12.30 da canım, kaç kilo oldu, en çok da döndü mü, doğum için bişey diyecek mi, nst ye girecekmiyim, hepsini merak ediyorum.
Dün tartıldım, eğer bi yanlışlık yoksa, son kontrolden beri yani 3 haftada yarım kilo almışım, eşim bi hayli endişeli, bebek de kilo almıcak diye. İnşallah almıştır. Ama artık öyle bir hareket ediyor ki resmen canımı acıtıyor, demek ki aldı.
Dr.dan sonra da ablam, kuzen ve ben pazara gidicez, Fatih'e.
kızlaaarrrr benim karnım çok yukardaaaaa, tam göğsümün altından birden başlıyor, bana da nefes aldırmıyor, biraz aşağı inse bi nefes alsam ne güzel olacak. var mı benim gibi bebeği çok yukarda olan.
kızlaaarrrr benim karnım çok yukardaaaaa, tam göğsümün altından birden başlıyor, bana da nefes aldırmıyor, biraz aşağı inse bi nefes alsam ne güzel olacak. var mı benim gibi bebeği çok yukarda olan.
günaydın güzel hamişler... bizde bugün doktor amcamıza gitcez.. öğleden sonra 3.30 da. bende senin gibi merak içindieyim nst olur mu, doğum için bir şey der mi diye.. hele alttan muayene korkusu(( tabii en çok merak ettiğim oğluşum kaç kilo, kaç cm.. inşallah hayırlı haberlerle döneriz..
demekki senin doğumuna daha war aşağı inmemiş bebiş:) canım senin bebek dönmüş ayakları ile baskı yapıyor göğüs kafesine o yüzden nefes alamıyosun doktorunda söyler zaten bol bol sol tarafına yatacaksın..
12.30 da canım, kaç kilo oldu, en çok da döndü mü, doğum için bişey diyecek mi, nst ye girecekmiyim, hepsini merak ediyorum.
Dün tartıldım, eğer bi yanlışlık yoksa, son kontrolden beri yani 3 haftada yarım kilo almışım, eşim bi hayli endişeli, bebek de kilo almıcak diye. İnşallah almıştır. Ama artık öyle bir hareket ediyor ki resmen canımı acıtıyor, demek ki aldı.
Dr.dan sonra da ablam, kuzen ve ben pazara gidicez, Fatih'e.
günaydın güzel hamişler... bizde bugün doktor amcamıza gitcez.. öğleden sonra 3.30 da. bende senin gibi merak içindieyim nst olur mu, doğum için bir şey der mi diye.. hele alttan muayene korkusu(( tabii en çok merak ettiğim oğluşum kaç kilo, kaç cm.. inşallah hayırlı haberlerle döneriz..
günaydııın kızlarrr.bu sabah çok mutluyumdün gece minikkuşumu rüyamda gördüm yineee!
ne tatlıydı öyle oğluşum.süt veriyordum ona
günaydııın kızlarrr.bu sabah çok mutluyumdün gece minikkuşumu rüyamda gördüm yineee!
benımdee gogus altıma kadar dayandı buhaftaalrdaa ole olması gerkyomus cnm bebek buyudugu ıcın.. daha sonrada asagıya ınıcekk.. oda dogumm habercısı :18::18::18::18:agustosdaa dökülürüzz pıtır pıtırr. ınss
benımdee gogus altıma kadar dayandı buhaftaalrdaa ole olması gerkyomus cnm bebek buyudugu ıcın.. daha sonrada asagıya ınıcekk.. oda dogumm habercısı :18::18::18::18:agustosdaa dökülürüzz pıtır pıtırr. ınss
ne güzel bi rüya
dün koyduğun resme de bayıldım, çok tatlı bir bebek, Allah nazardan saklasın, eşime de gösterdim, bak bizimki de birkaç haftaya böyle olacak dedim.
kolaygelsın cnm cok yorma kendınıı ...günaydın annişler
ben pek uyuyamadım bir tuhafım şimdi kahvaltı yapıp evleri temizliycem nasıl olacaksa bi ara gelirim
ewt cnm yaa o telas bendede varr.. gece uyanınca hep altımı kontrol edıyorum bı ıslaklık varmı dıee sanrıım kafayı yıyorumevet ya uyuyamadım valla..gece kuşu gibi dolanıp duruyorum sonra da uyaanamıyorumbebişimi düşünüyorum hep bide doğum heyecanı sardı..nası olcak çok merak ediyorum
günaydın balım
hadi bakalım bizede haber wer yok canım eğer anormal bir durum yok ise nstye girmiyosun 33 den sonra alıyormus ben de girmedim henüz.. ya benimkide öle dışardan bile okadar güzel gözüküyor ki bayılıyorum lina ma:)
bende bugece doguruyodum herzamankı gıbı bole gıdersee.. bısuru cocugum olcakkruyası bıle cok gusel oluo gercegı nasıl olucak acaba yerım ben onlarıı ama benımkınınn mememı cekısı gozumden gıtmıoo.. koparıcak sankı.. meme canavarı olcaz sanırımm
bende gidip bebişlere bakıyorum kıyaslamak için bnm oğlum ne kadar olmuş diye.
hamılelıgın basından berımı oleydı pekı...kız bence bnmkide yukarda ama her gören doğummu yapacan ne kadar aşağıda diyor:)
ayy ewtt:18::18::18::18::18:bugün 18 Temmuz, 20 Eylülde doğursam mesela, kaldı iki ay, seninkine de kaldı 1,5 ay
şekerim seninki rüyanda bilem obez gerçeği nasıl olacak tosunun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?