Ben terazi burcuyum
ekim ayında doğdum,ekim ayında evlendim:)Belki bebeğimde ekim olur..
Başak olmasını istemem ama kısmet tabi.
ayyy kızlar ne geldi aklıma, hepimizin bebişleri bğyğk ihtimal aynı burçta olacak. aynı zaman doğacaklar... aynı zamanda okula gidecekler.... ayy biraz ele avuca gelsinler bebişlerimizi alıp biraraya gelelim....
ne güzel oldu bu grup, diş çıkar, konuşur, yürür hemen hemen aynı zamanlarda.... birbirimize destek olacağız.
Kızlar konserve ton balığı yiyebliyorsak salatalara ilave edeyim azıcık???Serbest mi o?
slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah mide bulantısı yüzünden ilk defa safra çıkarttım.sanırım midem boş olduğundan kaynaklandı.
şöyle doya doya güzel bir kahvaltı yapamıyorum.sabahları iştahım hiç yok.
zaten ev başını almış gidiyor.çok işim var temizlik yapacam.kendimi yormadan bitirmem lazım.
sayfa çok hızlı ilerliyor topiğimiz maşallah çok kalabalık geçmişe şöyle bir göz atıp çıkmam lazım.
canım bildiğim kadarıyla konserve tonbalığı da omega 3 içeriyor.ama sanırım bazılarında civa da yüksek... arada canın çektiğinde yenir. ama sürekli yenmemeli.
omega3 ün azı karar çoğu zarar... çok da tüketilirse bu sefer damar hastalıklarıa sebep veriyor.
kafi miktar nedir? günde 2-3 ceviz hafta 1-2 balık, bunlardan 1 i ton balığı olabilir... ıspanakta a var sanırım biraz ama emin değilim.. yanı ıspanak yanına ceviz yanına balık sık sık yemek iyi değil.
az az herşeyden yememiz gerek.
internette de taze ton balığı ayda bir kere tüketilmeli, pek tercih edilmemeli diye yazıyor. en iyisi bildiğimiz hamsi, somon, çipura, levreği tüketmek...Biz yazlari yaniniza gelebiliriz evet guzel olcak ayni zamanlarda herseyi yasicaz
Doktorum bana ton baligini ye ama taze oalni dedi konserve olarak yeme dedi konserve yasak cunku
internette de taze ton balığı ayda bir kere tüketilmeli, pek tercih edilmemeli diye yazıyor. en iyisi bildiğimiz hamsi, somon, çipura, levreği tüketmek...
slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah mide bulantısı yüzünden ilk defa safra çıkarttım.sanırım midem boş olduğundan kaynaklandı.
şöyle doya doya güzel bir kahvaltı yapamıyorum.sabahları iştahım hiç yok.
zaten ev başını almış gidiyor.çok işim var temizlik yapacam.kendimi yormadan bitirmem lazım.
sayfa çok hızlı ilerliyor topiğimiz maşallah çok kalabalık geçmişe şöyle bir göz atıp çıkmam lazım.
Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.
benim eşim başak burcu. canımdır, çok iyidir AMA çok zordur kızlar. hayatta bir anlaşabildiği neredeyse benim. anlaşmak derken kimseyle kavgası olmaz. öyle bir şey değil ama zordur. çok zor beğenir, ukala bir havası vardır, herşeyi acayip eleştirir. kendisi eleştiriye gelemez. yanlış yaptığı bir şeyi ima etsen seni suçlar....
rahatına düşkündür, lüksü çok sever... merhametlidir, ailesine çok düşkündür. evcimendir, çalışkandır, işinde hırslıdır.
bebişlerimizde mi böyle eleştirici ve zor beğenir olacak? aranızda başak olup bu dediğim özellikleri taşıyan var mı? bana mı öylesi denk geldi:))
Kizlar grup cok faydali oluyor her anlamda bilgi paylasimi icin.en azindan panik yapmiyorsun bir yasayan bilen cikiyor:)bende teraziyim cok isterdim terazi olmsini kizim gibi 42 haftaada gelirse kesin terazi olur:)_ay kizlar mayis gibi buyuk bulusma yapalim cok zevkli oluyor.ocak anneleriyle biz oyleydik hatta oyun grubu kurmustuk 15 gunde bir evlerde toplaniyorduk bebelerr paylasmayi oynamayi ogreniyor cok faydali.
abimden bildiğim için...benim eşim başak burcu. canımdır, çok iyidir AMA çok zordur kızlar. hayatta bir anlaşabildiği neredeyse benim. anlaşmak derken kimseyle kavgası olmaz. öyle bir şey değil ama zordur. çok zor beğenir, ukala bir havası vardır, herşeyi acayip eleştirir. kendisi eleştiriye gelemez. yanlış yaptığı bir şeyi ima etsen seni suçlar....
rahatına düşkündür, lüksü çok sever... merhametlidir, ailesine çok düşkündür. evcimendir, çalışkandır, işinde hırslıdır.
bebişlerimizde mi böyle eleştirici ve zor beğenir olacak? aranızda başak olup bu dediğim özellikleri taşıyan var mı? bana mı öylesi denk geldi:))
Cnm yat dinlen evi bosver bilirim o safralari bende cok cikartiyorum dusunme dicem oda olmuor
bence de dinlen..ev birazcık da derli toplu olmasın napayım
abimden bildiğim için...
çok zor bir insan.eşinin evde yaptığı herşeye karışır.çamaşıra,yemeğe,bulaşığa.sehpa üstünde duran bardağa..herşeye bir yorumu vardır
Eleştirmeyi çok sever.Kendisi hep haklıdır ve asla eleştirilmek istemez.Sevmiyorum başak burcunun özelliklerini.Ama kısmet tabi napalım..Büyük ihtimalle ben ekim başı annesi olacağım gibi geliyor...Ama sezeryan olursa başak olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?