2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım anlamaz olurlar mı işlerine gelmiyordur bırak Allah aşkına sende çık artık izne zamanın gelmiş zaten...

saol canım benim yaa

kasar peynırı muz tuket cnmm onlar kg yapıo bebısee..

canım anlamaz olurlar mı işlerine gelmiyordur bırak Allah aşkına sende çık artık izne zamanın gelmiş zaten...

o zaman da bebeğimle daha az wakit geçiricem ne kadar çalışırsam okdar iyi.. yoksa daha 2 aylık iken bırakıp gelmek zorunda kalıcam 2 haftacık kaldı dayanabilirsem alıcam zaten de bakalım

Selam kizlar nasilsiniz?bugun 31+0 olduk cok sukur...sezeryan gunumuz 12 eeylul aksilik olmazsa az kaldi..

Bu arada bende 26 temmuzda kontrole gidicem. Daha doğrusu 32. haftam bitiyor rapor alıcam ama bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünenlerdenim. Bi terslik olmazsa raporumu uzatıcam. Benim 2. annelik tecrübem olacak inşallah. 6 yaşında bir oğlum var. Şimdide bir kızım olacak kısmetse. Kız bebekler biraz daha zayıf olur dedi dr.umuz. Süksük seninkinin maşallahı var. Allah sağlık versinde azcık zayıf olsun napalım:)

o zaman da bebeğimle daha az wakit geçiricem ne kadar çalışırsam okdar iyi.. yoksa daha 2 aylık iken bırakıp gelmek zorunda kalıcam 2 haftacık kaldı dayanabilirsem alıcam zaten de bakalım

normalde 13 ağustosa kadar çalışacaktım ama doktor risk görünce ayın sonunda ayıracak heraldeee
hayırlısı cnmm calısan bı anne olmakk cokzorr 2 aylık bebısını bırakıp ıse gıtmekk.. gece belkı uyutmuycak allah yardımcın olsunnn..zor ıs grcekten
saol cnm yaa elıfımınn masallahı var.. usg olcumlerı bazen eksık yada fazla olabılıo aama.. bence cok takılma.. kasar ve muz ye bolbol

ne güzel canım. bende gece az uyanınca çok mutlu oluyorum. uyuyamamak çok kötü bir şeymiş. dün markette kasiyer sordu doğum ne zaman filan? diye.. gece uykusuzlukları başladımı dedi sonra. demek herkesin yaşamış olduğu bir sorun. az kaldı inşallah. doğumdan sonra yine uykusuzluk var ama bebişlerimizle birlikte sabahlarız en azından :))))

aaaaaaa benide heyecan basıyo düşündükçe canım :)))

Merhaba kızlar nasılsiniz bakalım bugun bizde temizlik var sonunda bir kadın buldum cok sukur evi temizleyecek bakalım bu nasıl çıkacak

Merhaba kızlar nasılsiniz bakalım bugun bizde temizlik var sonunda bir kadın buldum cok sukur evi temizleyecek bakalım bu nasıl çıkacak

hg canımm kuzuucukların nasıllar... ınss gonlune gore bı kadın cıkar.. kolay gelsınn .. amann sen bısı yapma sakın uslu uslu oturr

biri benı dürtsün kendıme geleyım lütfennn, 2012 tem.anneleri dogum hıkayelerını okudum, agladım ya ((((((((((

canım kolay gelsın valla,napıcaksın ıste, herkes duşüncelı olamıyo maleseff... az kaldı ıznıne dayan kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…