- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
KIZLAR HASTANE ÇANTAMIZA ALT AÇMA ÖRTÜSÜ (TEK KULLANIMLIK) KOYACAK MIYIZ? hem kendimiz hem de bebiş için işe yara değil mi?:26:
kolay glsın cnmm :))siz devam ediverin canlarım bi kaç hasta geldi öptüüüm
ben yetişirim size
bende aldım cnmm hastane cantaama koydumm bıleeKIZLAR HASTANE ÇANTAMIZA ALT AÇMA ÖRTÜSÜ (TEK KULLANIMLIK) KOYACAK MIYIZ? hem kendimiz hem de bebiş için işe yara değil mi?:26:
Bİ DE GÖĞÜS KALKANI VE YA GÖĞÜS UCU KORUYUCU HANGİSİ DAHA İYİ? benim göğüs uçlarım hiç olmadığı için almam gerekicek galiba
Bİ DE GÖĞÜS KALKANI VE YA GÖĞÜS UCU KORUYUCU HANGİSİ DAHA İYİ? benim göğüs uçlarım hiç olmadığı için almam gerekicek galiba
gunaydın cnm evde olunca ıs bıtmıo maleseff .. bıseyler cıkıo sureklıgunaydın kızlarr nasılsnz
dun ıse gelemdk bız uyuya kalmısız evde buaralar cok agrlastm uykuya doymuyrm esımı gnderdım ıse bıraz daha kestrym dedım bı uyandımkı 11e gelıo saat bu saatten sonra gıdıp napıcam dedım evde temzılık falan yaptım mutfak dolaplarımı sıldım ayy ınsan evdeyken sureklı ıs yapası gelıo ya
bizim karnımız çok acıktı kahvaltı yapmaya gidiyoruz kızımla cici bakın kendinizeee
bizim karnımız çok acıktı kahvaltı yapmaya gidiyoruz kızımla cici bakın kendinizeee
alttan son ayda bakılıo dıe bılıyorum cnm ben yaa.. bugun bakıcagını sanmam.. tabıkıde hazırlıklı gıtmekte fayda var..ınss cnm hayırlı haberlerını beklıyoruzz bugun 2 kontrol oldu yokmu artırann.. bızımkı haftayaa
kızlar ya dün ne oldu biliyomusun çok yakın arkadasım war doğumu 10 ağustosdu yani aramızda 2.5 hafta gibi bişe war dün doktora gitmişdi doktor demişki sancılar başlamış 31 temmuzda doğuma girelim daha fazla bekleyemez demiş ayyy yaa demekki banada çok az kaldı
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dermetçim dün yazdığınıkudum ama cevap yazamadım 34-35 haftalık beibşi paylaşmışssın maşallah o bebişie epey ele avuca gelebilen bir bebek gibi görünüoyrrr
hakikatende erken doğum yapabilecek olan annelere moral olur o foto
ayy çok uykum war izin alıp ewde uyuyasım warrrr:=)
gunaydın canım naber? neeee 31 temmuzmu, bizde agustosun ortasında beklıyelım artık, amanınnnnn :))))))))))
ay son haftalara giriyoruz sayılır yaaa.. heyecan bastı yine :)))
gunaydınlarrrrrrrrr, o bebısın fotosu hangı sayfada acaba?
kızlaaarrrr benim karnım çok yukardaaaaa, tam göğsümün altından birden başlıyor, bana da nefes aldırmıyor, biraz aşağı inse bi nefes alsam ne güzel olacak. var mı benim gibi bebeği çok yukarda olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?