Canım cok geçmiş olsun.Bebeğin iyi olmasına sevindim insallah senin agrıların da en kısa zamanda düzelir. Bu arada gatadan memnun kaldın mı? Son zamanlarda dogumu orada yapmam konusnda cok ısrar var tam teşeküllü oldugu için. Arkadasın bebeği akrapolde dogdu bebekte sıkıntı cıkınca gataya sevkettiler.Böyle sorunlar cıkarsa zaman kaybetmek istemiyorum.En azndan gatada da bi dosyam olursa erken dogum vs. olursa orayı tercih edicem gibi..Karar veremedim bi türlü
valla sana şöyle söyleyeyim canım hamileliğim boyunca eşimin işi nedeniyle 3 il dolaştım bir sürü hastaneye gittim ama gata kadar memnun kalmadım çok iligililer yani drum usg de en az 20 dakika bakıo bana gösteriyo o sırada sürekli bilgi veriyo üstelik çok sakin öyle uzun uzun sıra beklemekte yok tahlil sonuçları en fazla 30 dakikada çıkıyo ve herşey en son teknoloji benim gördüğüm kadaarıyla ben çok memnunum tavsiye ederim umarım doğumdanda memnun kalırım
ben de yarın ya da cuma bi gidecem bakalım.Benim takıldıgım dogumda refakatci almıyorlarmıs.Birisi yazmıs gecenlerde kimsesizler gibi tek basıma sancı cektim filan diye. sonuca hergün dogurmuyoruz.İnsan sevdikleriyle paylasmak istiyor o anı..Ben mümkün olursa esimin de doguma girmesini istiyorum.Bi görüsecem bakalım kısmet.Teşekkür ederim canım
slm kızlar nasılsınız bizim için dün baya maceralı bir gündü. üzerimde bğtğn boyu olan halsizlik yerin saat beşten sonra sık ve düzenli aralıklarla sancıya bıraktı sağ belimden kasığıma doğru önce yalancı sancıdır diyerek pek önemsemedim sürekli pozisyon değiştirmeye başladım ama yok geçmek bilmedi bi türlü 3 saat süren ağrıların sonunda artık pes edip hastaneye gitme kararı aldık ve tuttuk gata nın yolunu acilde dr hemen müdahele etti sedyeye yatırdı ve kasıklarıma bütün gücüyle bastırıp bıraktı o an kalp masajını bu adam karnıma yapıo heralde diye düşünmdüm her bastırdğında nefesim kesildi ve acaba bebeğim rahatsız olur mu diye düşünüp durdum sonr kaldırıp sert yumruklarla sırtımın iki kenarına sert sert vurmaya başaladı aman yarabbi noluyor dedim daha önce hiç böyle muayene olmadım tabi bu arada acıyo mu diiye de soruyo. sonra bize kan idrar tahlili ve ultrason verdi böbrek ve apandise bakıcam dedi gittik ultranasgofi bölümüne dr baktı ve sağ böbreğinde genişleme var dedi:18: tekrar sonuçları alıp dr gittik ve bizim kadın doğuma sevk etti bide o görsün diye. neyse gittik dr a anlatınca durumu hemşireye bi kaç bişey dedi ama benim anladığım sadece en son nst dedğiydi girdik odaya hemşire canım alt tarfında ne varsa çıkar ve çatal çık dedi:18::18: o an çok korktum hhazırlanıp yattım üstümü örtüyle örttüm ışıklar kapandı dr geldi vajinadan ultarsonla baktı bişi sölemedi veee sonra çatı muayenesi:18: dr önceden uyardı sakın elinle müdahele etme ve sakin ol diyee ve o an hatırlamak bile istemiomzordu korkutmak istemem kimseyi ama bizim dr biraz kilolu ve erkekti varın siz düşünün dört parmağını da sonra normal ultrason bunların hepsi bi anda bi odada tabi ben pert usg den baktı ama kızım o kadar hareketlendi ki anlatamam dışardan bakan çok net görür yani dr çiftetelli atıyo senin kız dio yerim onu beeeeen ve tekrar böbreğime baktı normalin üstünde bi genişleme var dedi onun dışında bişi demedi heralde çekecez doğum sonuna kadar.son olarak nstyi de yazayım kızlar kızımın kalp atışlarını ilk defa bu kadar uzun uzun dinledim ama bizim yaramaz aletelrin bağlı olduğu yere gelip tekmeler atınca kalp atışı 187 lere kadar çıktı dr sürekli gelip hareket mi ediosun dedi bende hayır ama bebiş çok hareketli dedim neyse sonuç olarak böbrek dışında bi sıkıntı çıkmadı şükür. ayyyy böle uzun uzun yazınca doğm hikayemi yazıomuşum gibi geldi o günlerde gelir de yazarız uzun uzun inşallahhh
zevzekcımm neyınn var tatlımm bugun:26:
çok çokk gecmiss olsun canımm önemlı bı olay atlatmıssın ama iyi sonuçlanmıs cok sukurr
güzelmiş canım kötü çıkmamısss pembişş pembişş iyi bak hallettin bunu daa
Bugün bi arkadaşım aç göbeğine bakayım dedi. Baktı inceledi sen 2-3 hafta içinde doğurursun dedi. Göbeğim aşağı inmiş. Moralimi bozdu. Bebeğin pozisyonu nasıl dedi. Başı aşağıda. Aaaa bak işte doğum pozisyonu almış bebek dedi.
