uykucu olduk bugunlerde:)
ayy kuzum sabaha karsı bacagıma kramp gırdı, halada agrıyoo, magnezyumda ıcıyorum ama kesmedı demk.
benıdee sormaa.. yaa bıan once gelsın dıeede bakıyorumm .. dogumdan da tırsıyorumsankıı :18::18:ay son haftalara giriyoruz sayılır yaaa.. heyecan bastı yine :)))
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dermetçim dün yazdığınıkudum ama cevap yazamadım 34-35 haftalık beibşi paylaşmışssın maşallah o bebişie epey ele avuca gelebilen bir bebek gibi görünüoyrrr
hakikatende erken doğum yapabilecek olan annelere moral olur o foto
aaaaaaa benide heyecan basıyo düşündükçe canım :)))
çabuk gellll.................
ewet canım yaa 1 ay kaldı sanırım bizedee:):) ayy çok heyecanlı bende doktordan randewu alacağım şimdi 31 temmuza sonra bekle ki gelsin o gün:)
gunaydın cnm evde olunca ıs bıtmıo maleseff .. bıseyler cıkıo sureklı
aynen cnm oleymıs anladım sureklı gozume bışeyler takıldı durdu aksama dgru poğaca yaptm cnm ıstedı tuzunuda fazla kacırmısımbenlık bısey olmadı pek
afıyet olsunn cemre bebıseee..
kızçeler ee nasıslınız bakalaımmmm geçmiş yapıp sizi kaçırmayımDD
herşey yolundmaı keyifler yerindemi
ben bugece çok güzel uyudum hamileliğimin başından beri ilk defa sadece bir kez wc ye kalktımDDDD
çok mutulu olmak
iiz cnm senı sormalı ben dun gece kac kere cıktım hıc bılmyrm hesplıymdm yanı uyuyamdm da
haftaya persembe ben dahıll 11 kısı randevumuz varr... gell persembee gelll..
gunaydınn cnm kuthann bey nasıllar.. bu sabah keyfını bozmadın sanırsamm ..
uykumuzu alamıyoruz çünkü oyüzden uykuc olduk:) ayy canım banada 1 kere öyle olmusdu 2 gün ayağımın ağrısı geçmemişdi bol bol masaj yap canım geçiyor
haftaya persembe ben dahıll 11 kısı randevumuz varr... gell persembee gelll..
ewt en son 11 dık :)))gel gel gel neolursun gellllllllllllllllll :))))))), 11 mı olduk, ben 10 da kalmısım
günaydınnnn canımmmmm
paşam çok iyi maşallah bugünnnn o annesini rahat ettirdi gece sadece 1 defa uyandık:))))
o yüzden neşeliyim hehe.
şükriyecim yaaaa
ben bu sabah tartıldım 3 gün önce 72 idimDD
bugün tam 74 üm73 ü hiç görmedim ay çok güldüm ama farkettim karnım iki günde büyüdü genişledii var bir değişiklik fiyordum
allahım yardım etsın büyüsün hemencecık cıksın kuvezden kuzu..... bende 7 aylık dogmusum 1500 gr fılan, demkkı bukadrmısım...
ayyyyy ınanamıyorum ya, bizim içimizdekı bebek nerdeyse bukadr, , ben hala ınanamıyorummmmmm
allahım yardım etsın büyüsün hemencecık cıksın kuvezden kuzu..... bende 7 aylık dogmusum 1500 gr fılan, demkkı bukadrmısım...
ayyyyy ınanamıyorum ya, bizim içimizdekı bebek nerdeyse bukadr, , ben hala ınanamıyorummmmmm
[
iiz cnm senı sormalı ben dun gece kac kere cıktım hıc bılmyrm hesplıymdm yanı uyuyamdm da
kızlaaarrrr benim karnım çok yukardaaaaa, tam göğsümün altından birden başlıyor, bana da nefes aldırmıyor, biraz aşağı inse bi nefes alsam ne güzel olacak. var mı benim gibi bebeği çok yukarda olan.
oh ohh yarasınn kuthancıgımızaa.. 73 es gecmısınız demekkkı topp 14 mü oldu sımdı:18: ewt benımkıde bı ırılestı sankı .. ee olsun okadar cnmm dogurucazz nekaldı surdaa.. hem sen benden onceee pırtlatıcaksın ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?