2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben terazi burcuyum
ekim ayında doğdum,ekim ayında evlendim:)Belki bebeğimde ekim olur..
Başak olmasını istemem ama kısmet tabi.

canım bildiğim kadarıyla konserve tonbalığı da omega 3 içeriyor.ama sanırım bazılarında civa da yüksek... arada canın çektiğinde yenir. ama sürekli yenmemeli.

omega3 ün azı karar çoğu zarar... çok da tüketilirse bu sefer damar hastalıklarıa sebep veriyor.

kafi miktar nedir? günde 2-3 ceviz hafta 1-2 balık, bunlardan 1 i ton balığı olabilir... ıspanakta a var sanırım biraz ama emin değilim.. yanı ıspanak yanına ceviz yanına balık sık sık yemek iyi değil.

az az herşeyden yememiz gerek.

slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah mide bulantısı yüzünden ilk defa safra çıkarttım.sanırım midem boş olduğundan kaynaklandı.
şöyle doya doya güzel bir kahvaltı yapamıyorum.sabahları iştahım hiç yok.
zaten ev başını almış gidiyor.çok işim var temizlik yapacam.kendimi yormadan bitirmem lazım.
sayfa çok hızlı ilerliyor topiğimiz maşallah çok kalabalık geçmişe şöyle bir göz atıp çıkmam lazım.

Biz yazlari yaniniza gelebiliriz evet guzel olcak ayni zamanlarda herseyi yasicaz

Kızlar konserve ton balığı yiyebliyorsak salatalara ilave edeyim azıcık???Serbest mi o?

Doktorum bana ton baligini ye ama taze oalni dedi konserve olarak yeme dedi konserve yasak cunku

Cnm yat dinlen evi bosver bilirim o safralari bende cok cikartiyorum dusunme dicem oda olmuor

ıspanağı ben çiğ olarak salataya bile doğruyorum tüketeyim diye...
Sanırım dip balıklarında civa yüksekmiş, yüzey balıklarını tercih etmemiz lazımmış. levrek, çipura, hamsi gibi...
yenmemesi gereken balıklar: köpek balığı, kılıç balığı, ton balığı (tazesi)
Hamsi, sardalye, mezgit, çinakop, dil, pisi, tekir, barbunya, çipura, levrek, alabalık vb. gibi balıkların hamileler tarafından tüketilmesi önerilir.
Ben buzluğa bir sürü karides atmıştım temizleyip. şimdi onları kim yiyecek bilmem. Eşim de hiç sevmez.

Biz yazlari yaniniza gelebiliriz evet guzel olcak ayni zamanlarda herseyi yasicaz

Doktorum bana ton baligini ye ama taze oalni dedi konserve olarak yeme dedi konserve yasak cunku
internette de taze ton balığı ayda bir kere tüketilmeli, pek tercih edilmemeli diye yazıyor. en iyisi bildiğimiz hamsi, somon, çipura, levreği tüketmek...

Son düzenleme:
benim eşim başak burcu. canımdır, çok iyidir AMA çok zordur kızlar. hayatta bir anlaşabildiği neredeyse benim. anlaşmak derken kimseyle kavgası olmaz. öyle bir şey değil ama zordur. çok zor beğenir, ukala bir havası vardır, herşeyi acayip eleştirir. kendisi eleştiriye gelemez. yanlış yaptığı bir şeyi ima etsen seni suçlar....
rahatına düşkündür, lüksü çok sever... merhametlidir, ailesine çok düşkündür. evcimendir, çalışkandır, işinde hırslıdır.

bebişlerimizde mi böyle eleştirici ve zor beğenir olacak? aranızda başak olup bu dediğim özellikleri taşıyan var mı? bana mı öylesi denk geldi:))

Kizlar grup cok faydali oluyor her anlamda bilgi paylasimi icin.en azindan panik yapmiyorsun bir yasayan bilen cikiyor:)bende teraziyim cok isterdim terazi olmsini kizim gibi 42 haftaada gelirse kesin terazi olur:)_ay kizlar mayis gibi buyuk bulusma yapalim cok zevkli oluyor.ocak anneleriyle biz oyleydik hatta oyun grubu kurmustuk 15 gunde bir evlerde toplaniyorduk bebelerr paylasmayi oynamayi ogreniyor cok faydali.

