sen sebamedmi aldın canım...alayım o zaman ama şimdiden bisepet yaptım 90 tl yi bulduk bişeler daha eklesemi karar veremedim
canım bana bübchen hediye geldi ben de artı olarak sebamed aldım sebamed sanki daha iyi diye düşünüyorum
ellerine sağlık hayatım.walla bende de bugün bi enerji var kocam izin vermiyor surat astı mutfağı temizledim diye.bende fırını falan ovdum sildim.ohhhhhhhhhh mis gibi
kızlar doktordan geldim oğluum 1900gr olmuş.koca adam olmuş ..... hava çok sıcak ,misafirim var,temizlik yapmak istiyorum çünkü kendimi bugün çok iyi hissediyorum kocam izin vermiyor.ayrıca kek yaptım iki tane buzluğa attım misafir falan gelirse hazırda bulunsun.hazır bugün ewdeyken kek pasta yapıp buzluğa attım.bende özetle durumlar bu sizde ne var ne yok.
hg cnm masalahh kuzunaa.. kocaman olmuss.. cok hararetlı anlatmısınn valaa yavas olda motorun sogusun sekerımbızde ıyıyızz kızımlaa babamızı beklıyoruzz gelır bırazdann .. oruclu oyuzdenn gergın olabılırr ılkgun sonuctaa.. yemek yapıcaz ama ıftara daha cok var. bızden haberler bolee
bizimkide gergin temizlik yaptım diye kızdıışimdi gidem azcık gönlünü alam .gelirim sonra
Artık orada sızıp kaldı. Hiç elleyemedim uykusu bozulmasın diye..
Benim midemden yukarı boğazıma kadar acı yukarı çıkıyor. Maden suyu ile ayranı ilk defa denedim. Çok iyi geldi. Boğaz yanmasını bilmiyorum ama...
agır gelmesın tatlı aman oructa az yemek lazımm.. corba yapmadım nebılım yaa belkıyaprımm kolay bısı.. daha ıftaracok var.. bızde sneyee nasıpse tutarızz ınsSuksuk bende pilav kavurma yapicam tesadufe bk:)corba yapicam.sabah nohut yemegi yaptim kizimla bana esim yemez.sanki been orucluyum heyecanliyim sabahtan kemalpasa tatlisida yaptim esime yeter sanirim.
heheee ben dun gece ovdumm yorucuydu bence asermeesizin yuzunuzden kalkip firin silcem heee oyle bir anlattinizki aserdim:)
kızzzlarr , oruc tatmasakta herkeste bi yemek telaşı var bende onumuzdeki günlerde iftara misafir almayı planlıyorum bi yerden sevap kazanmak lazım :)) tabi kndimi sağlıklı ve ii hissedersem en azından oruclu oruclu yemek yapmaz tanıdıklarım iftarı bende acarlarr :))
kızzzlarr , oruc tatmasakta herkeste bi yemek telaşı var bende onumuzdeki günlerde iftara misafir almayı planlıyorum bi yerden sevap kazanmak lazım :)) tabi kndimi sağlıklı ve ii hissedersem en azından oruclu oruclu yemek yapmaz tanıdıklarım iftarı bende acarlarr :))
kızlar doktordan geldim oğluum 1900gr olmuş.koca adam olmuş ..... hava çok sıcak ,misafirim var,temizlik yapmak istiyorum çünkü kendimi bugün çok iyi hissediyorum kocam izin vermiyor.ayrıca kek yaptım iki tane buzluğa attım misafir falan gelirse hazırda bulunsun.hazır bugün ewdeyken kek pasta yapıp buzluğa attım.bende özetle durumlar bu sizde ne var ne yok.
tabi onada kıyılmaz şimdi uyusun oruçlu insanvalla bende anlamıyorum midem veya göğsüm diil sürekli boğazım yanıyo bende anlamıym ama hayırlısı bakalım
tabi onada kıyılmaz şimdi uyusun oruçlu insanvalla bende anlamıyorum midem veya göğsüm diil sürekli boğazım yanıyo bende anlamıym ama hayırlısı bakalım
ayy o boğaz yanması bende de var gece saat başı kalkıp su içiyorum boğazım kupkuru kalıoo(
bizim kuzucuklar çok yakın doğumları birbirine benim miniğimde ptesi 1871 di maşallah onlarahatta süksükde bizimle yakın tarihi ama onun elif coşmuştur
ayy o boğaz yanması bende de var gece saat başı kalkıp su içiyorum boğazım kupkuru kalıoo(
maşallah oğlana koca adam olmuş bide geçen telden okurken biri 2 kilonun üstünde yazmıştı bebişin kilosunu çok şaşırdım o kimdi yaaa
canım gece bende çok su içiyom ama bu böle kuruluk gibi diil ekşiyoda yanıyo sanki gerçi boğazda ekşimez o ekşiyen mideydi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?