canım 2 3 tane bişi var kalp filan bu sizinkiler yok bende niyeki(
kızınız kaç yaşında..eşiniz tecil ettirmiş olmalı diye düşünüyorum:))
aynen cnm katılıyorum
bence bunları düşünmek için çok erken..bende çok normal dogum istedim çok kafamı yordum hamıleyken ama nasıp degılmış mecburi sezeryan oldum zamana bırakmak en dogrusu korksak da korkmasakda bişekılde çıkacak onlar allah ın izniyle içerdensiz tadını çıkarmaya bakın hamilelik çok güzel bir dönem çünkü
sizi korkutmak istememiştim özür dilerim. Kötü bir niyetim yoktu. Sadece ben doğurduysam herkes doğurur demek istemiştim. Tekrar özür dil
sizi korkutmak istememiştim özür dilerim. Kötü bir niyetim yoktu. Sadece ben doğurduysam herkes doğurur demek istemiştim. Tekrar özür dil
Bide cesitli secenekler var orda gulumsemeler gozukmesini tikladiysan oyuzden de olabilir
ben çıkıyorum kızlar kusma hissi geldi gidip yatayim biraz. Çok fenayım. Ayrıca bir daha doğum yok 9ayı düşünelim. Haydin iyi akşamlar
ben gelince de kimse olmuyor burada akşam işleri sanırım:)
Yazdıklarınızı okudum da şu doğum işi benim de kafamı karıştırıyor hissetmeyecek olsam da normal doğumdaki şu kesme işi bana çok büyük haksızlıkmış gibi geliyor, eğer normal yapacaksam bu kesme işini konuşucam doktorda neden gerekli tam olarak nereyi kesiyorlar, deformasyon oluyor mu falan. Aman sakın bilenler anlatmasın ben 5. ayımda falan konuşurum doktorla::)) Sadece gerçekten ne o kesme falan en savunmasız anımızda kendi işlerini kolaylaştırmak için gibi geliyo bana. Tabi bilmiyorum atıp tutmayayım da.. Benim kedim 2 kere doğum yaptı gözümün onünde. 3'er 5'er Normal doğumun tüm süreçleri işte... suyu geldi, genişlemeyi bekledi falan ama hiç birimize kesin demedi:)) İçeride de yavrusu kalmadı....
kızlar ya yenidoğan pek bir minik oluyo biblo gibi... ben hiç bebek falan görmemiştim öyle küçükken, 2hafta önce görümcem doğum yaptı. onun yanında kaldım. bebeğe falan baktım... hastanede refaktçiyim ablam (görümcem) zaten yatıyor sezeryan oldu sancısı var, bebişin altına bakmak lazım dedim ben yapayım. ama hayatımda hiç bebek almadım kucağıma. ablam bir kötü oldu "kız düşürme çocuğumu" yok dedim merak etme. altını temizledim. bu arada ilk kakası simsiyah oluyo kızlar. içi temizleniyormuş. bir de afedersiniz bir dolduruyo benden o performans çıkmaz... sonra gazını çıkarmak için bir iki şekil denedim. buldum en son yolunu:) sezeryn olduğundan sütü az geldi ablamın. bebek de bulamıyo meme ucunu. çenesinin altını ittirip meme ucunu sıkıp ağzına verdim... ama yıkanacağı zaman cesaret edemedim. kayınvalideme dedim o yıkadı. çok küçük kayar elimden diye korktum.
bana inanılmaz tecrübe oldu. o zamanlar hamileymişim ama haberim yoktu. Allah'ın hikmeti işte az da olsa tecrübem oldu. ablamın memesinden pompayla süt bile aldım:)
bu arada kilo durumunuz nasıl benim haftam malum.. ve 2 kilo aldım, dünden beri de dünyayı yiyebilirim o kadar iştahım arttı, zaten hiç midem de bulanmadı. Sadece hamileliğe özle beslenme önerileriniz var mı benim doktorum bana bi liste verdi ama hiç mantıklı değildi:)
Merhaba kızlar
Bayadır gelemiyorum...
Bende çok fenayım, bulantım çok, sabahları özellikle...
Sürekli geç kalıyorum işe, kalkamıyorum yataktan mide bulantısı bir yandan baş dönmesi bir yandan...
İş yerinde de çok zorlanıyorum, Allah yardımcımız olsun...
İlaç yazdı doktor ama dayanabileceğim kadar dayanacağım ilaç içmemek adına...
