2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napaysınız bakayım geçmiş yapmaya tırsmaktayımDDDDDDDDDDDD

fazla kaçırdım biraz şiştim onun dışında iyiyimoruç tutan olacak mı yarın

al bendende okadarrrr bend eçok şiştimmm kocişn ziyafetiineeeee fena haldeee çöreklendimDD soda içiyorum ama banmısın demiyoru kiki.
ben tutmayacağım ilk defa bir ramzanı yiyerek geçireceğim
Açlık değil ona katlnaırım ama susuzluk olayına cesaret edemiyorum bebişin suyunun azalma riski olailbir her saat başı 1 bardak su içmemi söylüyor dr her gittiğimdeee
onun minicik canını riske atmakeminim daha günah olar.
inş. kışın telafi edeceğim

Benimde hiç az yediğim olmuyor ki haklısın canım

inşallah uyurlar gece ben büyük ihtimalle ekim başı doğum yapacağım ama idare edin hep yazamasam da okuyorum burayı
bellı olmaz cnm belkıı eylul sonu olurr :)) kısmett
cemile feyza olacak canım :)

sağlıkla gelsinler inş. kızlarımız :) ben çok severim zaten kız bebişleri rabbim gönlüme göre verdi :)

biz babamızla teravihe gidiyoruz kızlar.. gelince görüşürüüz
gorusuruuzz cnmmm bende kızları cok sevıyodum cıcılı bıcılıı allah gonlumuzegore verdı.. cnsıyetı onemlı deıl yeterkı saglıklı olsunlar

Zamanında doğsunda

kac kg almıstın cnmm ben 12 :18::18:

2 hafta önce tartıldım 5 kilo almıştım şimdi kaç oldum bilmiyorum :26:ama ben 29. haftama giricem daha

pogaca yogurucamm esım oruca kalkıcakk ozel ıstek yaptı beyefendıı sımdılık bukaadr gorusuruzz optuk hepınızı

gayet ıı cnmm bana neolduysa 2o lı haftalarda olduu bı ıstahkı sorma sımdı bıraz duruldukk allahtann hehe

bünyeyle alakalı canım bende çok yiyorum ama bünyeden herhalde bi tanıdığım var hamile kalmadan öyle zayıftı ki geçen gördüm benden sonra doğum yapıcak hemde kasımda falan yüzü falan nasıl şişmiş çatlaklar var mı peki:26:

bu sene kız senesı dıolarr masalllah bızdede epey kızçe var
bende bana mı öyle geliyor dedim ama bu sene bayağı bir kız mı var bir anket yapıp istatistikmi oluştursak:)
Zamanında doğsunda

2 hafta önce tartıldım 5 kilo almıştım şimdi kaç oldum bilmiyorum :26:ama ben 29. haftama giricem daha

az almışsın tatlım ben senin haftandayken 10 kilo almıştım şimdi 13,5

pogaca yogurucamm esım oruca kalkıcakk ozel ıstek yaptı beyefendıı sımdılık bukaadr gorusuruzz optuk hepınızı

kolay gelsin ben yaptım poğaçamı

bende bana mı öyle geliyor dedim ama bu sene bayağı bir kız mı var bir anket yapıp istatistikmi oluştursak:)

az almışsın tatlım ben senin haftandayken 10 kilo almıştım şimdi 13,5

ama almışımdır 2 haftada daha da alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…