2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günayyyydınnnnnnnnnnn tüm annişlere ve bebişlere kahvaltımızı da yaptık mutluyuz şuan ben bu CUMARTESİ DOKTORA GİDECEM MİNİŞİMİ GÖRECEĞİM

hoşgeldin günaydınnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsunnnn ikinizede:))
cumartesiye ne kalmışD annesi kocaman olmuştur inş. bebişin

şimdiden sonra aşağıda olması iyi, ben uğraşım durucam aşağı insin diye.

Neresi ayağı, neresi kafası el yordamı ile anlayan var mı aranızda.

evet ya, aynen canım, maşallah senın paşana :)))
benm oğluşumda 15 gun once 1600 gr dı :))) büyümüştür hehrlde, 26 temmzcuyuz bakalım nekadr oldular :)

benmde en cıkıntılı yerı gogsumden 1 kars asagdıda, senle aynıyız valla canımm,,, tabıı donerse bızım veletler )

kıyamam okadar iyi anlayaibliyorumki seniii canım canım inş. bu gecede siz güzel uyursunuz

inş.cnm raporu uzatmstm ama bu cuma dgstrcem calısmıcam su ıkı gunde okdar agırlastımkı ıse gelmek olum allhtan mudurle anlastık sabhlrı 1-2 saat gec gelıyrm
Bugun karnım çekilmiş gibi sanki hiç yok gibi ....

Ben hiç çatlamadıııııım

bende de yol suan cok dıkkatlı ınceledım dun:)))
benmde en cıkıntılı yerı gogsumden 1 kars asagdıda, senle aynıyız valla canımm,,, tabıı donerse bızım veletler )

benm bebıs tam bobek delıgımn altında bazen gobek delıgıme denk gelo

şimdiden sonra aşağıda olması iyi, ben uğraşım durucam aşağı insin diye.

Neresi ayağı, neresi kafası el yordamı ile anlayan var mı aranızda.
ben anlayamıyorum. doktor söyledi bana. ben hep kasıklarımda hissediyorum dedğimde ters ya o yüzden ayaklarını sürekli aşağıya vuruyor dedi.
ama sert hareketleri ayakları, kıpır kıpır hareketleri elleri kollarıymış. haaaa bir de karnıma dayıyor son gücüyle bir yerlerini ama poposumu kafası mı elleri mi onu falan anlamıyorum

dönerler inşallah. doğumda sancılar başlayınca bile dönenler varmış bir de ikimizde sezeryandan korkuyorduk korktuğumuz başımıza gelmez inşallah

ayyy vallahı ya, ama donmezse doktorlar 37 den snra sezeryan tarıhı verıyolar sanırım, akıllı oglum doner benm dıye sevıyorum ama, bılmemkı naptı ıcerde, hareketlerını gogsumun altındada, kasıklarımdada, ortadada hıssedıyorum, neresının nerde oldugunu anlamıyorum yani :), senin nasıl hareketlerı nerelerde canım ?

ya hani bu hava soğuyacaktıııııı..Hala inanılmaz sıcak..Sağlık ocağına gittim ilaçlarmı yazdırayım diye. Toplamda 200m ancadır yürüdüğüm yol.. Ter aktı sırtımdan.Nefes almakta güçlük çekiyorum. Midem yine yanıyor yedillerim hep agzımda.. Bir sürü iş güç var.Ooof off uyumak istiyorum ben yaaaaaaaa

annişler günaydın
benim eşiğim aşağıda kızlar o yüzdende erken doğum riskim var(
erken doğan bebek kimib bebeği kızlar maşallahı var iyi gözüküyor umarım iyidir...

Allahım ya doğurdum doğuracam hala üst düzey yöneticelerim hamile olduğumu israk edemedi herlade bu kadar da olmaz komisyon war bugün bizim şubeyle alakalı işlerde görüşülecek habire weri istiyorlar ben 6. kattayım komisyon odası 7. katta saat 9 dan beri 13 kez indim çıktım arıyorlar çalışdığım projeyi istiyorlar acill die bide gelsinler kendiler yapsın 80 kiloyla acil olunuyor sanki deli ettiler beni daha şimdi bitti işim 12.30 da komisyon bitecek bakalım daha kaç kere inip çıkacağım of offff

slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.

Üzülme yeşim 84. Benimde bebeğimin yaklaşık 2 aydır geriden geliyor kilosu. Sat larıımız hemen hemen aynı. 30 haftalıkken gittiğimde benimkinin kilosu 1170 gr. dı Minyon bi bebek olacak dedi dr. Ama insan üzülüyor tabiki. Yememede dikkat ediyorum 2 aydır ama bi değişiklik yok. İnşallah bundan sonra alırlar.

günayyyydınnnnnnnnnnn tüm annişlere ve bebişlere kahvaltımızı da yaptık mutluyuz şuan ben bu CUMARTESİ DOKTORA GİDECEM MİNİŞİMİ GÖRECEĞİM
gunaydın cnmm kocaman olmustur tosununn ınss..
ıns canım yaa.. aman bosver saglıklı olsunlarda.. zaten cogu arkadasım doguumdan sonra hemen 1o yada 11 kg gıttı dedıler. oyuzden bende bıraz rahatım ..aburcubur yemıyorum ama bebıse faydalı seyler.. arada kacamak oluoookadarcık olabılüüü
Bugun karnım çekilmiş gibi sanki hiç yok gibi ....
pozısyon degıstırmıstır cnmm
Ben hiç çatlamadıııııım
masalahh kac kg aldın pekı
evet ya, aynen canım, maşallah senın paşana :)))
benm oğluşumda 15 gun once 1600 gr dı :))) büyümüştür hehrlde, 26 temmzcuyuz bakalım nekadr oldular :)

benım kuzucumdaa 3 hafta once 1652 grdı .. sımdı nekadar oldu acaba gelsın 26 temmuzzz

günaydın kızlaar
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm..

zonguuldak bugun serın kapalıı sanırım yagmur yagıcakk ama yagamıoo..buhaftaa ıcı azalıcakmıs cnmm ole dedıler tvde.. ssabbret..

kolay gelsın cnm yaa bende sınır oldum sımdı anlayıssızzlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…