bence de dinlen..ev birazcık da derli toplu olmasın napayım

çok üzüldüm canım RABBİM sabır versin.bugün mevlüt kandili bol bol dua et
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

Yedik ayvayi ozaman simdiden ay erkek milleti daha da zordur

Kesinlikle cok faydali.. Yakinsak neden bulusmayalim ben mayisda turkiyeye gelmeyi dusunuyorum benim kuzenim de buraya uye ve oda kendi anne grubu ile herzaman bulusur cocuklar arkadas ediniyor

abimden bildiğim için...
çok zor bir insan.eşinin evde yaptığı herşeye karışır.çamaşıra,yemeğe,bulaşığa.sehpa üstünde duran bardağa..
Herşeye bir yorumu vardır.
Eleştirmeyi çok sever.Kendisi hep haklıdır ve asla eleştirilmek istemez.Sevmiyorum başak burcunun özelliklerini.Ama kısmet tabi napalım..Büyük ihtimalle ben ekim başı annesi olacağım gibi geliyor...Ama sezeryan olursa başak olabilir.
24 eylülden itibaren terazi burcu oluyor bebişler.Benim doğum 28 eylül görünüyor..

Son düzenleme:
Hanımlar öncelikle Allah hepinizin bebeğini kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inş.ben 2002 eylül annesiyim :))) kızımı 23 eylül de sezeryanla doğurmuştum.benim kızım tam ekinoks zamanına denk geliyor.burç geçişide bu tarihte .yani bazı sitelere göre terazi bazı sitelere göre başak.ama çoğunlukta başak olduğu için biz başak burcu olarak kabul ettik :)))
size tavsiyem özelikle ilk 3 ay da süt ve ürnleri ,balık sebze çok önemli.bebek için ilk 3 ay dikkat edin yediklerinize.ve özellikle sebzeleri yıkarken sirkeli suda iyice yıkayın.çiğ et sakın yemeyin.elinizi ete sürdüğünüz de dikkat edin .bol suyla yıkayın.aman dışardan emin olmadığınız yerden bir şeyler yemeyin sakın.Hepiniz allah a emanet olun.
bu arada son olarak 9 ay bol bol uyuyun :))))) sonra çok ararsınız uykuyu :))) tadını çıkarın .öpüyorum hepnizi

Cnm yat dinlen evi bosver bilirim o safralari bende cok cikartiyorum dusunme dicem oda olmuor

bence de dinlen..ev birazcık da derli toplu olmasın napayım

zaten sürekli yatıyorum canım bugün kalktığımda saat 11 olmuştu.çok şükür şimdi iyiyim
artık yavaş yavaş yapmaya çalışacam.iyice pasaklı oldum.
yarın misafirlerim gelecek evimi böyle görmelerini istemem.

ayy :) bi benimki değilmiş demek ki.... ya benimki çeyizimdeki şeylere bile karışırdı... sen erkeksin sanane porselenlerimin deseninden, banyo aksesuarlarımı bile beğenmedi 3 takım aldığımı bilirim.... bazen bir patlıyorum( ben de yay burcuyum tersim çok pistir) hemen sünüyor.... kesinlikle çok karıştığının anormallik olduğunun farkında değil.ayrıca karışıyor ama şöyle de birşey zevkime de güvenir, ev işimi de beğenir, ben çok titizimdir zaten... seçtiğim eşyaların neredeyse hepsini beğenir ama illa bir fikri olacak alınmadan önce...

gerçi her burcun iyi yönü de var kötü yönü de var... biraz da nasıl yetiştireceğimizle alakalı. ama çocuk kendi özüyle doğuyor ona da inanıyorum. çevresel şartlar etkiliyor ama bir özü de var. inatçı insan bebeyken bile inatçı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…