2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende pamuktan yaptırdım anneme. Yün çok yakmazmı kızlar pamuk daha iyi olmazmı ki acep?

Ankara kışı için yün ideal bence, ama ev merkezi sistemse yakar evet. Bulundugun koşulları düşünerek karar vermekte fayda var. Bizim evimiz cok iyi ısınmıyor mesela:2:

sorma hayatım sorma.bide ağlıyorum ben furkanı yeterince emziremedim diye.eşimle birlikte ağlıyoruz furkan hiç süt içemedi diye.

Ben de iki gündür doguruyorum rüyamda. Hatta bebeğimi bile gördüm, pembe pembe giydirmişim.Kocaman bi bebek ama. Ben bunu nasıll dogurdum ya hiç bişi hatırlamıyorum diyorum çatır çatı dogurdun hem de diyolar

Bu sabah ben de agrılarla uyandım.Bacak ve ayaklarımdaki agrılara alıstım artık ancak bugunki bi tuhaf. sanki adet sancısı gibi, kalçam bile agrıyor.pazartesi kontrolüm var. O zamana kadar bi takip edicem bakalm..

aynen canım.. Yüzümü sanki biri ıslatıyor saçlarım yüzüm bacaklarım sırılsıklam oluyorum ya bide Ankara kuru burda bile böley,m memlekette olsam nemden eriridim heralde

ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar terledigimi hatırlamıyorm. sac diplerime kadar ter. Hormonlardan sanıırm.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-09-2012

Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 50 gün kaldı.

Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)

ay evet nefes darlığı yaşamaya başladım bile ben..

günaydın canım iyi yapmışsınızzzz gez oğluşunlaaa
bende 2 de yattım 9.30 kalktım ama uykum var
bugün gündüz şekerlemesi yapıcaz kızımla kesinnn
sürekli aynı pozisyonda oturmamaya çalış canımmm

canım yaa seninle aynıyızzz

bu arada çalışan annelere bişey sormak istiyorum..37 haftaya kadar çalışabilir raporunu aldıktan sonra 37+6 damı izne ayrılıyoruz yoksa 36+6 damı..yani 36 dolduğunda 37 olmuş oluyo muyuz?:26:

ben bu pazar 32+0 olucam pazartesi drye gidip 5 hafta çalışabilir raporu alcam inşallah... yanlız devletteki dr beni tanımaz bile ben özeldeki ve devletteki ultrasonlarla gitsem dr ye hemen rapor verir dimi öyle çok bekletmez beni.. deneyimi olanlar varmı

kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?

kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?

bazen doğumdan önce gögüslerden sıvı gelebiliyormuş canım öle duymuştum ama bende daha olmadı öle birşey

acaba ekimde çıkacak olan 6ay ücretli izin yasası bizi de kapsar mı

umarım kapsar da ama mantıklı olanı kapsamaması çünkü biz yasa çıkmadan önce doğum yapıyoruz benim bir arkadasım memur torba yasası çıktığında doğum izindeydi sonra süt iznini 3 saat kullanma hakkı wermediler çünkü doğumu yasa çıkmadan yaptığı için

kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…