2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben zayif basladim sanslimiyim bilmiom mide bulantim da var ve ilac aliorum nesini begenmedin ki

ya beğenmedim çünkü, sabah öğlen akşam diye yazmıyor. şu haftada şu kadar protein şu kadar kalsiyum falan almanız lazım ihtiyacınız bu kadar artıyo diye yazıyo, ben hiç diyet yapmadım hayatımda hep normal düzgün vücut ölçülerindeydim:) ayıptır söylemesi:) o yüzden aklım ermiyor diyet listelerini kolay anlayamıyorum.. bana şunu ye bunu ye demesi lazım olmadı yarın gittiğimde madde madde liste istiyorum derim artık:) tabi o da zor çalışıyorum akşam yemeğini ayarlamak bile lüks:) öğlen de ne çıkarsa yemekhanede:) ya neyse tek derdim bu olsun diyim bari karamsarlaştım anlamsız yere bir anda:)??

Benmki de bana bi kitap verdi yemek tarifleri var dogru diyorsun zaten gunluk ihtiyaclari aliyorsun madde madde verirse ne guzel

kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......

çok sevindimmm :)

canım neden suni veriyorlar o daha dayanılmazmış
neden sancı gelmesini beklemiyorlar
doğuda kadınlar sqncısı geliyo doktora gidiyor
eskden suni sancıda yokmuş ??
ben suni sancıdan daha çok orkuyorm

ben amerikadayim canim, burda normalde toplasan 3 gecmez normal ultrasona sokmalari ki biri zaten ayrintili ultrason...

cemrecik amerikanin neresindesin . bende amerakadayim ancak biz 8 hafta olmadan randevu bile alamadik. 8 hafta dolup oyle gidebilcez doktora. ben burda ultrasonla bakalar diye umutlanmistim. cok uzuldum simdi.

Ayy ben hepsinden korkuyorum
Nedense ben kendimi bildim bileli; aklıma gelip en korktuğum şeylerin başındadır doğum:26:
Allahım yardım ediyordur mutlaka ama çok korkuyorum gerçekten her türlüsünden:26:

Ayy ben hepsinden korkuyorum
Nedense ben kendimi bildim bileli; aklıma gelip en korktuğum şeylerin başındadır doğum:26:
Allahım yardım ediyordur mutlaka ama çok korkuyorum gerçekten her türlüsünden:26:

mecbur biirni seçeceğizz
ALLAH yardı eder ama
kucağımız alınca hepsi geçiyor
bana normal daha masum geliyor ama suni asncısız kendi sancılarımızla
okuduklrımdan sonra çok orkulacak bşey değil gibi geldi ama bilmiyorum :)

kızlar öncelikle merhaba, benim bu ikinci doğumum olucak kısmetse, ilki sezeryan yapmak zorunda kaldım.. benim dokuz ay boyunca sancım hiç olmadı.. sadece kasık ağrılarım oluyodu, en son doktora kontrol diye gittiğimde kasıklarım kilitlendi resmen ve muayene de rahmimim 4cm açıldığını öğrendim. ama bende sancı yok.. doktor suni sancıyla normal doğum yaparsın dedi ve doğuma aldılar.. 8 saat sancı çektim çatala indim çıktım ama o an tek düşündüğüm bir an önce kurtulmaktı.. ama bebğin kalp atışları zayıflayınca sezeryana almak zorunda kaldılar.. ve açılmam 9 cm di.. ama tekk problem çatı kemiğim darmış.. benim normal doğum yapmak olanaksız yani.. annemin de öyle olmuş.. keşke sancı çok çekseydim de normal doğum yapabilseydim diyorum.. tabii hayırlısı en başta kızlar... ne yaşarsanız yaşayın herşey bebişi kucağına verdiklerinde kokusunu duyduğunuzda bitiyyo... hayırlı doğumlar herkese şimdiden....

