bende diyorum kii yağsız hafif bi kolay börek yapayımm yanına domates salatalık ayran
aslında tost ta iyi fikir tok tutuyorr bayaa
yok öyle bir şey canım benim ilk doğum sezeryan 23 kilo almıştım 4 ay sonra hiç bir şey kalmamıştı süt vermediğim halde yapı
gercekten mi canim ohh icim rahatladi genel anestezimiydi canim seninki ilk kez amelyt masasina ytcam birz korku var masada kalirsam diye panik atagim var
kızlar merhaba.. eşimle ramazan alışverişine çıktık geldik.. bide lahmacun ısmarladı babamızeve geldim bi bileziklerime bakayım dedim ama yok.. yaklaşık 2 aydır elime girmiyolar bileziklerim.. elimin şişliğinden mi yoksa benim elim kilomu aldı acaba inş. denk gelirler doğumdan sonra. 3 aycık taktım sonra hamile kaldım yazık bana yaa inş. denk gelirler..:44::44::44:
hepi topu 3 tane zatencnm şişlik vardır merak etme.benimde yüzüklerim sıkmaya başladı.hem boşver bu zamanda bilezik takılmaz kola zaten Allah muhafaza:18:
kızlar biz yine kaçıyoruzzz salona güneş vuruyorr çokkk ben yatak odama kaçıp şekerleme yapcammm azcık dahaaa
hepi topu 3 tane zatenben kendi alyansımı takmıyorum zaten 2 aydır falan.. eşimin alyansını takıyorum. eşim gümüş alyans takıyor onunkini aldım bende.. zaten yarım numara fark vardı arada (eşimin parmakları biraz küçükte.. ya da benimkiler biraz büyük ) ama inş. şişliktir yaa hiç iyi olmuyor böyle
ay inş. canım.. benim ince aslında fazla kalın değil.. eşimde minyon tipli onunkilerde çok ince yani pek yapılı değil.. ama şimdi hakikaten dolma oldu benim parmaklar.. sen düzelir diyince içim ferahlıyor vallah.. :) inş. öyle olur.benim de topludur parmaklarım.dolma gibi. vücudumla hiç orantılı değildir. hattta evlenirken kuyumcu bile şaşırmıştı.bir bana baktı bir parmaklarıma Allahallah dedi
şişlikte olsa kilo da olsa doğumdan sonra düzelir bence
benimde öyle poğaça, çikolata, hamburger normalde yemediğim şeylerdir hergün yemek istiyorum:) benim göbeğe de bugün yarın doğum var herhalde diyorlar :)
ben de onu düşünüyorumtost falan yerim ben diyorama yazık yani
cnm heryerin mi kaşınıyor. yoksa göbeğinde mi var yoğun olarak??
BEN TOST yapıcan bol kaşarlıkızlarr bu akşamm sahuraa kalkıcazz eşimee ne yapsam karar veremedimm siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sahuraaa:)))))))) ???
canım korse sağlıksız bir şey kiloyuda niye dert ediyosun boş vercanim istahsizim zaten pek yemiyorum ilk aylar cok istahliydim 5. aya kadar hizli kg aldim sonra durdu 2-3 aydir 58kg de kldim toplam 9 kg almisim ben normal dogumlarimda korse kulanmistim kisa zamanda vcudum eski formuna geliydu sezryandan snra kulanabilirmyimki acaba
kız beni de acıktırdın.Resmen yeniden as erme dönemlerim basladı.hayır canım adam gibi seyler de istemiyor.Nerde saglıksız, abur cubur, fast food seyler var gözümün önünden hep onlar geciyor.Ama bizim kilo sorunumuz var malesef yiyemiyoruzBeni gören herkes senin bebek en az 4.5 dogar diyolar. O kadar büyüdük yaniiii..Gerisini sen düşün
heryerim kaşınıyor maalesef çatlıyorum zannetmiştim başta ama öyle değil alerji olmuş gibi heryerim deli gibi kaşınıyor
genetık olabılır cnm saglıkları ıı olsunda onemlı olan oomerhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.
ben bıtane yaptım cnmm ısteeyen 2 de yapabılır ..Kizlar hastane cantanizi iki tane mi tek mi hazirliycaksiniz? Bebek ve anne ayri ayri mi tek mi? Tecrubeli arkadaslar iki canta hazirlamak daha kolaylik demisler
gorurr oo masallahı varr tubannınn .. tam zevzekk ADI GIBIsen kocasını nerden gördün face denmi kaçaklar
ben C A ya bakmıştım ürünler sertti beyenmedim ben yumuşacık şeylerden istiyorum belkide elimi attığım öyleydi
iyi yolculuklar iyi dayandın kızından ayrı kalmaya ben oğlumla hep didişiyorum ama sabahtan akşama burnumun direği sızlıyor
onunda bı ozelı var cnmmmmay sorma canım ya benim bir arkadaşım var 2011'de doğum yaptı, çok meraklı piyasada ne varsa bilir. O verdi bana bu aleti. Dinlemek çok keyifli ama bebişim dinlendiğini hissedip rahatsız oldu sanırım.
