ee nerden aldın bamyayıııı ben de geleyiimmmm:26:
çok geçmiş olsun canımm benim ya umarım en kısa zamnda geçer dikkat et kendineee
bunlar bazı gebelerde olurmuş normal yani sende tam literatürlüksün be canım:))
ooo eline sağlık benim eşim nefret ediyor ya oyüzden yapamıyorum ewdee annem yapar arada çağırır orda yerim bide böle dışardaaa
ayy vallahı ne fena bıseymış, hele o bel agrısı ne fenaydı,((( ,,, ya klımadan oldu, yada dun ofise acık dondurma gelmışti yada ondan oldu, eşim delırdı ama, sen nıye yıyosun acık dondurma, doktor sana dısardan bısey yeme demedımı,, oyledı boyledı, kalk doktora gıdelım, adamıda delırttım en snnda :))) ay cnm hastalık cok kotu valla, dun nasıl gectı bende bılmıyorum.
hyr ben ddenemedım bılee aamaa kadir gecesınde dogurmayı cok ıstıyorumm 16 agustos sanırım dun yanlıs bakmadıysammmm ınss allah nasıp eder..oruçlu olan var mı ya ?? bence sakın denemeyin kızlar bebişlere kendinize yazık
sen eksık kalmaaee nerden aldın bamyayıııı ben de geleyiimmmm:26:
merhaba kızlar
biz de bıcı bıcı yaptık bebişlerimle. serin su iyi geldi biraz serinledim ohh
Ben geldim bize yer açınnn :)
Kızlar ya benim kız sağ gösümün altından çıkacah heralde nası ittiriyo yaa sığamıyor mı anlamıyorumyerim onun poposunu benn
Bu arada Ankara acaip sıcak ya ayaklarım acaip şişti tuzlu soğuk su yaptım banamısın demiyo yaaa pofff azıcık geçsede yemeklerimi yapcam..
Sizler nasılsınız...
abowwwwwww
amin canım bende kalktım hazırladım masaya koydum uyandırdım sonra yatağa gittim beklemedim ama olsun bu bile sevap
ay ne güzel keşke bende görsemmm madımağımııııı oyyy oyyy yerim ben onuuu
merhaba kızlarrrr bız geldık, ama iyi degilim , dun oglen 3 ten aksam 10 a kadr kasıklarım ve belım acayıp agrıdı, ayrıca aksam uzerii 5 gıbıde ishal oldum, mide bulantısı fılan, aksamada 1 kez ıstıfra ettım, off fenaydım yanı, dunaksam doktorumu aradım, bidaha ıstıfra edersen acıle gıt dedı, bişeyler yedım ıstıfra etmedım,uyumusum zaten ondan sonra, sabahta ıshal yuzunden halım hıç yoktu evdeydım yattım, ama dun gece dogurcam sandım resmen, oyle bı agrı hıç gormedım belım sankı catlıcaktı, gobegımın altıda kasıklarım acayıp agrıdıı.., allahtan sımdı yıyım,halsızlıgım dısında bıseyım(((((...
Et yerine gecebilecek besinler var mi bildiginiz?
masaalhh cnm fotoyu beklıyoruzz bızımkının kıme benzedıgı bellı deıl hala :herkese merhaba hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar oruç tutamasakda bol bol dua edelim,kuran okuyalım bu mübarek ayda arkadaşlar.birbirimizi unutmayalım sağlıklı bebekler kolay doğumlar için dua edelim Allah kabul eder inşallah.
ben oğlumu görmeye gittim bugün.çok şükür sorun yok.3 haftadır aynı kilodayım dedim doktora merak edilecek bişey yokmuş bebek 1850 gr dedi.kasılma sertleşme vardı karnımda magnezyum tozlarından verdi.umarım işe yarar.
biraz sonra fotosunu eklicem oğlumun kocaman dudakları var aynı babası
ne oldiii :)
ya beni kendimden soğuttunuz valla :):) bu gece kocamı zorla sahura kaldırıp oruç tutturucam yarın:)
sevgili adaşıum sen yoksa sivaslı falan mısın ? madımak diye kızını seviyon :)
geçmiş olsunnn...
hyr ben ddenemedım bılee aamaa kadir gecesınde dogurmayı cok ıstıyorumm 16 agustos sanırım dun yanlıs bakmadıysammmm ınss allah nasıp eder..
şekerim sen niye erken doğurmak için bu kadar isteklisin yahuu.. zamanında olsun diye dua et. bir hafta bir haftadır gelişimi için.. biraz önce bebek gördük geldik, bu sabah oldu daha arkadaşımın oğlu, 38+3 de sezeryanle aldılar. Keşke az daha kalsaydı diyor şimdi de. 3350 doğmuş, % 10 u bugün gidecek 3 kilo bebik kalacak geriye.. zamanında olsun diye dua edelim. gaza gelme elifciğin kilosu iyi diye:)
Et yerine gecebilecek besinler var mi bildiginiz?
en başta mercimek olmak üzere, nohut fasulye gibi tüm baklagiller, protein açısından eti karşılar, ama B12 için daha çok tam tahıllar..
masaalhh cnm fotoyu beklıyoruzz bızımkının kıme benzedıgı bellı deıl hala :hepımız dua ederlımm ..allahım kabul eder ınss cnm
kadır gecesınde dogmasını ıstememın bısebebıı mubarek gun olması cnm .. tabıkıde allahh nezaman ızın verırse olucak dedıgın gıbı saglıklı olsunda nezaman ısterse gelsın .bıde ırı olursa normal doguramam dıe korkuyorum sanırım ondanda erken gelsın bı ıkı hafta dıyorum :)) tamamenn kendımı dusundugumden :)) cok ayıp demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?