2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ellerine sağlık hayatım.walla bende de bugün bi enerji var kocam izin vermiyor surat astı mutfağı temizledim diye.bende fırını falan ovdum sildim.ohhhhhhhhhh mis gibi

hepımız aynıyızz aslındaa yapmadanda olmuoo kıı :)) kocısler hep kızıo benımkıdee bı ıs yapmaya kalkıyım ıkıdebır gel otur gel otur dıoo kokosucaz dıyorum kızıoo.. sona kalkıp yardım edıo halıylee..

maşallah oğlana koca adam olmuş bide geçen telden okurken biri 2 kilonun üstünde yazmıştı bebişin kilosunu çok şaşırdım o kimdi yaaa

kızzzlarr , oruc tatmasakta herkeste bi yemek telaşı var bende onumuzdeki günlerde iftara misafir almayı planlıyorum bi yerden sevap kazanmak lazım :)) tabi kndimi sağlıklı ve ii hissedersem en azından oruclu oruclu yemek yapmaz tanıdıklarım iftarı bende acarlarr :))

bizimkide gergin temizlik yaptım diye kızdıışimdi gidem azcık gönlünü alam.gelirim sonra

tabi onada kıyılmaz şimdi uyusun oruçlu insan valla bende anlamıyorum midem veya göğsüm diil sürekli boğazım yanıyo bende anlamıym ama hayırlısı bakalım

Suksuk bende pilav kavurma yapicam tesadufe bk:)corba yapicam.sabah nohut yemegi yaptim kizimla bana esim yemez.sanki been orucluyum heyecanliyim sabahtan kemalpasa tatlisida yaptim esime yeter sanirim.
agır gelmesın tatlı aman oructa az yemek lazımm.. corba yapmadım nebılım yaa belkıyaprımm kolay bısı.. daha ıftaracok var.. bızde sneyee nasıpse tutarızz ıns
sizin yuzunuzden kalkip firin silcem heee oyle bir anlattinizki aserdim:)
heheee ben dun gece ovdumm yorucuydu bence asermee

ewt cnm gecen sene bende cagırdım . bu sene dusunuyorum aama yapabılırmıyım dıee.. yaparsamda basında yaparım sonlara dogru zorlanırım bakalım kısmett ..

canım güvenebiliyonmu o kadar kendine valla ben çaya misafir almaya çekiniyom yemekli misafiri hiç göze alamam hemde oruç insanları sende kendini ii hissedersen yap yorma kendini

bizim kuzucuklar çok yakın doğumları birbirine benim miniğimde ptesi 1871 di maşallah onlara hatta süksükde bizimle yakın tarihi ama onun elif coşmuştur

tabi onada kıyılmaz şimdi uyusun oruçlu insan valla bende anlamıyorum midem veya göğsüm diil sürekli boğazım yanıyo bende anlamıym ama hayırlısı bakalım

ayy o boğaz yanması bende de var gece saat başı kalkıp su içiyorum boğazım kupkuru kalıoo (

senınkı cok saclı olcak sanrıım cnm.. bogaz yanmasını ılkkez duydumm ..mıde asıtın cogalmıs olabılır. baharatlıı seyelrden cıkolatdan uzak dur maden suyu ayran ıc soguk soguk sutde ıı .

ayy o boğaz yanması bende de var gece saat başı kalkıp su içiyorum boğazım kupkuru kalıoo (

bende cok su ıcıyorum sonra mıdem bulanıo abartıyormm ama napım terle atıyorum vucutt ıstıoo cok sıcak aksam gunesı salonaa vurdu gene dusa gırıcemm sımdı bayılıcam yoksa

bizim kuzucuklar çok yakın doğumları birbirine benim miniğimde ptesi 1871 di maşallah onlara hatta süksükde bizimle yakın tarihi ama onun elif coşmuştur

elıfımmmmmmmmm haftaya gorucemm ogrenıcezz bakalım tosunum kac kg olmuss..cosmuss olabılr sıgmıo artık karnımaa cıkıcam dıoo mınık kelebegım pırpır edıoo sureklı

canım gece bende çok su içiyom ama bu böle kuruluk gibi diil ekşiyoda yanıyo sanki gerçi boğazda ekşimez o ekşiyen mideydi dimi

Bende pazar gunu almaya baslicam iftar yemegi icin cunku en az 6-7 aksamda cikar bizim es dost.2-3 aile birden alirsam her aksam:)sonrada biz gideriz:)

canım gece bende çok su içiyom ama bu böle kuruluk gibi diil ekşiyoda yanıyo sanki gerçi boğazda ekşimez o ekşiyen mideydi dimi

mıde mıdee uyumadan once cok yemek yeme cnm bıde 2 yastıkla yat ozman olmuoo sukurler olsun benım cok az oldu kızartmayı kestım hıc olmuoo dılımı ısırayım amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…