2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

resmenn drr senı dövmüş yaa nebıcım sey bu .. ıllahı okurkenn tutamadım kendımı olebı anlatmısınkı .. neysekı onemlı bısey yokmus cnmm sanırım bundan sonra bole uzunnnn hııkayelere alısıcaz.. bende dogurdun sandım .. :))

evet ayran yapmıstım yanına onla yenılebılır sekılde oldu :))))))),, ayy valllahı bılmıyorumkı, gercı acılıgı dısında ıdare ederdı, bıdahakıne bakalım nasıl olcak :))))
diimi ya, bal olcaklar sanırım :)))))

teşekkür ederiz teyzesi :))) bacak arasıyla göbek altına başladık incecik bir sünger yastık destekliyoruz :) bugün de pek hareketli maşallah kızıma

masallahh bıdıgımızaa... benımkı sımdı uyku modunda.. karnı doyduyaa obur kızım benım annesıı yesın onuu cımcımemm..

ballı ballı oohh yerım ben bıdıgımııı ...

sorma yaa muayeneden sonra bizde eşimle baya bi güldük duruma zaten eşim donmuş kalmış bi vaziyetteydi resmne güm güm diye ses geldi diyo

sorma yaa muayeneden sonra bizde eşimle baya bi güldük duruma zaten eşim donmuş kalmış bi vaziyetteydi resmne güm güm diye ses geldi diyo

gecmıs olsun canım, neysekı onemlı bısey yokmuşş.. hakıkaten ya, nasıl muayene o ole , bende sasırdım :))

gecmıs olsun canım, neysekı onemlı bısey yokmuşş.. hakıkaten ya, nasıl muayene o ole , bende sasırdım :))

apandis muayenesiymiş eşimin dediğine göre hamile olmasam parmaklarının ucunda hoplatırdı ayrıca dedi. muayene böyleyse doğuma Allah kerim :18:

ayyy canım çok geçmiş olsun... böbrek genişlemesi sancısını bilirim küçükken olmuştu bende de iğnelerle tedavi görmüştüm aylarca...çatı muayenesini de düşünemiyorum Allahtan benim kadın ve zayıf :)))

bende beebeğim sayesinde anladım nasıl bişeymiş.yaa kendi drum zayıf ama hiç parmakalrına dikkat etmedim ilk kontorlde oraya yoğunlaşıcam aama baya baya bağırdım yaaaa

Geçmiş olsun. Bana da gebeliğimin 4. ayında sağ böbreğimde genişleme olduğu söylendi, kasıkta bir ağrım vardı çok şiddetli olmayan. Bol su içinde bir de düzenli tuvalete gidince geçti şimdi sıkıntım yok çok şükür. Valla ben bir kez alttan muayene oldum erkek bir doktora, bir kez de bayan bir doktor probla muayene etti. Erkek doktorun davranışı çok kabaydı, o anda çok takmasam da sonradan üzüldüm resmen kötü muamele gördüm, herhalde taciz gibi algılanmasın diye hayvan gibi davranmaları öğretiliyor adamlara :)) ki benim aklıma en ufak bir şüphe bile gelmemişti, neyse bundan sonra bayan ve kibar doktorlara gitmeyi planlıyorum, zira doktorumu da eli hafif dedikleri için tercih ettim :) Kadın olmak, hele bi de anne olmak zor iş vesselam. Allah çektiklerimizin karşılığını versin sonuna kadar.
Bu arada sanırım kızım yan döndü! Makat gelişi idi son kontrolde, bakalım adım adım hedefe ilerliyoruz :) Sizin bebişler ne alemde?

gulmektenn elıff zıpladı ıcımdee hay allahh ..bende hıc bole bısey duymamıstım..

ben bu muayeneyi şuna bağlıyorum bu adamlar sürekli askerleri muayene edio yada çoguunlukla diyelim.o yüzden elleri yavaşa alışmamış ama bişi itiraf etmeliyim ki ondan sonra ağrı kalmadı valla

bızımde haftaya kontrol benım cımcıme bakalım napıo ıcerıde.. kafası ayagı elı koluu nerde....benım dr erkek ama catı muayesını bayan yapıoo ayrı bı odadaa... parmaklarınaa dıkat etmedım bı bakemm

Canım cok geçmiş olsun.Bebeğin iyi olmasına sevindim insallah senin agrıların da en kısa zamanda düzelir. Bu arada gatadan memnun kaldın mı? Son zamanlarda dogumu orada yapmam konusnda cok ısrar var tam teşeküllü oldugu için. Arkadasın bebeği akrapolde dogdu bebekte sıkıntı cıkınca gataya sevkettiler.Böyle sorunlar cıkarsa zaman kaybetmek istemiyorum.En azndan gatada da bi dosyam olursa erken dogum vs. olursa orayı tercih edicem gibi..Karar veremedim bi türlü

aayy bende cok merak edıyorum oğluşum dondu mu die 26 tem da kontrolumuz var orda anlıcaz artık beyefendi ne kadar olmus ne yapmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…