2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dogrudur, en son 7 aylik iken binebiliyorsun. 2 ay dogumdan once, bir ay da dogumdan sonra vatandaslik isleri icin falan kalmak gerekiyor...

Gunaydın kızlarrr
sabah tartıldım üstümü çıkartıp 55.800 çıktım yuppi:)

sana da günaydın canım da ilk aydan itibaren kilo alınıyor mu. Ve bunun kıstası ne hangi ayda ne kadar alınmalı

gunaydın cnm yenisin sende sanırım öncelikle gözün aydın tebrik ederim.
İlk aylarda kilo almamak gerek aslında mümkünse..
Son aylarda ister istemez alacağız çünkü...

abd deki sisgorta şirketlerinin politikasıyla alakalı bir durum olmasın?
tr deki sağlık sistemi sisitem olarak abd ile kıyaslayınca daha iyi gibi geliyor.

günaydın herkse. kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalar
kızlar yaa benim daha 5+ 3 ama gece 2 defa mide bulantısıyla uyandım geri uyudum ama.
şimdi işe geldim ve yine hafif hafif vuruyor.
ne yapabilirim ki

Gunaydın umutluay oy kıyamam cnm mide bulantıların var demek.
Benim daha hiç bişi yok.İnşallah böyle devam eder

Gunaydın umutluay oy kıyamam cnm mide bulantıların var demek.
Benim daha hiç bişi yok.İnşallah böyle devam eder

inşallah cnm ben de istemiyorum olmasını. inşallah böyle hafif hafif kalır.hatta inşallah sadece bugünlük birşeydir.
işyerinde zor oluyor baya. bir de burda kimse bilmiyor. zorlanıyorumo yüzden belli etmeyeceğim diye.

çok haklısın cnm inşallah düzene girer biran önce.Bulantı hapı falan veriyorlarmı bulantı için?
Tuzlu kraker falan ye cnm

Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.

çok haklısın cnm inşallah düzene girer biran önce.Bulantı hapı falan veriyorlarmı bulantı için?
Tuzlu kraker falan ye cnm

normalde veriyorlar cnm.ama ben de yoktu. dün akşam üzeri ve şimdi bulandı.
neyse bunu bile yaşamak isteyen ne kadar kişi var. sitem etmeyeyeim şimdi:44:
Bol dua edelim bugün

Canım benim ne desem boş,ne desem seni teselli edemem.Öncelikle başın sağolsun ve geçmiş olsun..
Rabbim en yakın zamanda bu acını hafifletip yeni bir bebek nasip eyler sana.Güçlü ol dirayetli ol kendini suçlama,sorgulama herşey Rabbimizden.
Can verende,alanda o.Bende çok korkuyorum hamilelik stresli bir dönem Allahım içimize ferahlıklar nasip etsin inşallah.

Canım yaa çok üzüldüm.Allahın takdiri işte.İnsallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.Bugun bol bol dua et.Rabbim insallah esinle senin de yüzünü güldürsün, daha fazla aratmasın insallah

Cnm basin saolsun bol bol dua et cnm ne desek icindeki duygulari anlayamayiz

Gunaydin hamisler mevlid kandiliniz mubarek olsun tum dualariniz kabul olsun

Rabbim bu mübarek günde gönüllerimizden geçen dileklerimizi yerine getirsin inş mevlid kandiliniz mübarek olsun allah bir daha kine bebişlerimizle girmeyi nasip etsin

canım allah bu mübarek günde içine ferahlık versin seni öyle iyi anlıyorum ki bende 8+5 günlük bebeğimi eylül 6 sında kalbi durduğu için kürtaj oldum çok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelende bişi olmadı sakin ol ağla içindekileri at ama bak sana umutlu bi haber daha ben 4+5 günlük hamileyim şuanda üstelik tüp bebek di ikiside şimdi içimde acayip korkularım var acaba bişi olurmu diye ama her sabah kalkıyorum her gece yatıyorum sürekli rabbim bebeğim sana emanet sen kru onu bana bağışla diyorum sen kendini toplakı yeniden umutların yeşersin

iştahı olanlara imrenmeye başladım ben kusmaktan iştahsızlıktan yemek bile yiyemiyorum...iki kilo verdim şimdiden..inşallah şu bulantılar en kısa zamanda kesilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…