- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlar uzandım oğlumun karımı hoplatışını izliyom, ne harika bir duygu bu Allah'ım.. ama bir türlü kameraya denk getirip kayıt edemedim..
benim bebisinde ne gecesi ne gnduzu var srekli kipir kipir dogdktan sonrada boyle olursa yykusuz geceler beni bekliyor kucuk kizimda oyleydi hergun sabah ezaniyla uyuyordu bendede bi huy var bi saatlik uykuylada kalksam gnduz uyuyamam hic
ne gzel siz bol su tketuyosunuz ben bi bardak anca iciyrm onuda ilacla mecburi su ihtiyaci hisetmiyrm hic kizima sylyorum arada hatirlat zorlada olsa iceyim diye yoksa aklima gelmiyor hic
bamya tabikide inanılmaz sewerim bir tencere yiyecek potansiyele sahibimm ama yiyemedimmmm
sıbel _ saa arkadasımız gırmıoo gundur gecmısede bakıyorum hep gormedımm.. bıseymı oldukı acabaaa:26::26:
mrb arkadaslar. herkese hayırlı ramazanlar.. benim çok bu aralar mide yanmalarım çok arttı. ilaç da kar etmionapıcam bilmiyorum..yağlı şeyler de yemiyorum ,dikkat ediyorum ama yine oluyor szler de yaşıyo musunuz
oda senın gıbı desene aguustostan cıkmıoobende kaç kere elimde tel.kalakaldım öleee sanki anlıyor çektiğimide oyun yapıor banaaaa
aaaa olmaz ölee günde 1 bardakk suylabirde bu sıcaklardaaaa içmeye çalış alışınca içmeden duramıcakssın
oyyy bende bayılırımmm bamyaya güzel de yaparım hattaa ama bu sene hiç yiyemedimm çarşıda pazarda görmedimm hicc ne zaman ki mevsimi:26:
bu sabah ben gördüm yazmadı ama burdaydı kaçak ağustos annelrinede takılorr iyidir iyidir onaa bişey olmazz
bebek bydukce mideye baski yapip yukari itiyor yanma o yzden olur canim bende oluyor ama bende reflu var srekli cekiyorum muz yanmayi hafifletiyor
merhaba kızlarrrr bız geldık, ama iyi degilim , dun oglen 3 ten aksam 10 a kadr kasıklarım ve belım acayıp agrıdı, ayrıca aksam uzerii 5 gıbıde ishal oldum, mide bulantısı fılan, aksamada 1 kez ıstıfra ettım, off fenaydım yanı, dunaksam doktorumu aradım, bidaha ıstıfra edersen acıle gıt dedı, bişeyler yedım ıstıfra etmedım,uyumusum zaten ondan sonra, sabahta ıshal yuzunden halım hıç yoktu evdeydım yattım, ama dun gece dogurcam sandım resmen, oyle bı agrı hıç gormedım belım sankı catlıcaktı, gobegımın altıda kasıklarım acayıp agrıdıı.., allahtan sımdı yıyım,halsızlıgım dısında bıseyım(((((...
mrb arkadaslar. herkese hayırlı ramazanlar.. benim çok bu aralar mide yanmalarım çok arttı. ilaç da kar etmionapıcam bilmiyorum..yağlı şeyler de yemiyorum ,dikkat ediyorum ama yine oluyor szler de yaşıyo musunuz
bende enaz 3 lt ıcıyorum gunde..su sısem hep gozumun onundee azonce yarım lt ıctık
dün gordukk annemm gobusunuu masallahı varr tosun olmusunuzz cemrecıklee
nasıl becerıosunuz zayıflamayıı bendee ne yesemm yarıoo ozellıkle pogacaa
ayy sormaa buaraalar bı aglayasım var herseye son ayda sanrıım sell alıcak buralarıı
ıyız cnmm sen nasılsınn :))
dün gordukk annemm gobusunuu masallahı varr tosun olmusunuzz cemrecıklee
a.ss cnmm elıfımde oglusunu öptüü.. benım kız zıllıde azcık onune gelenı öpesı var
nasıl becerıosunuz zayıflamayıı bendee ne yesemm yarıoo ozellıkle pogacaa
oda senın gıbı desene aguustostan cıkmıoo
merhaba kızlarrrr bız geldık, ama iyi degilim , dun oglen 3 ten aksam 10 a kadr kasıklarım ve belım acayıp agrıdı, ayrıca aksam uzerii 5 gıbıde ishal oldum, mide bulantısı fılan, aksamada 1 kez ıstıfra ettım, off fenaydım yanı, dunaksam doktorumu aradım, bidaha ıstıfra edersen acıle gıt dedı, bişeyler yedım ıstıfra etmedım,uyumusum zaten ondan sonra, sabahta ıshal yuzunden halım hıç yoktu evdeydım yattım, ama dun gece dogurcam sandım resmen, oyle bı agrı hıç gormedım belım sankı catlıcaktı, gobegımın altıda kasıklarım acayıp agrıdıı.., allahtan sımdı yıyım,halsızlıgım dısında bıseyım(((((...
GECMIS OLSUN cnm da neden dr gıtmedınn kııhepsı ustuste gelmıss.. ıns bıseyın yoktur dıkat edelım buaralar herkezde bu sıkayetler ollmaya basladıı ..:18:
yoo valla ben bayadır girmiyorummm buraya yazmaya mecalim yok sıcaklardannnn
pek hoşgelmedin ama canım çok geçmiş olsunnn bu sabah çoğu hamiş ağrıyla uyandığını yazmışşş normal demekki herkes de olduğunaa göreeebugün istee değilsin o zaman dimiii dinlen evdeee ishale patates haşlaması mı iyi geliyordu neydiii bak nettennn canımm
muzun ıyı geldıgını hıc duymadım cnm benımde ara ara yanıoo maden suyu yada sogukk süt ıı gelıo
aferın bızeesağolasın canım allah razı olsunnn geçmiş olsun bi kaç arkadaş da var mide yanmasıııı....ama bende yok çokk sükürr
aferin sanaaa
eee poğacaa anam bu kime yaramıoo ki az yap sendeee bak ben hiç yapıomuyummm
canım 14 kilo aldım ilk defa zayıfladım bana sormaa bu soruyu
gel canım bnde ye...bnde bamya pişirdim deli gibi severimmmmmm
bamya tabikide inanılmaz sewerim bir tencere yiyecek potansiyele sahibimm ama yiyemedimmmm
ee nerden aldın bamyayıııı ben de geleyiimmmm:26:gel canım bnde ye...bnde bamya pişirdim deli gibi severimmmmmm
gel canım bnde ye...bnde bamya pişirdim deli gibi severimmmmmm
cenemızz düştü buaralar.. oruclu olaydıkk konusamazdıkk susardıkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?