Hanımlar öncelikle Allah hepinizin bebeğini kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inş.ben 2002 eylül annesiyim :))) kızımı 23 eylül de sezeryanla doğurmuştum.benim kızım tam ekinoks zamanına denk geliyor.burç geçişide bu tarihte .yani bazı sitelere göre terazi bazı sitelere göre başak.ama çoğunlukta başak olduğu için biz başak burcu olarak kabul ettik :)))
size tavsiyem özelikle ilk 3 ay da süt ve ürnleri ,balık sebze çok önemli.bebek için ilk 3 ay dikkat edin yediklerinize.ve özellikle sebzeleri yıkarken sirkeli suda iyice yıkayın.çiğ et sakın yemeyin.elinizi ete sürdüğünüz de dikkat edin .bol suyla yıkayın.aman dışardan emin olmadığınız yerden bir şeyler yemeyin sakın.Hepiniz allah a emanet olun.
bu arada son olarak 9 ay bol bol uyuyun :))))) sonra çok ararsınız uykuyu :))) tadını çıkarın .öpüyorum hepnizi
zaten sürekli yatıyorum canım bugün kalktığımda saat 11 olmuştu.çok şükür şimdi iyiyim
artık yavaş yavaş yapmaya çalışacam.iyice pasaklı oldum.
yarın misafirlerim gelecek evimi böyle görmelerini istemem.
ayy :) bi benimki değilmiş demek ki.... ya benimki çeyizimdeki şeylere bile karışırdı... sen erkeksin sanane porselenlerimin deseninden, banyo aksesuarlarımı bile beğenmedi 3 takım aldığımı bilirim.... bazen bir patlıyorum( ben de yay burcuyum tersim çok pistir) hemen sünüyor.... kesinlikle çok karıştığının anormallik olduğunun farkında değil.ayrıca karışıyor ama şöyle de birşey zevkime de güvenir, ev işimi de beğenir, ben çok titizimdir zaten... seçtiğim eşyaların neredeyse hepsini beğenir ama illa bir fikri olacak alınmadan önce...
gerçi her burcun iyi yönü de var kötü yönü de var... biraz da nasıl yetiştireceğimizle alakalı. ama çocuk kendi özüyle doğuyor ona da inanıyorum. çevresel şartlar etkiliyor ama bir özü de var. inatçı insan bebeyken bile inatçı...
kızlar çok teşekkürler......doktora gittim herşey yolunda allahıma şükür.....................bebişim 2,4 cm olmuş.......öylece yatıyordu.......
progestan iğne vuruluyorum şimdi.......
Mız mız olur başaklar diye biliyorum ben de. Bir arkadaşım başak, bize sık gelirler eşiyle, o geldiği zaman ne pişireceğimi bilemiyorum çünkü yediği o kadar az şey var ki.... bu gece de geliyorlar hatta.. Ama çok severim insan olarak.benim eşim başak burcu. canımdır, çok iyidir AMA çok zordur kızlar. hayatta bir anlaşabildiği neredeyse benim. anlaşmak derken kimseyle kavgası olmaz. öyle bir şey değil ama zordur. çok zor beğenir, ukala bir havası vardır, herşeyi acayip eleştirir. kendisi eleştiriye gelemez. yanlış yaptığı bir şeyi ima etsen seni suçlar....
rahatına düşkündür, lüksü çok sever... merhametlidir, ailesine çok düşkündür. evcimendir, çalışkandır, işinde hırslıdır.
bebişlerimizde mi böyle eleştirici ve zor beğenir olacak? aranızda başak olup bu dediğim özellikleri taşıyan var mı? bana mı öylesi denk geldi:))
yok herseye karışan erkek zor valla... canım bizim doğumumuz aynı gün duruyor ama bana dr 15 eylülden sonra kendini hazırla, bebeklerin %5 i verilen tarihte gelir , ama ekime bile sarkabilir dedi...Yani başak olma ihtimalleri de var...abimden bildiğim için...
çok zor bir insan.eşinin evde yaptığı herşeye karışır.çamaşıra,yemeğe,bulaşığa.sehpa üstünde duran bardağa..
Herşeye bir yorumu vardır.
Eleştirmeyi çok sever.Kendisi hep haklıdır ve asla eleştirilmek istemez.Sevmiyorum başak burcunun özelliklerini.Ama kısmet tabi napalım..Büyük ihtimalle ben ekim başı annesi olacağım gibi geliyor...Ama sezeryan olursa başak olabilir.
