2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annecikler günaydın heerkesin kandilini kutlar.bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin..
ben 6 haftalık gebeyim benimle aynı haftada olan varmı çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem diye bu düşünceyi aklımdan çıkaramaıyorm

herseyduzelirmi; canım böbrek sanıcısı dediğin gazdır bence... bebek taşıyoz güzelim... normal bir yerlerimize sorun çıkması. vücut ona göre ayarlıyor kendini. bak ben kasık sancısından ölüyorum... hiç geçmiyor... içimi oyuyorlar sanki. rahim büyüyor ne edelim...

gaz deli gibi zaten, şişim kasıklarım ya kilo aldı ya şiş... geceleri 10kere uyanıyorum sancıdan kocamı da uyutmuyorum...

ah güzelim o hepimizin korkusu. Allaha emanet yavrularımız... kısmet. hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. zaten genetik bozukluğu olan çocuklar düşüyor diyorlar genelde... Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. benim de düşük riskim var. progestana devam...

Topicte bi bebeğini göremeyen benim henüz..[/B]

anchusa inşallah canım.Ben kimyasal gebeliklerimde hamile olduğumu hiç bilmedim.
Ben 3 sene 4 aylık evliyim.8 aydır falan bebek düşünüyoduk 3 kere deneyebildik işte.İlkinde tutmuş ama haberim yok regl gördüm normal.3-4 gün sonra kanamam başladı 15 güne yakın sürdü.Tabii ben doktora gittim doktor ultrasonda bir sorun göremedi kan testi deneyelim dedi.
Kan testim yapıldı gebelik çıktı ve biz şok olduk.Doktor normal bir gebelik olmadığını anladı ama bana pek çaktırmadı.1 hafta sonra gel dedi.Kan testinide sürekli yinele dedi zaten kanamamla birlikte kan değerlerim hep düştü.2 ay sonra tekrar denedik bebek tekrar aynı sorunu yaşadım anladım zaten kan testimi yapıp direk doktora gittim.Yine gebelik çıktı.Doktor dedi 3.düşüklerde sebebi araştırılıyor.Ama ben yinede istedim.Bi kaç test yapıldı bir sorun çıkmadı.Gebe kalıp gelmeni bekliyorum dedi.
İşte şükür bu ayda gecikti reglim o yüzden umutlandım test yaptım negatif çıktı.Rabbim arattırmadı çok şükür.

turamit amin canım benim inşallah
[/QUOTE]

selam cnm seninle durumumuz aşşağı yukarı aynı,gerçi ben topikte pek yazmıyorum genelde okuyorum:)) bende göremedim henüz ulatrasonda,bu gün tam 14. günüm bat geçeli,bende salı dr a gidicem rüyalarıma giriyo ultrasonda bebeğimi görmek,umarım sağlıklıdır ve bizde görürüz bebişlerimizi...

Ayni durumdayim bende mide bulantisi karin agrisi uykusuzluk ve tabi esimde uyuyamiyor benle birlikte en cok ona uzuluyorum ben isede gidiyor

sağolun kızlar...şimdi cevizimi yedim ara öğün olarak. siz de yiyor musunuz?

Simdi yicem cnm cevizimi

sakın canım sakın yapma bunu ben de senin gibiydim başıma geldi. allahın izniyle herşey güzel olacak.kötü şeyleri okuma, hatta bence hiçbirşey okuma. allah ne yazdıysa o oluyor. seninki de iyi olacak.güzel düşün güzel olsun.öpüyorum.

ben balık sevmem. yapmasını da bilmem o yüzden ben de hergün 2 ceviz yiyorum. araştırmalarıma göre her gün 2 ceviz gerekli omega3 ü veriyormuş... gene de midesi alan varsa buğulama balık da yesin... ama çok büyük balıklar iyi değil ( balık büyüklüğü arttıkça sanırım kurşun ya da başka bir zararlı birşey miktarı artar)orta boy balık daha sağlıklı... kızartmada da omega3 zarar görüyor. en güzeli buğulama. iştahınnız alıyorsa haftada 1 balık yiyin... günde 2 cevizi de ihmal etmeyin.

Ben akşam aldım badem fındık ceviz karışık.akşam ve sabah yedim.
Akşam biraz abarttım ama:)Açıkçası ara öğün olarak yemiyorum.Çünkü ben burda kuruyemişimi çıkarsam bana bir tane dahi kalmaz2 dk da yutarlar.akşam eşimde yardım etti yememe:)dedim hoppp bebeğin onlar...
Birazdan yemekte yanında yoğurt yiyeceğim..

Son düzenleme:

benim dr hiç bişey demedi.ne herşey yolunda dedi nede tehlıke var dedi tek dediğiçok küçük daha.
keseyi gördük ama..haftaya kontrole cağrdı bebeği görürüz dedi çok meraktayım aklıma bintane şey gelıo off rabbime emanet hepimizin yavrusu ..

Ben de 6 hafta 1 günlüğüm.Niye kötü düşünüyorsun ki.. Zaten düşen bebek sağlıksız bebektir diyor bütün dr. lar. Rahat ol, hayatına devam et aynen... Sen strese girdikçe kötü olasılıkları arttırıyorsun...

yaa ben bayılıyorum kuruyemişe,o yüzden sayıyla çıkarıyorum. yoks ahepsini bitiririm. 5 tane badem 2 tane ceviz ayırıyorum bir tabaga, gün içinde ara öğün olarak atıyorum ağzıma..

sakaaar benimde 23 aralıktı sat cnm.Benimde 12 yada 13.günüm yarın gideceğim bakalım.İnşallah görürüz cnm

Son düzenleme:

Bende balik hastasiyimdir doktorum bana somon yiyebilirsin dedi cevizimi eksik etmiyorum zaten folik asit ile birlikde b vitamainlerinin oldugu ve omega 3 de vardi

Ben de balık yiyemiyorum canım ceviz yiyordum ama hergün değil artık hergün yerim...

ben çipurayı fırın kağıdına sarıyorum, balığın içine biraz tuzot biraz defne yaprağı.... fırında yarım saatte hazır oluyor. yanında da bol yeşillikli salatayla çok seviyorum.... hatta yarın yine yapayım bak iyi hatırlattın....

ayyy kızlar ne geldi aklıma, hepimizin bebişleri bğyğk ihtimal aynı burçta olacak. aynı zaman doğacaklar... aynı zamanda okula gidecekler.... ayy biraz ele avuca gelsinler bebişlerimizi alıp biraraya gelelim....

ne güzel oldu bu grup, diş çıkar, konuşur, yürür hemen hemen aynı zamanlarda.... birbirimize destek olacağız.

ya başak ya terazi olacaklar.
Ben de teraziyim o yüzden bebeğimde olursa güzel olur...
zaten farkettiysen 2010-2011 eylül anneleri hala devam ediyor yazışmaya.
ben bu forumu çok yararlı buluyorum. bir sürü tecrübeden faydalanıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…