2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

uykucu olduk bugunlerde:)
ayy kuzum sabaha karsı bacagıma kramp gırdı, halada agrıyoo, magnezyumda ıcıyorum ama kesmedı demk.

uykumuzu alamıyoruz çünkü oyüzden uykuc olduk:) ayy canım banada 1 kere öyle olmusdu 2 gün ayağımın ağrısı geçmemişdi bol bol masaj yap canım geçiyor

ay son haftalara giriyoruz sayılır yaaa.. heyecan bastı yine :)))
benıdee sormaa.. yaa bıan once gelsın dıeede bakıyorumm .. dogumdan da tırsıyorumsankıı :18::18:

gunaydınn cnm kuthann bey nasıllar.. bu sabah keyfını bozmadın sanırsamm ..

ewet canım yaa 1 ay kaldı sanırım bizedee:):) ayy çok heyecanlı bende doktordan randewu alacağım şimdi 31 temmuza sonra bekle ki gelsin o gün:)

ayy vallahı ya, aslında araları azalmasına ragmen kontrol tarıhlerı gelmıyo sankı)...,
bıze 1 hfta, sanada 13 gun var.. bızımkıde 26 temmuz da saat 3 te.. topıkten 10 kişi 26 tem. gıdıcek :)

gunaydınn cnm kuthann bey nasıllar.. bu sabah keyfını bozmadın sanırsamm ..

günaydınnnn canımmmmm
paşam çok iyi maşallah bugünnnn o annesini rahat ettirdi gece sadece 1 defa uyandık:))))
o yüzden neşeliyim hehe.
şükriyecim yaaaa
ben bu sabah tartıldım 3 gün önce 72 idimDD
bugün tam 74 üm 73 ü hiç görmedim ay çok güldüm ama farkettim karnım iki günde büyüdü genişledii var bir değişiklik fiyordum

uykumuzu alamıyoruz çünkü oyüzden uykuc olduk:) ayy canım banada 1 kere öyle olmusdu 2 gün ayağımın ağrısı geçmemişdi bol bol masaj yap canım geçiyor

benmde bu 3. kramp m:)), ayy cok fena ya bastıkca, bacagıımın orası acıyoo,,,
ayy gordum ya bebısı. inanamıyorum hala...bizimkı nerdeyse okdar

gel gel gel neolursun gellllllllllllllllll :))))))), 11 mı olduk, ben 10 da kalmısım
ewt en son 11 dık :)))

oh ohh yarasınn kuthancıgımızaa.. 73 es gecmısınız demekkkı topp 14 mü oldu sımdı:18: ewt benımkıde bı ırılestı sankı .. ee olsun okadar cnmm dogurucazz nekaldı surdaa.. hem sen benden onceee pırtlatıcaksın ınss

günayyyydınnnnnnnnnnn tüm annişlere ve bebişlere kahvaltımızı da yaptık mutluyuz şuan ben bu CUMARTESİ DOKTORA GİDECEM MİNİŞİMİ GÖRECEĞİM

amin inş.:)
bizim bebişler bundna biraz dhaa büyük hatta
benim bıdıkım 10 gün önce 2007 gr dı:))
şimdi dahada büyümüştür.
insana moral oluyor yaws.
bu bıdık yanlış hatırlamıyorsam 1780 gr doğmuş

ya ben de resmi görünce karnıma bakıp oğlum sen de bu kadar mısın şimdi dedim

benimki de çooookkkk aşağıda. doğurdum doğuracağım nerdeyse göğsümden bir karış aşağıda...görenler senin doğumun çok kolay olur diyorlar. inşallah öyle olur tabii dönerse benim tosbağa.ayakları hala aşağı aşağı vuruyor.

evet aynen öyle canım 14 deyizDDD ay aman çok mutluyum hiç umursamıyorumDDD
ben yeme düzenimi değiştirmedim fazla birşey yok demekki bünye alması lazım alsın neyaplım veririz.
oğlişime yarasın
ay inş. uzamasın suksukum vaktinde gelsin minikler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…