24 eylülden itibaren terazi burcu oluyor bebişler.Benim doğum 28 eylül görünüyor..
benim bu gece gelecek. yemek yapamayacağım ama pizza ısmarlarız dedim eşime..zaten sürekli yatıyorum canım bugün kalktığımda saat 11 olmuştu.çok şükür şimdi iyiyim
artık yavaş yavaş yapmaya çalışacam.iyice pasaklı oldum.
yarın misafirlerim gelecek evimi böyle görmelerini istemem.
tabi biz burada işin geyiğini yapıyoruz. burçlar da bir noktaya kadar. kişiliği şekillendiren biz olacağız sonuçta.ayy :) bi benimki değilmiş demek ki.... ya benimki çeyizimdeki şeylere bile karışırdı... sen erkeksin sanane porselenlerimin deseninden, banyo aksesuarlarımı bile beğenmedi 3 takım aldığımı bilirim.... bazen bir patlıyorum( ben de yay burcuyum tersim çok pistir) hemen sünüyor.... kesinlikle çok karıştığının anormallik olduğunun farkında değil.ayrıca karışıyor ama şöyle de birşey zevkime de güvenir, ev işimi de beğenir, ben çok titizimdir zaten... seçtiğim eşyaların neredeyse hepsini beğenir ama illa bir fikri olacak alınmadan önce...
gerçi her burcun iyi yönü de var kötü yönü de var... biraz da nasıl yetiştireceğimizle alakalı. ama çocuk kendi özüyle doğuyor ona da inanıyorum. çevresel şartlar etkiliyor ama bir özü de var. inatçı insan bebeyken bile inatçı...
turamit zor idare etmek biraz işte.Abimle birbirimiz için ölürüz.Çok vicdanlıdır,siniri geçicidir.Bunlar iyi yönleri belki ama hayat boyu hep tartışırız ikimizde evliyiz ama hala tartışırız:)Bi okadarda severiz kopamayız birbirimizden
Eşim aslan burcu eşimi çok güzel idare edebiliyorum.Çok iyi anlaşabiliyoruz
İstediğimi alırım,ederim,yaparım.Herşeyi bana bırakır karışmaz,kızmaz..
Evi afedersin mok götürsün hayatım neden evi temizlemiyosun demez:)Ev düzeni benim elimde.İstersem çamaşırı yıkarım istersem yıkamam bana hatırlatan olmaz.Abimi gördükçe eşime şükrediyorum ben:)
En güzel erkek tipi:)eşimin siniri bi anlıktır.Mutlaka gönlümü alır.Asla kin gütmez.Ama mesela abim küs kalabilir günlerce.Karşındakinden bekler:)benim eşim de çok kolaydır. niye yemek yok demez, ev niye temiz değil demez, ne harcadığıma karışır ne aldığıma...
En güzel erkek tipi:)eşimin siniri bi anlıktır.Mutlaka gönlümü alır.Asla kin gütmez.Ama mesela abim küs kalabilir günlerce.Karşındakinden bekler:)
Bende öyle cnm istediğimi alırım harcarım iyi yapmışsın hayatım der:)Yemek olayında o akşam yemek yapasım yoksa bi şekilde kandırırım onu mesela derim aşkım senin kumpirin güzel oluyo fırına hemen atar patates:)
Cok tesekkurler fikirler icin kesinlikle bu zamanlarimizi cok aricaz simdi mide bulantisindan sikayet ediyoruz 9 ay sonra uykusuzlkdan sikayet edicez
Canim iyiyim diyorsan yap yorma kendini
Turamit bende yay burcuyum ben 21 aralik bende sevmem isime karisilmasini sen hangi tarih
kızlar ilk üç ay banyo küvetine yatmamamız lazımmış. Dr dememişti bana, ama birinin kanaması başlamış bu forumda...Belki riskli bir gebelikti p yüzden kanama yaptı sıcak suya uzanmak ama ben huylandım artık duş alıyorum, küvet keyfim de bitti diye söyleniyorum. size de söyleyeyim dedim.
ya benim eski erk. ark. aslandı. aslanın siniri fena oluyor gerçekten de. hoş şimdi kocam da ani parlar ve ani söner..Bizde de mutfağa girip yemek yapmaz ama dışardan söyler hemen birseyler. haftanın 5 günü dışardan yesek gıkı çıkmaz...
kızlar ilk üç ay banyo küvetine yatmamamız lazımmış. Dr dememişti bana, ama birinin kanaması başlamış bu forumda...Belki riskli bir gebelikti p yüzden kanama yaptı sıcak suya uzanmak ama ben huylandım artık duş alıyorum, küvet keyfim de bitti diye söyleniyorum. size de söyleyeyim dedim.
Eşimin 3 senedir aşırı sinirini hiç görmedim cnm.Sinirlenir ve biter.Ben ondan daha sinirliyim:)Kumpiri güzel yapar,patatesi güzel kızartır,salatayı güzel yapar.Yaptığı şeyler onlar yemek adına:)
Evet dusuk riski varsa sicak su onerilmez
Sen kaç ekimde doğdun?
düşük riskim yok benim ama yine de bundan sonra duş alıp çıkacağım küvete uzanmak yok valla...
6 ekim.....Sen?
Hehe iyi başa çıkarsınız :)Benim 14.. Eşimde insallah ekimde doğar da bir doğum günü kutlamasıyla sıyırırız diyor. yok öyle şey dedim... Bizi başından savabileceğini mı sanıyorsun sen...İki kutlama isteriz. Bir de kız olursa sen göreceksin gününü diyorum. İki terazi kadını evde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?