Slm hosgeldin.iyi rahatlamissin.cin tkvimi tutmuyor yaw:)ama senin oglun olcak gini geliyor bana.
Senin adina cok sevindim canim
selamm..
Hadi gözün aydın anchusa..
annecikler günaydın heerkesin kandilini kutlar.bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin..
ben 6 haftalık gebeyim benimle aynı haftada olan varmı çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem diye bu düşünceyi aklımdan çıkaramaıyorm
herseyduzelirmi; canım böbrek sanıcısı dediğin gazdır bence... bebek taşıyoz güzelim... normal bir yerlerimize sorun çıkması. vücut ona göre ayarlıyor kendini. bak ben kasık sancısından ölüyorum... hiç geçmiyor... içimi oyuyorlar sanki. rahim büyüyor ne edelim...
gaz deli gibi zaten, şişim kasıklarım ya kilo aldı ya şiş... geceleri 10kere uyanıyorum sancıdan kocamı da uyutmuyorum...
sağolun kızlar...şimdi cevizimi yedim ara öğün olarak. siz de yiyor musunuz?
annecikler günaydın heerkesin kandilini kutlar.bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin..
ben 6 haftalık gebeyim benimle aynı haftada olan varmı çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem diye bu düşünceyi aklımdan çıkaramaıyorm
ah güzelim o hepimizin korkusu. Allaha emanet yavrularımız... kısmet. hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. zaten genetik bozukluğu olan çocuklar düşüyor diyorlar genelde... Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. benim de düşük riskim var. progestana devam...
Ben akşam aldım badem fındık ceviz karışık.akşam ve sabah yedim.
Akşam biraz abarttım ama:)Açıkçası ara öğün olarak yemiyorum.Çünkü ben burda kuruyemişimi çıkarsam bana bir tane dahi kalmaz2 dk da yutarlar.akşam eşimde yardım etti yememe:)dedim hoppp bebeğin onlar...
Birazdan yemekte yanında yoğurt yiyeceğim..
ben balık sevmem. yapmasını da bilmem o yüzden ben de hergün 2 ceviz yiyorum. araştırmalarıma göre her gün 2 ceviz gerekli omega3 ü veriyormuş... gene de midesi alan varsa buğulama balık da yesin... ama çok büyük balıklar iyi değil ( balık büyüklüğü arttıkça sanırım kurşun ya da başka bir zararlı birşey miktarı artar)orta boy balık daha sağlıklı... kızartmada da omega3 zarar görüyor. en güzeli buğulama. iştahınnız alıyorsa haftada 1 balık yiyin... günde 2 cevizi de ihmal etmeyin.
ben balık sevmem. yapmasını da bilmem o yüzden ben de hergün 2 ceviz yiyorum. araştırmalarıma göre her gün 2 ceviz gerekli omega3 ü veriyormuş... gene de midesi alan varsa buğulama balık da yesin... ama çok büyük balıklar iyi değil ( balık büyüklüğü arttıkça sanırım kurşun ya da başka bir zararlı birşey miktarı artar)orta boy balık daha sağlıklı... kızartmada da omega3 zarar görüyor. en güzeli buğulama. iştahınnız alıyorsa haftada 1 balık yiyin... günde 2 cevizi de ihmal etmeyin.
ayyy kızlar ne geldi aklıma, hepimizin bebişleri bğyğk ihtimal aynı burçta olacak. aynı zaman doğacaklar... aynı zamanda okula gidecekler.... ayy biraz ele avuca gelsinler bebişlerimizi alıp biraraya gelelim....
ne güzel oldu bu grup, diş çıkar, konuşur, yürür hemen hemen aynı zamanlarda.... birbirimize destek olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?