Biraz araştırdık ama h,ç tanıdık falan yok amerikada. Vizesi, kiralık evi, doğumu falan bizi baya bi aşacak gibi. Öyle bi şirketle biraz konuşmuştuk. Bide son 2 ay uçağa binmene izin vermiyorlarmış mecburen erken gitmek gerekiyor. O da çok masraf.
gunaydın kızlarrr
sabah tartıldım üstümü çıkartıp 55.800 çıktım yuppi:)
sana da günaydın canım da ilk aydan itibaren kilo alınıyor mu. Ve bunun kıstası ne hangi ayda ne kadar alınmalı
Amerikada neden şartlar bu kadar farklı ki?
Biz Amerikada doğum yapsakmı diye düşünüyorduk eşimle de sadece doğum 15000$ dediler. Bu kadar masraflık olmasına rağmen doktora istediğin zaman bile gidememeniz ilginç.
Ben yanlış anladım sanırım sevinince kilo aldıgına sandım
Gunaydın umutluay oy kıyamam cnm mide bulantıların var demek.
Benim daha hiç bişi yok.İnşallah böyle devam eder
inşallah cnm ben de istemiyorum olmasını. inşallah böyle hafif hafif kalır.hatta inşallah sadece bugünlük birşeydir.
işyerinde zor oluyor baya. bir de burda kimse bilmiyor. zorlanıyorumo yüzden belli etmeyeceğim diye.
çok haklısın cnm inşallah düzene girer biran önce.Bulantı hapı falan veriyorlarmı bulantı için?
Tuzlu kraker falan ye cnm
Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.
Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.
bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. Size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. Herşey olacağına varıyor. Umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. Moralinizi yüksek tutun.
Benimde iştahım çok...
Zaten kilo problemim vardı PKO dan kaynaklanan ve bir türlü yakamı bırakmayan...
İştahım da fazla doktorda 5.aya kadar kilo alma dedi bilmiyorum becerebilirmiyim pantolonlarım olmuyor şu anda sıkıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?