senınkı cok saclı olcak sanrıım cnm.. bogaz yanmasını ılkkez duydumm ..mıde asıtın cogalmıs olabılır. baharatlıı seyelrden cıkolatdan uzak dur maden suyu ayran ıc soguk soguk sutde ıı .
Bende pazar gunu almaya baslicam iftar yemegi icin cunku en az 6-7 aksamda cikar bizim es dost.2-3 aile birden alirsam her aksam:)sonrada biz gideriz:)
mıde mıdeeuyumadan once cok yemek yeme cnm bıde 2 yastıkla yat ozman olmuoo sukurler olsun benım cok az oldu kızartmayı kestım hıc olmuoo dılımı ısırayım amann
annemde öle diyo canım ama o zaman göğsünün yanması gerekiyodu diyo benim tam boğazım ama doru diyon asitle alakalı olabilir çikolata sevmem zaten ama acı baharatlı bunlara bayılıyom
canım ben 7 den sonra sadece meyve yiyom bide sütümü içiyom haaa bide yememişsem cevizle bademimidaha ne yiceksem demek istedim yemek yemem yani
2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz
ck yorucu olmazmı cnm senın ıcın amann yorma kendını hamılesın sonucta sen almasanda onlar senı cagırsınlarr ne varr
öle bişeydi canım yaa bide doğumuda 6 eylülmü ne yani çok şaşırmıştım en tosun ünvanını elifciğin elinden alacaktı nerdeyse ama ortalarda yok neseki
Beb kendimi iyi hissediyorum oyle hamilelik sikintim fazla yok rahatim ne bileyim:)herseye yetisiyorum birde ben cok hizliyimdir ovunmek gibi olmaainda :)2 satte butun masayi duzerim:)
dikkat ederim artık çünkü bazen çok kuvvetli yanıyo sıkıntı veriyo baya... ne 1 ayı kız benimki daha hemenki 2 ayı var senide pek bi aceleci gördüm kuzum hayırdırbaharat yakıoo cnmm dıkkat et yemeyıver 1 ay daha ne kaldı sunun surasında
ohh ohh aynıyızz walahıı yarasın tosunlarımızaaadaha benımı yıcenn sekerımm
merhaba hanımlar iyidir inşallah herkez. bu sefer geçmiş yapmadan direk dalıyım dedim .geçmişe gidince muhabbet kçaıyo.
geçen yalancı sancılardan konuşulmuş bendede oluyo hemen hermen hergün adet sancısı gibi oluyo bende.
ayyy bide sıcaklar tabi ankara bugün yine kavruluyo.evde sürekli duşa giriyorum ama banamısın demiyo.napıcaz bilmiyorum. ağustosu nasıl atlatırız acaba.
dikkat ederim artık çünkü bazen çok kuvvetli yanıyo sıkıntı veriyo baya... ne 1 ayı kız benimki daha hemenki 2 ayı var senide pek bi aceleci gördüm kuzum hayırdır
valla yazdıktan sonra bende şaşırdım daha ne yiceksem
benım kzım farkı kapamıstır belkıı bır ay oldu teyzesı 1652 cıkalıı 1 ayda buyumustur benım kızımm adayım yanı tosun annelıgınee..oda cıkar elbet
bende cok su ıcıyorum sonra mıdem bulanıo abartıyormm ama napım terle atıyorum vucutt ıstıoo cok sıcak aksam gunesı salonaa vurdu gene dusa gırıcemm sımdı bayılıcam yoksa
senın gonul alma ıslerıde bıtmıo cnm masalahh esın oruclu deılmı yanasmaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?