2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senınkı cok saclı olcak sanrıım cnm.. bogaz yanmasını ılkkez duydumm ..mıde asıtın cogalmıs olabılır. baharatlıı seyelrden cıkolatdan uzak dur maden suyu ayran ıc soguk soguk sutde ıı .

annemde öle diyo canım ama o zaman göğsünün yanması gerekiyodu diyo benim tam boğazım ama doru diyon asitle alakalı olabilir çikolata sevmem zaten ama acı baharatlı bunlara bayılıyom

Son düzenleme:
Bende pazar gunu almaya baslicam iftar yemegi icin cunku en az 6-7 aksamda cikar bizim es dost.2-3 aile birden alirsam her aksam:)sonrada biz gideriz:)

ck yorucu olmazmı cnm senın ıcın amann yorma kendını hamılesın sonucta sen almasanda onlar senı cagırsınlarr ne varr

mıde mıdee uyumadan once cok yemek yeme cnm bıde 2 yastıkla yat ozman olmuoo sukurler olsun benım cok az oldu kızartmayı kestım hıc olmuoo dılımı ısırayım amann

canım ben 7 den sonra sadece meyve yiyom bide sütümü içiyom haaa bide yememişsem cevizle bademimi daha ne yiceksem demek istedim yemek yemem yani

annemde öle diyo canım ama o zaman göğsünün yanması gerekiyodu diyo benim tam boğazım ama doru diyon asitle alakalı olabilir çikolata sevmem zaten ama acı baharatlı bunlara bayılıyom

baharat yakıoo cnmm dıkkat et yemeyıver 1 ay daha ne kaldı sunun surasında

2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz

öle bişeydi canım yaa bide doğumuda 6 eylülmü ne yani çok şaşırmıştım en tosun ünvanını elifciğin elinden alacaktı nerdeyse ama ortalarda yok neseki

sızden ayrılamadımm yahuu . kalkım dus alıyım kıızımda bendee serınleyelım gorusuurruuzz sonaa elıfımde bende öptuk hepınızı

ck yorucu olmazmı cnm senın ıcın amann yorma kendını hamılesın sonucta sen almasanda onlar senı cagırsınlarr ne varr

Beb kendimi iyi hissediyorum oyle hamilelik sikintim fazla yok rahatim ne bileyim:)herseye yetisiyorum birde ben cok hizliyimdir ovunmek gibi olmaainda :)2 satte butun masayi duzerim:)

öle bişeydi canım yaa bide doğumuda 6 eylülmü ne yani çok şaşırmıştım en tosun ünvanını elifciğin elinden alacaktı nerdeyse ama ortalarda yok neseki

benım kzım farkı kapamıstır belkıı bır ay oldu teyzesı 1652 cıkalıı 1 ayda buyumustur benım kızımm adayım yanı tosun annelıgınee..oda cıkar elbet

merhaba hanımlar iyidir inşallah herkez. bu sefer geçmiş yapmadan direk dalıyım dedim .geçmişe gidince muhabbet kçaıyo.
geçen yalancı sancılardan konuşulmuş bendede oluyo hemen hermen hergün adet sancısı gibi oluyo bende.
ayyy bide sıcaklar tabi ankara bugün yine kavruluyo.evde sürekli duşa giriyorum ama banamısın demiyo.napıcaz bilmiyorum. ağustosu nasıl atlatırız acaba.

Beb kendimi iyi hissediyorum oyle hamilelik sikintim fazla yok rahatim ne bileyim:)herseye yetisiyorum birde ben cok hizliyimdir ovunmek gibi olmaainda :)2 satte butun masayi duzerim:)

masallahh cnm yazın zaten oructan sonra bıde cok sey yenmıo dedıgın gıbı bıde hamartlık olucak. .. msallahh sızee..

baharat yakıoo cnmm dıkkat et yemeyıver 1 ay daha ne kaldı sunun surasında
dikkat ederim artık çünkü bazen çok kuvvetli yanıyo sıkıntı veriyo baya... ne 1 ayı kız benimki daha hemenki 2 ayı var senide pek bi aceleci gördüm kuzum hayırdır
ohh ohh aynıyızz walahıı yarasın tosunlarımızaaa daha benımı yıcenn sekerımm

valla yazdıktan sonra bende şaşırdım daha ne yiceksem

hg cnm adet sancısı gıbıbendede bıgun oldu sadece oda kısa surdu sankı bı an adet olucakmısım gıbı bı hıs geldı belımı tuttumm kaldım hatta devam etseydı dr gdıcektık esımde cok korktu sanırım rahım kendını hazırladıgı ıcınoluo bu agrı sıksık ve duzenlı olursa ozaman rısk var cnmm.. ıns atlatırızz.. buara herkezde bı sancı var... allah yardım etsınn

pardon cnm yaa ben tahmınen 1 ay soledım allah solettı wallahıı..

benım kzım farkı kapamıstır belkıı bır ay oldu teyzesı 1652 cıkalıı 1 ayda buyumustur benım kızımm adayım yanı tosun annelıgınee..oda cıkar elbet

kapamıştır o tosuncuk bi doğacak elifcik 6 aylıklardan başlıcak giymeye tam sevilmeklik doğacak tosun tosun

kızlar bugünkü muhabbet süperdi maşallahı vardı herkesin bazen kimse olmuyo bazende ben olmuyom ama şimdilik çıkmam lazım çok sıcak oldu kalkayım bi duş alayım olmıcak bu iş böle

bende cok su ıcıyorum sonra mıdem bulanıo abartıyormm ama napım terle atıyorum vucutt ıstıoo cok sıcak aksam gunesı salonaa vurdu gene dusa gırıcemm sımdı bayılıcam yoksa

ben maşallahh 3 haftadır hiç kg almadım cok mutluyummmm ama cok su içiyorum sıcaklarda doru duzgun bişi yiemıorum sanırım ondan ama oğluşum alsın kg.ları benim alcaklarımı da o alsın :)) haftaya gorcez bakalım hangi bebiş kaç kg olmuşşş :)))

ben bu ramazan misafir ağırlamayacağım çağırmayacağım kimseyi.kendimize zor yetiyourm.zaten kimsede gelmez yormamak için. biz gideriz artık.

slm kızlar bende geldim.ikigündür yoktum.dünden önceki gün kurutmalık biber yaptım ellerim çok acıyor dedimya.8 saat boyu geçmedi inanılmaz bi acı ağrı anlatamam hastanelik oldum.yani hastaneye gittim.ama hamileyim diye müdahale etmediler.neyse dünde bebişimin beşiği gardrobu filan geldi.bugünde ev temizliği yemek derken sonunda girebildim.geçmiş yapamadım.umarım herşey yolundadır.bu arada hepimize hayırlı ramazanlar.her nekadar biz tutamasakta eşlerimiz sayesinde aynı tempoyu yakalıyoruz sahurdu iftardı derken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…