2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

babamız gelmek uzerree soframızı hazırlayalımm acıktık cokk gorusuruzz annısler optuk hepınızıı

canım ben face de kocanı gördüm maşallah size hiç de göbekli değil tuba kendi göbeyini görmüyor galiba ay tam dedikoducu olduk:)

ssen var yaaa sennnn
siz benim göbüşümeee kurban olunnnn hıh dedikocular siziii

kıskanclıgındaann ayoll benım kocısım bıtaneedırr gobeklıde olsa severım gobeksızdee sımdı gelır tubaa eksık kalmazz yazar cvbıı heheee

:85:

biz sana küstük cemile feyzayla. sanki önünde olsa sen götürmücen lahmacunları hamileyiz şunun şurasında :) değiştiririz bilezikleri artık kızımla napalım :) bilezikler pek dert değilde işte parmaklarım biber dolması gibi oldu azcık onlara değilde işte elimin şişliğine üzüldüm daha çok.. neyse cemile feyza doğsunda o beni sömürürken veririm kiloları bebişler emerken anneler zayıflıyormuşşş :))

Selam kızlarbugün sarı akıntım gelmiş normal mi acaba:26::26:
kızım şimdiden uykusuz bırakıyor annesini geceler kıpır kıpır canımı bile yakıyor

kocalar geldi tabi, herkes araziiii Ne kocacı hatunlarsınız siz ööle
canım esas kocacı sensin yaş günü partileri felan bilmem artık
canım o şişlik ödemden kilo değil benim uzun ince parmaklarım şimdi uzun dolma oldu ama 3-5 aya iner

kızım şimdiden uykusuz bırakıyor annesini geceler kıpır kıpır canımı bile yakıyor
canım bendede oluyor o akıntı bazen.. bende merak ediyorum neden acaba :26::26: ama bende yaklaşık bir aydır falan arada olan bişey bi sıkıntı olmuyor bana ama doktorada sormadım hani.. bu arada yerim senin bıdıkını :) ben de dün yatarken benim bebiş ya eliyle ya ayağıyla bi gıdıklar gibi bişey yaptı ama beni görmen lazım ayyy diye nasıl fırladım yerimden :) eşimin ömdü koptu bazen tam vaktinde yapıyor korkutuyor benide benim tatlı kızım

idrar tahilili yaptırmakta fayda var sağlık ocağına yaptırmayı düşünüyorum yarın bakalım ye teyzesi yebenimki hep hareketli annesi gibigece uykumuz olmayacak gibi babası gibisizinde canınız acıyor mu arada

canım benim canım yanmıyor normalde ama sağıma falan yatarsam aşağıda kalan kısmı üzerine yattığım için herhal hafifcene acıyor ama çok değil yani.. bide ben arabada falan biraz sallanırsam bi tarafta büzülüyor birazda o zaman acıyor :) benim bebişte biraz küçük dedi doktor belkide o yüzdendir büyüdükçe daha sert vururlar bence :) o zaman biraz acıyabilir. yaşayıp görücez artık

Seninde mi kızın oluyor

ssen var yaaa sennnn
siz benim göbüşümeee kurban olunnnn hıh dedikocular siziii

neoldu sekerım yorumm yapmamısınn
kocalar geldi tabi, herkes araziiii Ne kocacı hatunlarsınız siz ööle
ewt ozledık wallaaaa .. adam acıkmıs napalımm yarın oruclu olcak eve gelınce top patlayaana kadar uyur ozamann kacmaz kımse
küsmeyınnn ama yaa olmaz... ıns emzırken erırrıızz bızdezaten benım memısler oldu 2 kg kadar

ewt benımde oluo cnm normall ama fazlaysa dr danıss enfeksıyon olabılır.. masalahh bıdıgınaa benım zıllı kızımda ole gece pek uyumuoo sabah erkenden uyanıoo doguncada olee olursa yandıkk

inşallah uyurlar gece ben büyük ihtimalle ekim başı doğum yapacağım ama idare edin hep yazamasam da okuyorum burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…