2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende diyorum kii yağsız hafif bi kolay börek yapayımm yanına domates salatalık ayran
aslında tost ta iyi fikir tok tutuyorr bayaa

eşimde öyle söylüyor. tost hem tok tutuyor diyor dediğin gibi börekte olabilir. ben de az yağlı tavada yapıyorum patatesli falan öyle bişeyde yapabilirim. hem sordun hem fikir verdin bak

kızlar merhaba.. eşimle ramazan alışverişine çıktık geldik.. bide lahmacun ısmarladı babamız eve geldim bi bileziklerime bakayım dedim ama yok.. yaklaşık 2 aydır elime girmiyolar bileziklerim.. elimin şişliğinden mi yoksa benim elim kilomu aldı acaba inş. denk gelirler doğumdan sonra. 3 aycık taktım sonra hamile kaldım yazık bana yaa inş. denk gelirler..:44::44::44:

cnm şişlik vardır merak etme.benimde yüzüklerim sıkmaya başladı. hem boşver bu zamanda bilezik takılmaz kola zaten Allah muhafaza:18:

şekerleme yaptık bız elıfımlee sımdı mutfakta maama yapıyoruzz laptopdan sıze yazıyoruzzcok kaynattınızmı bız yokkenn bı bakalım cenesııı dusecesılerr

cnm şişlik vardır merak etme.benimde yüzüklerim sıkmaya başladı. hem boşver bu zamanda bilezik takılmaz kola zaten Allah muhafaza:18:
hepi topu 3 tane zaten ben kendi alyansımı takmıyorum zaten 2 aydır falan.. eşimin alyansını takıyorum. eşim gümüş alyans takıyor onunkini aldım bende.. zaten yarım numara fark vardı arada (eşimin parmakları biraz küçükte.. ya da benimkiler biraz büyük ) ama inş. şişliktir yaa hiç iyi olmuyor böyle

kızlar biz yine kaçıyoruzzz salona güneş vuruyorr çokkk ben yatak odama kaçıp şekerleme yapcammm azcık dahaaa

aksam gunesı benım evıdee kavuruo cnm yaaa bu saatler mutfakk yatak odası ıı oluoo .. yoksabayılıcamm bızde 12 :3o 2:3o arası sekerledıkk.. cok ttatlı oldukksona komsu geldı bebısıylee onu mıncıkladım azcıkk .. oturduk cok tatlıyaa tombıs tombıs masallahısırasımm geldıı

benim de topludur parmaklarım.dolma gibi. vücudumla hiç orantılı değildir. hattta evlenirken kuyumcu bile şaşırmıştı.bir bana baktı bir parmaklarıma Allahallah dedi
şişlikte olsa kilo da olsa doğumdan sonra düzelir bence

ay inş. canım.. benim ince aslında fazla kalın değil.. eşimde minyon tipli onunkilerde çok ince yani pek yapılı değil.. ama şimdi hakikaten dolma oldu benim parmaklar.. sen düzelir diyince içim ferahlıyor vallah.. :) inş. öyle olur.

kızlarr bu akşamm sahuraa kalkıcazz eşimee ne yapsam karar veremedimm siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sahuraaa:)))))))) ???
BEN TOST yapıcan bol kaşarlı
canım korse sağlıksız bir şey kiloyuda niye dert ediyosun boş ver

ay maşallah

heryerim kaşınıyor maalesef çatlıyorum zannetmiştim başta ama öyle değil alerji olmuş gibi heryerim deli gibi kaşınıyor

benim de aklıma çatlama geldi cnm ilk başta ama dediğin gibi alerjidir seninkigün içinde sık duş almaya çalış. rahatlarsın biraz

genetık olabılır cnm saglıkları ıı olsunda onemlı olan oo
Kizlar hastane cantanizi iki tane mi tek mi hazirliycaksiniz? Bebek ve anne ayri ayri mi tek mi? Tecrubeli arkadaslar iki canta hazirlamak daha kolaylik demisler
ben bıtane yaptım cnmm ısteeyen 2 de yapabılır ..
gorurr oo masallahı varr tubannınn .. tam zevzekk ADI GIBI
ay sorma canım ya benim bir arkadaşım var 2011'de doğum yaptı, çok meraklı piyasada ne varsa bilir. O verdi bana bu aleti. Dinlemek çok keyifli ama bebişim dinlendiğini hissedip rahatsız oldu sanırım.
onunda bı ozelı var cnmmmm
anamm demısım o gobuss ne qııı.. masallah sızeeeeeeeeeee.. hedıyenızde pek tatlı ııgunlerde gıyın ıns..bbenı gecmısın sennnn nasıl 6 kg aldın anlamadım
bu arada hediye meselesi ne ben izindeyken mi oldu haberim yok anlamadım birbirinize hediyemi aldınız..
ewt cnmm duyuru hep yaptım ama denk gelmedın sanırım 14 kısıde kaldık daha cok katılım olsaydı gusel olurdu ama olsun 1 yaas gunlerındede yaparız nasıpse.
karpuz yata yaata buyur annemmmm
masallahh 4 tanee allah yardım etsınn ceesaret ıster vallahı..
gusel cnm begendım ben..
yaaaaaa biri bana dur desin, yemekten geleli iki saat olmadı daha, ne yiyeceğimi şaşırdım (((

durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

3 saat gırmedım necok yazmısınızz yaaa cenenızz durmamıss masalahh sızeen konuskan topıcc ılan edıyorum burayı

kızlarr bu akşamm sahuraa kalkıcazz eşimee ne yapsam karar veremedimm siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sahuraaa:)))))))) ???
pogaca yapıcam kocısım ıstedıı cok uzunya oruc saatı tok tutar dıe sıcakta allah yardım etsın
cnm hamılelkte puk muydu neydı bı hastalık vardı sanırım ole olmusun dr danıss kasınıosun demı sureklıı ..

benımde alyans olmuoo bılezık takmayıı sevmemm .. oyuzdn takmıyorum.. ama olurlar sanırım.. olur olur sıkma cnaınıı olmassa daa bı buyuguyle degıstırırsınız dunyanın sonu deılyaa ala alaa..yersen lahmacunları olmazz tabıı

canım ben face de kocanı gördüm maşallah size hiç de göbekli değil tuba kendi göbeyini görmüyor galiba ay tam dedikoducu olduk:)

canım ben face de kocanı gördüm maşallah size hiç de göbekli değil tuba kendi göbeyini görmüyor galiba ay tam dedikoducu olduk:)

kıskanclıgındaann ayoll benım kocısım bıtaneedırr gobeklıde olsa severım gobeksızdee sımdı gelır tubaa eksık kalmazz yazar cvbıı heheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…