Umarım en kısa zamanda düzelir...[/QUOTE
Çok geçmiş olsun çokkkk sıkıntılı birşey bulantı hamilelikte hele de çalışıyorken benim ilk hamileliğimde 6. haftada başlayıp tam 16. hafta bitince kesilmişti. İşte o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsun bir de doğurur doğurmaz. Sana tavsiyem ilaçlarını alman neden dersen bulantı tamamen Beta Hcg seviyeleriyle alakalı ve 16. haftaya kadar bu değer sürekli yükseliyor ve değer arttıkça da bulantıların şiddeti ve günlük çıkarma sayısı artıyor. Ben önce hap ile başlamıştım daha sonra faydası git gide düşmüştü ve sonrada iğne vurulmaya başladmıştım. Ancak çalışıyorsan ve hap almak zorunda kalırsan sana bir tavsiyem var haplar ve iğne acayip uyku yapıyor işe gitmeden alırsan çok zorlanırsın ben gece 3 gbi kalkıp hapı içiyordum sabah 7' ye kadar uyku yapıyordu sonra kalkıp işe gidiyordum. İğne vurulurkende akşam yemeğinden sonra vurulup kendimden geçmiş şekilde sabaha kadar uyuyordum. Bu şekilde 2 buçuk ayı geçirdim maalesef ama moralin bozulmasın sonrası harika geçiyor. Bunlar hamileliğin küçük cilveleri sonundaki hediye mükemmel
Tavsiyelerin için teşekkür ederim, dikkate alacağım...,
İlaç kullanmamak istemememin nedeni şöyle, doktor şikayetlerimi dinledi ben önermiyorum ilaç içmeni ama çok istiyorsan yazıyorum dedi, sen en azından yemek yiyebiliyorsun hiç yemek yemeyenler var onlara serum veriyoruz sonra hapa başvuruyoruz dedi...
Bende korktum açıkcası almak istemedim öyle söyleyince; ama işte bugun öğleden sonra yine gidemedim işe yemekle sorunum yok tamam ama bulantım çok işte; buda iş ve özel hayatımı etkiliyor, yani kullanan herkes söylüyor burda, birşey olmaz inşallah, yarın ilk işim ilacı almak olacak...
Aynen bende öleyim valla.. saat 8 buuk 9 demi tavuk gibi cuup uyuyorum eşim biraz bozuk atıyor ama nappimm :)
Bu arada ultrasana gideecek arkadaşlar su içmenize gerek yok.. Sadece iki tarama testi ve ense ölçümü yapılacağı zaman sıkışık gidecez :))
Bende sıkışık gideceğimi sanıyordum doktora gidene kadar 1,5 litre su içtim...Doktor gülmekten bir hal oldu gerek yoktu buna diye... Çünkü mesanem o kadar şişmişti ki ultrasyonla baktığında karnımda sadece balon gibi bir şişlik görünüyordu ne keseyi ne rahmi hiçbirşeyi göremedi kocaman bir balondan...
Tuvalete gönderdi sonra görebildi
Ben hic baktirmadim cnm bi fikrim yok malesef
Peki yemek yiyebiliormusun ben de ilac aliyorum ilac almazsm tum gun istifra ediyorum yediklerimde gidiyor dayanabiliorsan masaallah
İlginç belki ama yemek yiyebiliyorum canım iştahım yerinde maşallah, ama midemde çok durmuyor o ayrı....
Yukarı da da dedim ya almaya kesin karar verdim zaten böyle olmuyor
bu arada kilo durumunuz nasıl benim haftam malum.. ve 2 kilo aldım, dünden beri de dünyayı yiyebilirim o kadar iştahım arttı, zaten hiç midem de bulanmadı. Sadece hamileliğe özle beslenme önerileriniz var mı benim doktorum bana bi liste verdi ama hiç mantıklı değildi:)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim, dikkate alacağım...,
İlaç kullanmamak istemememin nedeni şöyle, doktor şikayetlerimi dinledi ben önermiyorum ilaç içmeni ama çok istiyorsan yazıyorum dedi, sen en azından yemek yiyebiliyorsun hiç yemek yemeyenler var onlara serum veriyoruz sonra hapa başvuruyoruz dedi...
Bende korktum açıkcası almak istemedim öyle söyleyince; ama işte bugun öğleden sonra yine gidemedim işe yemekle sorunum yok tamam ama bulantım çok işte; buda iş ve özel hayatımı etkiliyor, yani kullanan herkes söylüyor burda, birşey olmaz inşallah, yarın ilk işim ilacı almak olacak...
Bende sıkışık gideceğimi sanıyordum doktora gidene kadar 1,5 litre su içtim...Doktor gülmekten bir hal oldu gerek yoktu buna diye... Çünkü mesanem o kadar şişmişti ki ultrasyonla baktığında karnımda sadece balon gibi bir şişlik görünüyordu ne keseyi ne rahmi hiçbirşeyi göremedi kocaman bir balondan...
Tuvalete gönderdi sonra görebildi
İlginç belki ama yemek yiyebiliyorum canım iştahım yerinde maşallah, ama midemde çok durmuyor o ayrı....
Yukarı da da dedim ya almaya kesin karar verdim zaten böyle olmuyor
Ben ilac aliyorum zayif basladim dedigin dogru hayatin kalmiyor ben disari cikamiyorum korkuyorum disardada kusarsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?