baş ağrısı bende de var
çin yağı iyi geldi bana. Şakaklarıma sürüyorum hemen kesiyor.
ben 13 13.5 saat suni sancı çektim ve normal doğum yaptım kızlar ama inanın tüm samimiyetimle söylüyorum o kadar kıymetli canım olmasına rağmen.... o doğum odasına aldılar o yatağa yyattım ve üşüyorum felaket şekilde ne o kesilen acıyı hissettim ne başka bişi tek hissetttğim bebeğimin başının çıkışından sonraki o kolları ve bacakları o kayganlık hissi o sıcak his o kıpırtı içimi gıdıklaması ve onu yanıma yatırdılar temizleiler vs vs işte onu gördüm ya tek düşündüğüm hadi dikin beni gitmek istiyorum... ve ben o gece uyumadım tüm gece kızımı izledim :) :) normal doğum tam bir mucize rabbim size onun sabrını verio...
brck sen de yani ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftamdaymışım :) :) ben geç öğrenenlerdenim :) 3 gün sonrasında da dr a ittim...
eşim nisan da askere gidiyor bende ilacı bırakayım iyice etkisi geçsin diyordum ki bıraktığım ay hamile kalmışim ama hayırlısı böyleymiş zaten kızım çok istiyordu kardeş en çok o sevineçek
Peki keserken ve dikerken uyusturuyorlar mi
hayır cnm uyuşturmuyolarr
nasıl uyuşturmuyorlar ya şoklardayım fenalardayım oyyyyyyyyy....
benim çevremdekiler uyuşturulmadığını söylediler.zaten uyuşuyomuşsun onca ıkınmadan ve ağrıdan sonra..
kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......
kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
kızınız kaç yaşında..eşiniz tecil ettirmiş olmalı diye düşünüyorum:))eşim nisan da askere gidiyor bende ilacı bırakayım iyice etkisi geçsin diyordum ki bıraktığım ay hamile kalmışim ama hayırlısı böyleymiş zaten kızım çok istiyordu kardeş en çok o sevineçek
aynen cnm katılıyorumsaol canım..
Ayrıca kızlar facebook zaten sizin bilgilernzi satma kullanma hakkına sahip..Prima da kurumsal bi firma illa sizin proflnzde reklam yapack die bşy de yok çok problem edlck bişey değil bence..
nasıl uyuşturmuyorlar ya şoklardayım fenalardayım oyyyyyyyyy....
Arkadaşlar mesajlarınıza şu smileyleri nasıl ekliyorsunuz??
Cnm yaziyi yazarken alt kisimda var
Peki keserken ve dikerken uyusturuyorlar mi
keserken uyuşturmuyorlar zaten onlar söylemese ben kestiklerini bıle anlamazdim. Ama dilerken uyuşturdular normal doğum da bir kere bebeğine ilk mücadelesini yaşama şansı veriyorsun alerjik hastalıklardan koruyan bakteriler i alıyor rahimden çıkarken senin göbek gidiyor hemen süt geliyor hemen daha bir sürü şey. Ve allahın takdiri bu o ani kaçırmak istemiyorum. O bebeğin oradan çıkarken size hissettirdiği şey var ya onu bir daha hissetmek istiyorum o ani iğne vs ile kaçıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?