2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım Allah sabır versin kolay değil biliyorum benim başımdan da geçti..sakın bozma moralini ...hayırlısı buymuş demek ki..İnşallah Allah en kısa zamanda tekrardan bebek verir size...

canım ben geçen hafta yaptırdım hem kan hem idrar tahlili verdim.idrarda lökosit görüldü.
Onun içinde bol bol su içmeme istedi. malum ilaç alamıyoruz.

sanırım bende de var çünkü idrardan sonra yanma oluyor.evet su çok önemli ama ben fazla içemiyorum sürekli midem bulanıyor yaa..napıcam bilemiyorum sanki vücudum bebeğe karşı bir reaksiyon gösteriyor ateşleniyorum sonra üşüyorum allak bullak oldum.bu da beni korkutuyor.

Genelde 6./7. haftada başlıyormuş, ama illa başlayacak diye bir kural yok. Ben 6 haftayı bitirdim bende de bulantı yok henüz. İnsallah hiç olmaz.

bende de 7. hftda başladı..halen son sürat artarak devam ediyor..inşallah sizin bulantınız çok olmaz...çok zor bir durum çünkü 2 dir bende serum alıyorum ancak ayakta durabiliyorum

Gunaydin kizlar nasilsinizz nasil gidiyor hamilelik.surekli uyumak istiyorum. Kizimda uyann uyann anne diyor:)2 dk uyutmuyor.

Rabbim sana sabır ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah.moralini bozma bol bol dua et canım

Günaydın arkadaşlar..Bebeğini kaybeden arkadaşımıza Allah'tan sabır diliyorum...
Hepinizin Cuması mübarek Kandili hayırlı Duaları kabul olsun İnş...Bu güzel gecenin hürmetine Rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almak nasip etsin inş..
Hepinizi öpüyorum....

selam kızlar,

gününüz güzel geçsin. bebişlerimizle ilk kandilimiz mübarek olsun.

ben 24 ocaktaa aile sağlığı merkezine tahlil yaptırmıştım. 1 gün sonra jinekolağa gitmiştim ultrasonda görmüştüm bebeğimi. bugün sonuçları aldım. 2 testim eksik onları da yaptırıp haftaya muayeneye gideceğim. 24 ocakta bile beta hcg 29096.72 :) ben baya geç farketmişim gebeliğimi.

değelerim iyi çıktı. tiroid korkuyordum iyi şükür. inşallah haftaya da düşük riskimin bittiğini söyler doktorum.

öpüyorum hepücüğünüzüü

saraderen, Allah sabır versin arkadaşım. sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin... hepimizin korkusu bebeklerimizi kaybetmek maalesef az da sayılmayacak oranda da oluyor...

Selam herkese...
Ben de hocama söyledim hamileliğimi bugün.. Çok sevindi..Çin takvimine göre dragon olacak dedi.. Seyahatimi de mart sonuna erteledik..Çok rahatladım yaaaa...

canım benim rabbim sabır versin göz yaşlarıiçinde okudum ne acıdır kimbilir.. bunu senden başka kımse anlayamaz ne desek boş kıfayetsız kelimeler..
bu mübarek gunde dualarım senınle rabbim biran önce nasip etsin tekrardan enneliği..

Selam herkese...
Ben de hocama söyledim hamileliğimi bugün.. Çok sevindi..Çin takvimine göre dragon olacak dedi.. Seyahatimi de mart sonuna erteledik..Çok rahatladım yaaaa...

Slm hosgeldin.iyi rahatlamissin.cin tkvimi tutmuyor yaw:)ama senin oglun olcak gini geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…