2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cok tesekkurler fikirler icin kesinlikle bu zamanlarimizi cok aricaz simdi mide bulantisindan sikayet ediyoruz 9 ay sonra uykusuzlkdan sikayet edicez

Canim iyiyim diyorsan yap yorma kendini

Turamit bende yay burcuyum ben 21 aralik bende sevmem isime karisilmasini sen hangi tarih

kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......

maşallah ne güzel bir haber canım peki ultrasonda bebeğin hareketlerini görebildinmi sanırım 9 haftalıksın.
nette okumuştum bu haftalarda tabi denk gelirse ultrasonda bebeğin hareketlerini görebilirsiniz diyordu.

turamit zor idare etmek biraz işte.Abimle birbirimiz için ölürüz.Çok vicdanlıdır,siniri geçicidir.Bunlar iyi yönleri belki ama hayat boyu hep tartışırız ikimizde evliyiz ama hala tartışırız:)Bi okadarda severiz kopamayız birbirimizden
Eşim aslan burcu eşimi çok güzel idare edebiliyorum.Çok iyi anlaşabiliyoruz
İstediğimi alırım,ederim,yaparım.Herşeyi bana bırakır karışmaz,kızmaz..
Evi afedersin mok götürsün hayatım neden evi temizlemiyosun demez:)Ev düzeni benim elimde.İstersem çamaşırı yıkarım istersem yıkamam bana hatırlatan olmaz.Abimi gördükçe eşime şükrediyorum ben:)

Mız mız olur başaklar diye biliyorum ben de. Bir arkadaşım başak, bize sık gelirler eşiyle, o geldiği zaman ne pişireceğimi bilemiyorum çünkü yediği o kadar az şey var ki.... bu gece de geliyorlar hatta.. Ama çok severim insan olarak.
yok herseye karışan erkek zor valla... canım bizim doğumumuz aynı gün duruyor ama bana dr 15 eylülden sonra kendini hazırla, bebeklerin %5 i verilen tarihte gelir , ama ekime bile sarkabilir dedi...Yani başak olma ihtimalleri de var...
benim bu gece gelecek. yemek yapamayacağım ama pizza ısmarlarız dedim eşime..
tabi biz burada işin geyiğini yapıyoruz. burçlar da bir noktaya kadar. kişiliği şekillendiren biz olacağız sonuçta.

benim eşim de çok kolaydır. niye yemek yok demez, ev niye temiz değil demez, ne harcadığıma karışır ne aldığıma...

anchusa haklısın cnm şekillendiren biziz ama işte birazda çekiliyolar burçlara sanki.
Rabbim hayırlısını versin tabi bunların hepsi 2.planda sağlıklı olsunlarda.
Ama ne zaman gelicekler merakta etmiyor değilim:)

benim eşim de çok kolaydır. niye yemek yok demez, ev niye temiz değil demez, ne harcadığıma karışır ne aldığıma...
En güzel erkek tipi:)eşimin siniri bi anlıktır.Mutlaka gönlümü alır.Asla kin gütmez.Ama mesela abim küs kalabilir günlerce.Karşındakinden bekler:)
Bende öyle cnm istediğimi alırım harcarım iyi yapmışsın hayatım der:)Yemek olayında o akşam yemek yapasım yoksa bi şekilde kandırırım onu mesela derim aşkım senin kumpirin güzel oluyo fırına hemen atar patates:)

kızlar ilk üç ay banyo küvetine yatmamamız lazımmış. Dr dememişti bana, ama birinin kanaması başlamış bu forumda...Belki riskli bir gebelikti p yüzden kanama yaptı sıcak suya uzanmak ama ben huylandım artık duş alıyorum, küvet keyfim de bitti diye söyleniyorum. size de söyleyeyim dedim.

ya benim eski erk. ark. aslandı. aslanın siniri fena oluyor gerçekten de. hoş şimdi kocam da ani parlar ve ani söner..Bizde de mutfağa girip yemek yapmaz ama dışardan söyler hemen birseyler. haftanın 5 günü dışardan yesek gıkı çıkmaz...

canım kasım 26 ben de:)

Bizimde küvet var cnm.yüksekte kalıyo tabi inerken çıkarken korkuyorum eşim gelip indiriyor:)

Eşimin 3 senedir aşırı sinirini hiç görmedim cnm.Sinirlenir ve biter.Ben ondan daha sinirliyim:)Kumpiri güzel yapar,patatesi güzel kızartır,salatayı güzel yapar.Yaptığı şeyler onlar yemek adına:)

Evet dusuk riski varsa sicak su onerilmez

Eşimin 3 senedir aşırı sinirini hiç görmedim cnm.Sinirlenir ve biter.Ben ondan daha sinirliyim:)Kumpiri güzel yapar,patatesi güzel kızartır,salatayı güzel yapar.Yaptığı şeyler onlar yemek adına:)

Olsun o da birsey. Benimki bir de daha çocukken askeri okulda okumaya başlamış ailesinden ayrılmış.. Sonra da hep yalnız kalmış ama yok gelmiyor elinden. Ancak bulaşık makinesini boşaltır, doldurur ve çay yapar mutfakta. Hep dışardan yemiş yemek, ona normal geliyor. Ben de ev yemeğine çok önem veriyorum. Mümkün olduğunca az dışardan yemek istiyorum.
Patates bizimki de kızartır ama yaptığı dondurulmuş patatesi acti fry a atmak....Salata yap desem panik olur bütün parmaklarını keser herhalde...

Benim 14.. Eşimde insallah ekimde doğar da bir doğum günü kutlamasıyla sıyırırız diyor. yok öyle şey dedim... Bizi başından savabileceğini mı sanıyorsun sen...İki kutlama isteriz. Bir de kız olursa sen göreceksin gününü diyorum. İki terazi kadını evde...

Hehe iyi başa çıkarsınız :)
Birde kararsız terazi olursa benim gibi vay haline:)
Aslında bazı şeylerde çok kararlı çoğu şeyde kararsız kalırım çok düşünürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…