cemrecik amerikanin neresindesin . bende amerakadayim ancak biz 8 hafta olmadan randevu bile alamadik. 8 hafta dolup oyle gidebilcez doktora. ben burda ultrasonla bakalar diye umutlanmistim. cok uzuldum simdi.

new york'dayim canim...aslinda bu olay sanirim biraz sigorta ile alakali. 100 dolar fazladan verdim direk kadin dogumcuya gidip muayane oldugum icin, rutin kontrolden saydilar...yani paraya kiyilirsa istedigin sekilde ozel muayane oluyorsun sanirim, ama sigorta harici odeme yapmak istemiyorsan 12. haftaya kadar ebe muayane ediyor ve alttan sanirim (arkadasima eslik etmistim eskiden, o sekilde olmustu)
sen nerdesin peki?

Son düzenleme:

californiadayim ben . bakalim gorcez nasil olacagini. randevumuza daha var. herkse sansli keseyi gorup kalp atisini duydular darisi basima.

evt canım hayırlıı tabii
çocuğun kalbi zayıfladıysa 4 kez sezeryan olmaya razı olurdum
çatı darsa mecbur
en hayırlsı bizm için ne ise o olsun inşallh
umarım hepimiz kolay güzel doğumlar geçiirz

hayır cnm uyuşturmuyolarr

İnsan ırkının varlığından beri normal doğum uyuşturulmadan yapılıyor :) İnşallah her şey yolunda giderse ben de normal olmasını istiyorum. Uyuşturulmamasını bilmek korkutucu ama doğal olanı Allah böyle uygun gördüyse vücudumuz buna dayanabilir bence.

kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......

Maşallah bebişe :) resmini göstersene bize görelim fıstığı :)

Amerikada neden şartlar bu kadar farklı ki?
Biz Amerikada doğum yapsakmı diye düşünüyorduk eşimle de sadece doğum 15000$ dediler. Bu kadar masraflık olmasına rağmen doktora istediğin zaman bile gidememeniz ilginç.

bende bi yerde okumustum. sanirim dedigin gibi olacak. su alttan muayene beni korkutuyor. birde belki bilgin vardir. amerikada epidural normal dogum yapiliyor demi ?

tabii yapiliyor olmasi lazim...

o 15000 sadece dogum ucreti ve hicbi komplikasyon olmayacak, yani ekstra dikis ya da ne biliyim premature ise onun cok ustune cikiyor...
aslinda olay istedigin zaman gitme meselesi degil, gereksiz su asamada doktorun gormesi...farkli bir seyler varsa ya da bi terslik falan doktorlar hemen mudahale ediyor zaten...onun haricinde rutin kontrolu ebeler gayet guzel yapiyor aslinda...mesela ayrintili ultrasonu ozel ultrason teknisyeni yapacak ki ultrason goruntuleme konusundaki bilgisi ve tecrubesi doktordan daha fazladir, doktorun goremeyecegi seyleri gorebilir rahatlikla, doktorla birlikte analiz eder...
amerika'da dogum icin sirketler bile var diye duymustum, arastirdiniz mi?

Son düzenleme:

Biraz araştırdık ama h,ç tanıdık falan yok amerikada. Vizesi, kiralık evi, doğumu falan bizi baya bi aşacak gibi. Öyle bi şirketle biraz konuşmuştuk. Bide son 2 ay uçağa binmene izin vermiyorlarmış mecburen erken gitmek gerekiyor. O da çok masraf.

Okan'da sezeryan ve normal doğumu tartışıyorlar...

Bir sürü doktor hep bir ağızdan farklı düşüncedeler...

Bugün burda bu konuyu baya bi okudum gece de bunlar ilginç bir tesadüf oldu

selam kizlar nasilsiniz ? hamilelik nasil geciyor ?
benim grip halen devam

Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...

Benim de bulantılarım ve çarpıntılarım dışında bir problemim yok çok şükür ama bunlar da beni bayağı bir zorluyor işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…