2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın güzel hamişler... bizde bugün doktor amcamıza gitcez.. öğleden sonra 3.30 da. bende senin gibi merak içindieyim nst olur mu, doğum için bir şey der mi diye.. hele alttan muayene korkusu (( tabii en çok merak ettiğim oğluşum kaç kilo, kaç cm.. inşallah hayırlı haberlerle döneriz..

demekki senin doğumuna daha war aşağı inmemiş bebiş:) canım senin bebek dönmüş ayakları ile baskı yapıyor göğüs kafesine o yüzden nefes alamıyosun doktorunda söyler zaten bol bol sol tarafına yatacaksın..

benim de aşağıdaydı ama son haftalarda yukarı çıktı canım ve özellikle akşamları göğsümün altını felaket acıtıyor. resmen ağlıyacağım neredeyse. sağlık ocağında sordum normal dedi hemşire teyzemiz. bugün doktor amcamızada soracaz.. bende hayalindeyim rahat nefes almanın..

he o muayeneden ben de tırsıyom, ama sanki benim dr. geç yapar gibi geliyor bana.

ya bana da döndü gibi geliyor, inşalla öyledir.

ıns donmustur cnmm ... nst ye bende hıc gırmedm hayırlı haberlerle gel ınss gelıncede yazmayı unutmaa3 haftada yarık kg gayet basarılı bebısın almıstıs ıns.. aman sıcaklardaa dıkkat et cnmm .. carpmasın.. ıı alısvrısler..

alttan son ayda bakılıo dıe bılıyorum cnm ben yaa.. bugun bakıcagını sanmam.. tabıkıde hazırlıklı gıtmekte fayda var..ınss cnm hayırlı haberlerını beklıyoruzz bugun 2 kontrol oldu yokmu artırann.. bızımkı haftayaa

günaydııın kızlarrr.bu sabah çok mutluyum dün gece minikkuşumu rüyamda gördüm yineee!
ne tatlıydı öyle oğluşum.süt veriyordum ona

benımdee gogus altıma kadar dayandı buhaftaalrdaa ole olması gerkyomus cnm bebek buyudugu ıcın.. daha sonrada asagıya ınıcekk.. oda dogumm habercısı :18::18::18::18:agustosdaa dökülürüzz pıtır pıtırr. ınss

günaydııın kızlarrr.bu sabah çok mutluyum dün gece minikkuşumu rüyamda gördüm yineee!

ne güzel bi rüya

dün koyduğun resme de bayıldım, çok tatlı bir bebek, Allah nazardan saklasın, eşime de gösterdim, bak bizimki de birkaç haftaya böyle olacak dedim.

bende bugece doguruyodum herzamankı gıbı bole gıdersee.. bısuru cocugum olcakk ruyası bıle cok gusel oluo gercegı nasıl olucak acaba yerım ben onlarıı ama benımkınınn mememı cekısı gozumden gıtmıoo.. koparıcak sankı..meme canavarı olcaz sanırımm

kız bence bnmkide yukarda ama her gören doğummu yapacan ne kadar aşağıda diyor:)

bugün 18 Temmuz, 20 Eylülde doğursam mesela, kaldı iki ay, seninkine de kaldı 1,5 ay

günaydın annişler
ben pek uyuyamadım bir tuhafım şimdi kahvaltı yapıp evleri temizliycem nasıl olacaksa bi ara gelirim
kolaygelsın cnm cok yorma kendınıı ...
evet ya uyuyamadım valla..gece kuşu gibi dolanıp duruyorum sonra da uyaanamıyorumbebişimi düşünüyorum hep bide doğum heyecanı sardı..nası olcak çok merak ediyorum

günaydın balım
ewt cnm yaa o telas bendede varr.. gece uyanınca hep altımı kontrol edıyorum bı ıslaklık varmı dıee sanrıım kafayı yıyorum

masallahh lınaamızaa...

şekerim seninki rüyanda bilem obez gerçeği nasıl olacak tosunun merak ettim

KIZLAR HASTANE ÇANTAMIZA ALT AÇMA ÖRTÜSÜ (TEK KULLANIMLIK) KOYACAK MIYIZ? hem kendimiz hem de bebiş için işe yara değil mi?:26:

kız bence bnmkide yukarda ama her gören doğummu yapacan ne kadar aşağıda diyor:)
hamılelıgın basından berımı oleydı pekı...
bugün 18 Temmuz, 20 Eylülde doğursam mesela, kaldı iki ay, seninkine de kaldı 1,5 ay
ayy ewtt:18::18::18::18::18:
şekerim seninki rüyanda bilem obez gerçeği nasıl olacak tosunun merak ettim

bende walla memelrımı yıcekk sankıı ruyasıda guseldıı amaaasüt olsundaa yessın annesınıı çöp kadın olayımmmm ınss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…