Bende pamuktan yaptırdım anneme. Yün çok yakmazmı kızlar pamuk daha iyi olmazmı ki acep?
sorma hayatım sorma.bide ağlıyorum ben furkanı yeterince emziremedim diye.eşimle birlikte ağlıyoruz furkan hiç süt içemedi diye.
selam canlarımm günaydın hepinizeee...
geçmiş yapmaya niyetlendim ama 7 sayfayı gözüm kesmediii
bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorummm bu kadar uykusuz hamişin içindede kendimi uykucu ilan ediyorummm
herkes de bi ağrı sancı başladı kızlar bende daha yok ama korkmaya başladım valla:18:
sizde hafife almayın dr.arayın sorunnn
aynen canım.. Yüzümü sanki biri ıslatıyor saçlarım yüzüm bacaklarım sırılsıklam oluyorum ya bide Ankara kuru burda bile böley,m memlekette olsam nemden eriridim heralde
gözde büyütmeye gerek yok birşekilde geçecekramazanb iterken bizde bebişlerimize merhaba diyecğeiz yavaştan
günaydın güzel anneler, dün öğleden sonra gezmeye gittik oğlumla, akşam geç döndük yatık. gece sahur hazırladım kocama bende süt içtim onla birlikte. eee bi de gece uykusuzluğu olunca ancak 10.30da uyandım bu sabah :))) çok gevzelik yapmışsınız geçmiş bile yapamadım. herkes iyidir umarım. sıcaklar arttı yine sanırım yaaa. bne duruduğum yerde terliyorum.. ayy bi de oturduğum zaman çok baskı yapıyo üst tarafa oğlum..
hakaten öylesin:)))))hazla gerçekçiyim dimi
sür canım boş ver kıyafeti rahatlarsın
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-09-2012
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 50 gün kaldı.
Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)
ay evet nefes darlığı yaşamaya başladım bile ben..
kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?
bu arada çalışan annelere bişey sormak istiyorum..37 haftaya kadar çalışabilir raporunu aldıktan sonra 37+6 damı izne ayrılıyoruz yoksa 36+6 damı..yani 36 dolduğunda 37 olmuş oluyo muyuz?:26:
acaba ekimde çıkacak olan 6ay ücretli izin yasası bizi de kapsar mı
bende çalışan bir anneyim doğum sonrası izin 6 aya çıksa bizide kapsasa ne güzel olur ki yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?