2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim bildiğim kız bebekler daha kilolu oluyor ve büyüdükçe her şeyide daha rahat kabul edip yiyorlar çevrenize bakın 1-3 yaş çoğu erkek üfürsen uçacak sonra alıyorlar ama

süt daha kötü ediyor canım çok denedim
çok çok güzel olmuş annesi ben düğme dahi dikemem ne hamarat insanlar var tebrikler

geçmiş olsun canım aynı rahatsızlık bendede var 2 aydır sağ böbrekte çok çok büyüme doktor tedavi olmazsan böbreğini kaybedicen dedi ürologlar ameliyatla derinin dışına katater yerleştiricez diyo ben bunlarla bebeğime zarar veremem ama ne yapıyorum dersen hiç sağına yatmıycaksın ve çok sık idrar tahlili ve böbrek tahlili olup dikkatli olucan çünkü enfeksiyon riskimiz çok çok yüksek

ben bu muayeneyi şuna bağlıyorum bu adamlar sürekli askerleri muayene edio yada çoguunlukla diyelim.o yüzden elleri yavaşa alışmamış ama bişi itiraf etmeliyim ki ondan sonra ağrı kalmadı valla
cok enteresann adam bıılıoda yapıoo demekkı
bi kaynana vakası atlattım dün gece neyse ki halledildi iyiyim bugün ama neşem yokkk:26:
hayırdırr naptınn kadınaaa
kızlar biz şimdi geldik dr.dan oğlum 1560gr. olmuş, boyu da 40cm, ben de 1400gr almışım. Dr. herşey normal dedi, çok şükür, veeeeee oğlum nihayet dönmüş, doğru tahmin etmişim yani.
gozun aydın cnmmm masallahh oglunaa..
bizde dün gece uzun uğraşlar sonunda belirledik kızımızın adını Allahım pişman etmesin.. Kağıda HOŞGELDİN SERPİL LİNA BEBEK YAZACAKLAR ayy çok duygulandım
ewt cnmm sonunaa geldık saka makkaa..

bana tek ııgelen o.. :26:

evet benim de tanıdık hemşire var, oda 1 kişi alındıgını söyledi ama o da sadece sezeryanda.Normal dogumda refakatci yok. Benim ilk dogumum.Belki saatlerce sancı cekicem..Yanımda kimse olmazsa naparım ben özel odalar için nasıl ben de bilmiyorum.Kim önce haber alırsa digerimize haber verir

aynen öyle canım sağlıklı olsunlardaaaa gerisi önemli değil
ya csnım bende 2 haftada 2,5 kilo almışım niyeki bebeğimde iri değil valla kiloyu normalde hiç takmazdım ama şimdi resmen canım sıkıldı öyle çok ödemimde yok
hımss canım büyüyorlar artık normal sanırım.
şu internette yazan mak.15 kg zırvalıklaranada bakmayalımm boşver
onlara kalsak 90-60-90 olmadıktan sonra hep kilolusun

amin canım artık sizde halledin ama çok az kaldı lina kuranda yumusak hurma fidesi demek sözlük anlamı şevkatli sevecen demek.. ayy sorma bir heyecanla werdim ki siparişi sormaa bide öle yazınca ayyy çok güzel ya

aman canım eksik dilek dileme.Prematüre zor oluyor.Kuzenimden biliyorum. Hepimizin bebekleri vaktinde saglıklı bi şekilde dünyaya gelir ins... Ben de cok sabırsızlanıyorum kızımı görmek için.Hatta bazen hadi kızım gelsin artık yaaaa diyorum sonra hadi zaman cabucak gecsin diye çeviriyorum

ben bu muayeneyi şuna bağlıyorum bu adamlar sürekli askerleri muayene edio yada çoguunlukla diyelim.o yüzden elleri yavaşa alışmamış ama bişi itiraf etmeliyim ki ondan sonra ağrı kalmadı valla
adam seni iyi bir yoğurmuş bence korkudan her şeyi unutmuşsun benim bildiğim çatı muayenesi 2 parmakla olur öyle deve gibi 4 parmak sokulurmu onun parmaklarıda kalındır ben korktum şahsen

tamam canım haberleşiriz ya ben sancı anı değilde doğumdan sonra yanımda olmalarını isterim etrafımdaki meraklı insanları görme açısından zaten doğum anımda annemle kayınvalidem olacak ama ben onların yanında utanırım sancı çekmeeye bakalım bi araştırayım ben

haklısın cnm.başlarda çok korkuyordum prematüre olacak diye çünkü çok seviyorum prematüreleri ve tüm arkadaşlarım bilir.yoğunbakımda prematüre varsa ben ona bakardım her zaman.neyseki allahtan riskli dönemleri atlattık.allah vaktinde ve sağlıklı bebişler nasip etsin

adam seni iyi bir yoğurmuş bence korkudan her şeyi unutmuşsun benim bildiğim çatı muayenesi 2 parmakla olur öyle deve gibi 4 parmak sokulurmu onun parmaklarıda kalındır ben korktum şahsen

valla neyin etkisi bilemedim ama hakkaten geçti yok yaa korkma bak kendimi suçlu hissederim sonra

çok güzel annesii güle güle kullanın beişiğinizimışıl mışıl uyusunnnnnnnnküçük hnaımmmmm

Doğru söylüyorsun tatlım, umarım sonuna kadar böyle gider kilom. Çatlamamamın sebebi yağlanmamdır belki, geceleri noutregena susam yağı, sabahları da Body Shop Cocoa Body Butter sürüyorum. Çok iyi geliyor, hem de kokuları muhteşem.

kızlar sizin de bilginiz olsun, dr. dediki eğer çok ve sulu bir akıntın olursa, kanaman olursa ve adet ağrısına benzer bir ağrın olursa, normal deme sakın beni ara dedi.

bi kaynana vakası atlattım dün gece neyse ki halledildi iyiyim bugün ama neşem yokkk:26:

ay çok komik adamdaki rahata bak benim eşimde ilk doğumumda gece refakatçi kaldı anneme diyorki sen kalma karıma ben bakamıycammı sonra onları gönderdi odadakiçekyatı çekti üstünede pike istedi ben seyrediyorum sonra bir uyudu horul horul gece benden sorumlu hemşire geldikçe sinir oldu en sonunda dediki bunca yıllık meslek hayatımda böyle birşey görmedim pes diyorum dedi:)
kızlar biz şimdi geldik dr.dan oğlum 1560gr. olmuş, boyu da 40cm, ben de 1400gr almışım. Dr. herşey normal dedi, çok şükür, veeeeee oğlum nihayet dönmüş, doğru tahmin etmişim yani.

canım maşallah yavrunada sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…