anamm demısım o gobuss ne qııı.. masallah sızeeeeeeeeeee.. hedıyenızde pek tatlı ııgunlerde gıyın ıns..bbenı gecmısın sennnn nasıl 6 kg aldın anlamadımaraya benim göbüşü de koyuverdimmmmEki Görüntüle 467920 Eki Görüntüle 467913 Eki Görüntüle 467917 Eki Görüntüle 467908 Eki Görüntüle 467923
ewt cnmm duyuru hep yaptım ama denk gelmedın sanırım 14 kısıde kaldık daha cok katılım olsaydı gusel olurdu ama olsun 1 yaas gunlerındede yaparız nasıpse.bu arada hediye meselesi ne ben izindeyken mi oldu haberim yok anlamadım birbirinize hediyemi aldınız..
karpuz yata yaata buyur annemmmmteşekkür edderizzz canım napalım evde yata yata anca göbüşü büyütüyoruzzz
canım aramızda çekiliş yaptı suksuk birbirimize hediyeler aldık bebişlere yaniii baya da duyurdu aslındaaa 14 kişi katıldıııı
sen görmedin miii:44:
masallahh 4 tanee allah yardım etsınn ceesaret ıster vallahı..evet benim topiğim orası:)) geçe yıl da aralık annesi olucaktım 28 haftada doğdu o yüzden bunda da sat a göre olan topik bana hayal geliyordu...benim bu 4. kısmetse.. 10 aylık bir kızım var diğer 2 si 10 ve 7 yaş bende yatmak zotundayım ama nerdeee..gerçi bir hafta daha tamamız ya...:))
gusel cnm begendım ben..Teyzeleri, kızımın şekeri için söyle bişiler buldum.Yazıyı değiştirdim sadece..En boy oranını koruyarak bunu nasıl yuvarlarım fikri olan var mı?Malum bu kavanozun kapagına yapışacak:44:
Eki Görüntüle 468130
yaaaaaa biri bana dur desin, yemekten geleli iki saat olmadı daha, ne yiyeceğimi şaşırdım(((
yok öyle bir şey canım benim ilk doğum sezeryan 23 kilo almıştım 4 ay sonra hiç bir şey kalmamıştı süt vermediğim halde yapı
gercekten mi canim ohh icim rahatladi genel anestezimiydi canim seninki ilk kez amelyt masasina ytcam birz korku var masada kalirsam diye panik atagim var
Allah korusun niye öyle şeyler düşünüyorsun ben genel anesteziyle oldum ama epiduralle olacaklarda var
pogaca yapıcam kocısım ıstedıı cok uzunya oruc saatı tok tutar dıe sıcakta allah yardım etsınkızlarr bu akşamm sahuraa kalkıcazz eşimee ne yapsam karar veremedimm siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sahuraaa:)))))))) ???
cnm hamılelkte puk muydu neydı bı hastalık vardı sanırım ole olmusun dr danıss kasınıosun demı sureklıı ..selamlar herkese ben de eylül annesi olacağım inşallah,uzun zamandır takip ediyorum,birşey sormak istiyorum aranızda kaşıntı sorunu yaşayan var mı?bende son iki haftadır ciddi bir kaşıntı var tahliller falan herşey temiz çıktı ama hala devam ediyor,drum da anlam veremedi sinirlerim çok bozuk artık ne uyku kaldı ne rahat
kızlar merhaba.. eşimle ramazan alışverişine çıktık geldik.. bide lahmacun ısmarladı babamızeve geldim bi bileziklerime bakayım dedim ama yok.. yaklaşık 2 aydır elime girmiyolar bileziklerim.. elimin şişliğinden mi yoksa benim elim kilomu aldı acaba inş. denk gelirler doğumdan sonra. 3 aycık taktım sonra hamile kaldım yazık bana yaa inş. denk gelirler..:44::44::44:
genetık olabılır cnm saglıkları ıı olsunda onemlı olan oo
ben bıtane yaptım cnmm ısteeyen 2 de yapabılır ..
gorurr oo masallahı varr tubannınn .. tam zevzekk ADI GIBI
onunda bı ozelı var cnmmmm
anamm demısım o gobuss ne qııı.. masallah sızeeeeeeeeeee.. hedıyenızde pek tatlı ııgunlerde gıyın ıns..bbenı gecmısın sennnn nasıl 6 kg aldın anlamadım
ewt cnmm duyuru hep yaptım ama denk gelmedın sanırım 14 kısıde kaldık daha cok katılım olsaydı gusel olurdu ama olsun 1 yaas gunlerındede yaparız nasıpse.
karpuz yata yaata buyur annemmmm
masallahh 4 tanee allah yardım etsınn ceesaret ıster vallahı..
gusel cnm begendım ben..
durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ben face de kocanı gördüm maşallah size hiç de göbekli değil tuba kendi göbeyini görmüyor galiba ay tam dedikoducu olduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?