önce burun ameliyatı oldum. hem kbb hem estetik 3 saat sürmüş.ameliyat öncesi sormadım "ne yapacaksınız" diye. et alınacak, deviasyon düzeltilecek ve sonra estetik yapılacak... bu kadardı bilgim. ameliyattan çok sonra öğrendim, dudağım tam oynamıyo meğer oralar dikiş doluymuş, burnumda üstte elime bir şey geldi "bu ne kemik mi dedim" "yok kıkırdak bastır otursun"dedi doktorum... iyiki de sormamışım. tabiki aynı şey değil. ama araştırıp gidenler çok korktular, ben teknik şeyler sormadan girdim hiç korkmadım. kolay da geçti...

Peki keserken ve dikerken uyusturuyorlar mi

keserken uyuşturmuyorlar zaten onlar söylemese ben kestiklerini bıle anlamazdim. Ama dilerken uyuşturdular normal doğum da bir kere bebeğine ilk mücadelesini yaşama şansı veriyorsun alerjik hastalıklardan koruyan bakteriler i alıyor rahimden çıkarken senin göbek gidiyor hemen süt geliyor hemen daha bir sürü şey. Ve allahın takdiri bu o ani kaçırmak istemiyorum. O bebeğin oradan çıkarken size hissettirdiği şey var ya onu bir daha hissetmek istiyorum o ani iğne vs ile kaçıramam

Bakalim eylul gelsin derim bende duygularimi Rabbim yardim ediyor kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…