2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla sana şöyle söyleyeyim canım hamileliğim boyunca eşimin işi nedeniyle 3 il dolaştım bir sürü hastaneye gittim ama gata kadar memnun kalmadım çok iligililer yani drum usg de en az 20 dakika bakıo bana gösteriyo o sırada sürekli bilgi veriyo üstelik çok sakin öyle uzun uzun sıra beklemekte yok tahlil sonuçları en fazla 30 dakikada çıkıyo ve herşey en son teknoloji benim gördüğüm kadaarıyla ben çok memnunum tavsiye ederim umarım doğumdanda memnun kalırım

ben de yarın ya da cuma bi gidecem bakalım.Benim takıldıgım dogumda refakatci almıyorlarmıs.Birisi yazmıs gecenlerde kimsesizler gibi tek basıma sancı cektim filan diye. sonuca hergün dogurmuyoruz.İnsan sevdikleriyle paylasmak istiyor o anı..Ben mümkün olursa esimin de doguma girmesini istiyorum.Bi görüsecem bakalım kısmet.Teşekkür ederim canım

onu bende duydum eşimin arkadaşı orda görev yapıyo ona sordum 1 kişi refaketçi olabiliyo dedi biz birazda ona güveniyoruz araya sıkıştırır bizi diye özel odalarda oluyomuş ama onu somadım bi araştır belki bi sonuç çıkar. bende sorayım sana msj atarım

çok çokk gecmiss olsun canımm önemlı bı olay atlatmıssın ama iyi sonuçlanmıs cok sukurr

selam kızlar biz geldik şeker siparişimizi werdikkk normalde çok tatlı telefon ile olduğu için biraz kötü çıktı ama idare edeceksiniz artık:)

didem_0101 , çok ciciymiş şekeriniz, ben de düşünüyorum ama henüz karar veremedim. Kapı süsümü de kendim yapıcam inşallah, netten model bakıyoum, elimde de bayaa malzeme birikti. Bir dönem nerde dantel, kurdela, vs. görsem ben bunu süslemede kullanırım deyip saklıyordum.

GATA' ya her zaman iyi derler, inşallah sizin için de iyi geçer. Ben eşimi doğuma SOKMAMAK istiyorum, hem oradakileri sinir eder hem de benden önce ağlamaya başlar ya da bayılır :) Bırakalım o dışarıda 9 doğursun.

Slm annişler nasılsınız????*
biz iyi değiliz bugün kızımlaaaaaaa,sabaha karşı kasık ağrım başladı,halada biraz biraz vaaaaarrrrrrrrrrr.........sanki regl olucakmış gibi bide üstüne sıcak basması,ter ,hararet ........ umarım bebişlerin hepsi vakinde gelir.........

YARINDA SAAT 09.30 DA KONTROLÜMÜZ VAR TEYZOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR.....
BEBİŞİMİ ÇOK MERAK EDİYRM,ÇOK ÖZLEDİM ONUUUUUUUUUUUU.....................

ay şu çok bilmiş kişiler olmasaymış biz ne yapcakmışız yaaaaaaa,sinir oluyrm öyle tiplere yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HATUNİREM
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN....BEBİŞİNİN İİİ OLMASINA SEVİNDİM ,ÇOK ŞÜKÜR ONUN KEYFİ YERİNDEYMİŞ.......
SANADA ACİL ŞİFALAR DİLİYRMMMMMM

saolasın canım umarım sende de bi sıkıntı olmaz artık sona yaklaşıyoruz doğuma hazırlık sancıları olabilir.

ya bende öyle diyodum olduğum bölüme eşimi almadılar koca kapıdan sonra ayrı düştük ben içerde bağırdıkça eşim aklıma geliyo canım benim için endişeleniyodur diye düşünürken aaa bi çıktım bizim ki yok ortalarda biraz daha ilerledim baktım yumuşak deri koltuklarda herif uyuyakalmış iymi ama kızdım ona ben içrde ne sıkıntı çekiom sen uyuyon diye neymiş efendim koltuklar çok rahatmış nası uyuduğunun bilememiş doğumda da aynı şey olursa....

kızlar biz şimdi geldik dr.dan oğlum 1560gr. olmuş, boyu da 40cm, ben de 1400gr almışım. Dr. herşey normal dedi, çok şükür, veeeeee oğlum nihayet dönmüş, doğru tahmin etmişim yani.

canım güzelmiş......ben beğendim.......
Bende düşünüyrm ama daha ismine karar vermedik,ne yazdırdın sen onun kağıdına bebişin adı yazmıyor mu?????????

bizde dün gece uzun uğraşlar sonunda belirledik kızımızın adını Allahım pişman etmesin.. Kağıda HOŞGELDİN SERPİL LİNA BEBEK YAZACAKLAR ayy çok duygulandım

selamsss eylül anneleri 2 3 gündür fazla giremiyordum kk ya ama artık ratık rahat rahat takılırım;3 gün rapor aldım kurumda boya badana var kokusu rahatsız ediyor,dedim ben gidiyorum zaten 37. haftaya kadar çalışcam Allah izin verirse birazcık dinleneyim evde sıkılayımhaftaya bizimde kontrolümüz var 1 ayımız geçmiş olacak

apandis muayenesiymiş eşimin dediğine göre hamile olmasam parmaklarının ucunda hoplatırdı ayrıca dedi. muayene böyleyse doğuma Allah kerim :18:
geçmiş olsun canım,inşallah doğuma kadar hiç böyle bir sorun yaşamassın bir daha
hadi bakalım ne güzel canım;yarın güzel güzel haberlerle bekliyor olcağız seni

saolasın canım umarım sende de bi sıkıntı olmaz artık sona yaklaşıyoruz doğuma hazırlık sancıları olabilir.
evet canım bende yalancı doğum sancısı böle oluyo demekki die düşünmüştüm...ay heyecanlandım yinneeeeeeeeee,ama daha bebişimin çantası bile hazır değil........

kızlar biz şimdi geldik dr.dan oğlum 1560gr. Olmuş, boyu da 40cm, ben de 1400gr almışım. Dr. Herşey normal dedi, çok şükür, veeeeee oğlum nihayet dönmüş, doğru tahmin etmişim yani.

maşallah maşalllah annnesiiii kuzucuk büyüyoooooooo
hadi gözün aydın bebişte dönmüş...
Adınıza sevindim tatlımmm

bizde dün gece uzun uğraşlar sonunda belirledik kızımızın adını allahım pişman etmesin.. Kağıda hoşgeldin serpil lina bebek yazacaklar ayy çok duygulandım

oooohhhhhh isim olayınıda atlatmışsınız,darısı benimkinin başına.......
Lina güzelmiş,kulağa hoş geliyor annlamı?????bi bakayım.....
Ay allahım anne olmak böle bişey demekki hemen duygu seline kapılıyrz bende öyleyimmmmmmm

selam kızlar bayaaaaa kaynatmışsınız biz yokken
kızlar yaaa oğlum hemen doğsun istiyorum o minik elleri öpmek istiyorum.dünkü prematüreyi öptüm öptüm öptüm ellerinden ohhhh ne tatlıydı
zaten prematürelere karşı aşırı bi sempatim var şimdi daha bi tatlı geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…