Benim göbeğim hep aşağıdaydı zaten. Hiç yukarı çıkmadı göbeğim. Herkesin fiziğine göre göbeği farklı oluyor. Hem doktorlar da hiç öyle birşey demiyorlar. 15 günde bir kontrole gidiyorum.
Akşam akşam canımı sıktı... 37 yi görelim de inşallah sonra istediği gün gelsin. Ona da 4 hafta kaldı.
İnsanlar bilip bilmeden böyle konuşuyorlar ya, sinir oluyorum
saolasın canım umarım sende de bi sıkıntı olmaz artık sona yaklaşıyoruz doğuma hazırlık sancıları olabilir.Slm annişler nasılsınız????*
biz iyi değiliz bugün kızımlaaaaaaa,sabaha karşı kasık ağrım başladı,halada biraz biraz vaaaaarrrrrrrrrrr.........sanki regl olucakmış gibi bide üstüne sıcak basması,ter ,hararet ........ umarım bebişlerin hepsi vakinde gelir.........
YARINDA SAAT 09.30 DA KONTROLÜMÜZ VAR TEYZOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR.....
BEBİŞİMİ ÇOK MERAK EDİYRM,ÇOK ÖZLEDİM ONUUUUUUUUUUUU.....................
ay şu çok bilmiş kişiler olmasaymış biz ne yapcakmışız yaaaaaaa,sinir oluyrm öyle tiplere yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HATUNİREM
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN....BEBİŞİNİN İİİ OLMASINA SEVİNDİM ,ÇOK ŞÜKÜR ONUN KEYFİ YERİNDEYMİŞ.......
SANADA ACİL ŞİFALAR DİLİYRMMMMMM
didem_0101 , çok ciciymiş şekeriniz, ben de düşünüyorum ama henüz karar veremedim. Kapı süsümü de kendim yapıcam inşallah, netten model bakıyoum, elimde de bayaa malzeme birikti. Bir dönem nerde dantel, kurdela, vs. görsem ben bunu süslemede kullanırım deyip saklıyordum.
GATA' ya her zaman iyi derler, inşallah sizin için de iyi geçer. Ben eşimi doğuma SOKMAMAK istiyorum, hem oradakileri sinir eder hem de benden önce ağlamaya başlar ya da bayılır :) Bırakalım o dışarıda 9 doğursun.
canım güzelmiş......ben beğendim.......
Bende düşünüyrm ama daha ismine karar vermedik,ne yazdırdın sen onun kağıdına bebişin adı yazmıyor mu?????????
geçmiş olsun canım,inşallah doğuma kadar hiç böyle bir sorun yaşamassın bir dahaapandis muayenesiymiş eşimin dediğine göre hamile olmasam parmaklarının ucunda hoplatırdı ayrıca dedi. muayene böyleyse doğuma Allah kerim :18:
hadi bakalım ne güzel canım;yarın güzel güzel haberlerle bekliyor olcağız seniSlm annişler nasılsınız????*
biz iyi değiliz bugün kızımlaaaaaaa,sabaha karşı kasık ağrım başladı,halada biraz biraz vaaaaarrrrrrrrrrr.........sanki regl olucakmış gibi bide üstüne sıcak basması,ter ,hararet ........ umarım bebişlerin hepsi vakinde gelir.........
YARINDA SAAT 09.30 DA KONTROLÜMÜZ VAR TEYZOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR.....
BEBİŞİMİ ÇOK MERAK EDİYRM,ÇOK ÖZLEDİM ONUUUUUUUUUUUU.....................
ay şu çok bilmiş kişiler olmasaymış biz ne yapcakmışız yaaaaaaa,sinir oluyrm öyle tiplere yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HATUNİREM
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN....BEBİŞİNİN İİİ OLMASINA SEVİNDİM ,ÇOK ŞÜKÜR ONUN KEYFİ YERİNDEYMİŞ.......
SANADA ACİL ŞİFALAR DİLİYRMMMMMM
evet canım bende yalancı doğum sancısı böle oluyo demekki die düşünmüştüm...ay heyecanlandım yinneeeeeeeeee,ama daha bebişimin çantası bile hazır değil........saolasın canım umarım sende de bi sıkıntı olmaz artık sona yaklaşıyoruz doğuma hazırlık sancıları olabilir.
kızlar biz şimdi geldik dr.dan oğlum 1560gr. Olmuş, boyu da 40cm, ben de 1400gr almışım. Dr. Herşey normal dedi, çok şükür, veeeeee oğlum nihayet dönmüş, doğru tahmin etmişim yani.
bizde dün gece uzun uğraşlar sonunda belirledik kızımızın adını allahım pişman etmesin.. Kağıda hoşgeldin serpil lina bebek yazacaklar ayy çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?