Allahım ya doğurdum doğuracam hala üst düzey yöneticelerim hamile olduğumu israk edemedi herlade bu kadar da olmaz komisyon war bugün bizim şubeyle alakalı işlerde görüşülecek habire weri istiyorlar ben 6. kattayım komisyon odası 7. katta saat 9 dan beri 13 kez indim çıktım arıyorlar çalışdığım projeyi istiyorlar acill die bide gelsinler kendiler yapsın 80 kiloyla acil olunuyor sanki deli ettiler beni daha şimdi bitti işim 12.30 da komisyon bitecek bakalım daha kaç kere inip çıkacağım of offff
gunaydın cnmm kocaman olmustur tosununn ınss..
ıns canım yaa.. Aman bosver saglıklı olsunlarda.. Zaten cogu arkadasım doguumdan sonra hemen 1o yada 11 kg gıttı dedıler. Oyuzden bende bıraz rahatım ..aburcubur yemıyorum ama bebıse faydalı seyler.. Arada kacamak oluoookadarcık olabılüüü
Pozısyon degıstırmıstır cnmm
Masalahh kac kg aldın pekı
Benım kuzucumdaa 3 hafta once 1652 grdı.. Sımdı nekadar oldu acaba gelsın 26 temmuzzz
Gunaydın canımmmmmmmmmmmmm..
Zonguuldak bugun serın kapalıı sanırım yagmur yagıcakk ama yagamıoo..buhaftaa ıcı azalıcakmıs cnmm ole dedıler tvde.. Ssabbret..
Kolay gelsın cnm yaa bende sınır oldum sımdı anlayıssızzlarr
Üzülme yeşim 84. Benimde bebeğimin yaklaşık 2 aydır geriden geliyor kilosu. Sat larıımız hemen hemen aynı. 30 haftalıkken gittiğimde benimkinin kilosu 1170 gr. dıMinyon bi bebek olacak dedi dr. Ama insan üzülüyor tabiki. Yememede dikkat ediyorum 2 aydır ama bi değişiklik yok. İnşallah bundan sonra alırlar.
canım anlamaz olurlar mı işlerine gelmiyordur bırak Allah aşkına sende çık artık izne zamanın gelmiş zaten...
saol canım benim yaa
ızın nezamandı cnm senın
bugün öğlen bebek şekeri siparişini wersem mi gidip ya:)
bence verebilirsin tatlım nolur nolmaz hazırda bulunsun zaten az kalmış seninkinin doğmasına annesi
o zaman da bebeğimle daha az wakit geçiricem ne kadar çalışırsam okdar iyi.. yoksa daha 2 aylık iken bırakıp gelmek zorunda kalıcam 2 haftacık kaldı dayanabilirsem alıcam zaten de bakalım
hayırlısı cnmm calısan bı anne olmakk cokzorr 2 aylık bebısını bırakıp ıse gıtmekk.. gece belkı uyutmuycak allah yardımcın olsunnn..zor ıs grcektennormalde 13 ağustosa kadar çalışacaktım ama doktor risk görünce ayın sonunda ayıracak heraldeee
saol cnm yaa elıfımınn masallahı var.. usg olcumlerı bazen eksık yada fazla olabılıo aama.. bence cok takılma.. kasar ve muz ye bolbolBu arada bende 26 temmuzda kontrole gidicem. Daha doğrusu 32. haftam bitiyor rapor alıcam ama bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünenlerdenim. Bi terslik olmazsa raporumu uzatıcam. Benim 2. annelik tecrübem olacak inşallah. 6 yaşında bir oğlum var. Şimdide bir kızım olacak kısmetse. Kız bebekler biraz daha zayıf olur dedi dr.umuz. Süksük seninkinin maşallahı var. Allah sağlık versinde azcık zayıf olsun napalım:)
kızçeler ee nasıslınız bakalaımmmm geçmiş yapıp sizi kaçırmayımDD
herşey yolundmaı keyifler yerindemi
ben bugece çok güzel uyudum hamileliğimin başından beri ilk defa sadece bir kez wc ye kalktımDDDD
çok mutulu olmak
aaaaaaa benide heyecan basıyo düşündükçe canım :)))
benıdee sormaa.. yaa bıan once gelsın dıeede bakıyorumm .. dogumdan da tırsıyorumsankıı :18::18:
hayırlısı diyelim artık ama ben çoooook korkuyorum kızlar. nasıl olacağı umrumda değil aslında önemli olan ikimizde sağlıklı olalım yeter..
bugün öğlen bebek şekeri siparişini wersem mi gidip ya:)
kızlar bebek şekerine doğum tarihi yazılıyo ama şimdiden nasıl verceksiniz sipariş?
ewet bende vericeğim karar werdim artık SERPİL LİNA kızımızın adıda onada karar werdim çekebilirsem fotosunu öğleden sonra paylaşırım sizinle
Merhaba kızlar nasılsiniz bakalım bugun bizde temizlik var sonunda bir kadın buldum cok sukur evi temizleyecek bakalım bu nasıl çıkacak
Allahım ya doğurdum doğuracam hala üst düzey yöneticelerim hamile olduğumu israk edemedi herlade bu kadar da olmaz komisyon war bugün bizim şubeyle alakalı işlerde görüşülecek habire weri istiyorlar ben 6. kattayım komisyon odası 7. katta saat 9 dan beri 13 kez indim çıktım arıyorlar çalışdığım projeyi istiyorlar acill die bide gelsinler kendiler yapsın 80 kiloyla acil olunuyor sanki deli ettiler beni daha şimdi bitti işim 12.30 da komisyon bitecek bakalım daha kaç kere inip çıkacağım of offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?