hıms canımm şuan işteyim ve süremem krem kıyafetim bir tuhaf olur atlette yok içimde eve gider gitmez yapacğaım. Teşekkür ederim fıstık.
bebekler küçük diye bu kış biraz zor tutarız hayırlı zamanda inşallah
günaydın canım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlarCümleten günaydın... Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sevgi pıtırcıkları... Mübarek ramazan ayımızda bol bol dua edelim hanımlar birbirmiz içinde kendimiz içinde bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah...
Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum uyusam da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Terliyorum da terliyorumSizdede terleme olayı oluyor mu?
canım english home dan almısdım ikisinide daha doğrusu anneannesi aldı organik we kaz tüyümüydü nedi unuttum onu bakk bence oraya
ayyy cnm bak bu doğru gerçekten. ben de geçen gün şişlikten hiiiiççç bişey yapamıyordum. ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.karnım gerim gerimdi.patlayacak gibiydim. sonra gittim bebe yağıyla azcık masaj yaptım ( amacım çatlamamaktı gerçi:)))) ama sonra birden rahatladım. nasıl oldu anlamadım
günaydın canım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
terlemek ne kelime su su sırılsıklamım cam açık yattığım halde
canım kaz tüyü allerjik olabilir bebeklerimizin bünyesini henüz bilmeden bence kullanmayalım mesela benim büyük oğluma yasak
ay evet gerçekten çok zorr
inan dua ettim namazdaa tüm oruç tutan kardeşlerimizin orcunu kolaylaştır Allahım diye, EŞimi söyledim özellikleDD heran kaytarabilir o her sene kaytarma planları kuruyor ama benim pofpoflamamla 1 ayı tutuyor haha
ne kadaan iyi insanlarsınız maşallah maşallah.. şaka bir yana bizim ki eş durumundan tutmuyormuş bu sene öyle dedi, zaten bir 5-6 gün sonra dersleri başlayacak o zamana tutamayacak beni bahane ediyor. Ama Allah biliyor 7 senelik evliyiz ilk dört ramazanda ikimizde oruçken boşanmaya karar verdik 4 kere :) sebeplerde güllaçtı, haydariydi, pideydi falan:):) onun için dedim sinirlerine hakim olabileceksen tut yoksa günahı da benim değil senin :)
günaydın kızlarrr.biz bugün işten izin aldık doktora gidecez diye.babamız gidip sıra aldı.öğleden sonra doktor amacaya gidecez
günaydın herkese annişler..dün gece belim o kadar ağrıdıki hiç uyuyamadım..niye oldu anlamadım ama ağladım artık sancıdan..dr. magnezyum eksikliğinden olabilir demişti ama hiç aksatmadan içiyorum vitaminlerimi..sanırım sona yaklaştıkça sıkıntılar artıcak
herkesin ibadeti kendine ama sen yinede eşi olarak kaytarmasına izin verme canım manen destek ollll
hayırlı ramazanlar canımselam canlarımm günaydın hepinizeee...
geçmiş yapmaya niyetlendim ama 7 sayfayı gözüm kesmediii
bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorummm bu kadar uykusuz hamişin içindede kendimi uykucu ilan ediyorummm
herkes de bi ağrı sancı başladı kızlar bende daha yok ama korkmaya başladım valla:18:
sizde hafife almayın dr.arayın sorunnn
e birşey biliyoruzda yazıyoruz dimiayyy cnm bak bu doğru gerçekten. ben de geçen gün şişlikten hiiiiççç bişey yapamıyordum. ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.karnım gerim gerimdi.patlayacak gibiydim. sonra gittim bebe yağıyla azcık masaj yaptım ( amacım çatlamamaktı gerçi:)))) ama sonra birden rahatladım. nasıl oldu anlamadım
hazla gerçekçiyim dimiDDD sende kestrip attın be yaws DD
sür canım boş ver kıyafeti rahatlarsınhımss aay el kremi varr yanımd aşimdi sürsemmki yaa
aynen canım.. Yüzümü sanki biri ıslatıyor saçlarım yüzüm bacaklarım sırılsıklam oluyorum ya bide Ankara kuru burda bile böley,m memlekette olsam nemden eriridim heralde
hayırlı ramazanlar canım
e birşey biliyoruzda yazıyoruz dimi
hazla gerçekçiyim dimi
sür canım boş ver kıyafeti rahatlarsın
istanbulu tahmin et işte csanım
canım benim küvet yorgan yastık,telsiz, bunlar eksik hehe.
Ama yorgan almayacağımmm şimdilik beşiği seper ona yorgan alsam büyük gelir küçük alsma kıs asüre sonra ev kalabalığı olacak .
bence şimdilik kayınvaliden gönüllüyse yün yorgan yapsın bebek yorganı bira zonunla büyürtürsün zırt pırt temizlenecke şeyler değil seneden seneye beli daha uzun zamanlarda bakımı yapılır onu n ozaman kadarda bebiş büyür gerek biğle kalmaz sen1 yaşında falan tek kişilik yorganalrdan alırsın tabi yatağını falan bilmyiorum duruma göre bakarsın. bneimdüşüncem öyle
tabi tabi öylee üzerime düşen görevimi yapıyorum hamile hamile kalkıp hazırlığıımı yaptım eşlik ettim tek kalmasın diye birde kalkıp işe geldim.
Allah kolalyık versin tüm oruölulara ALlah cenneti açsın bu sıcaklarda oruç tutanlarıı cennetinin ortasına koysun inş.
Allah yardımcınız olsun canım nemde çok zor...
Neyse ben gider hadi bash bashhhhh
tabi tabi öylee üzerime düşen görevimi yapıyorum hamile hamile kalkıp hazırlığıımı yaptım eşlik ettim tek kalmasın diye birde kalkıp işe geldim.
Allah kolalyık versin tüm oruölulara ALlah cenneti açsın bu sıcaklarda oruç tutanlarıı cennetinin ortasına koysun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?