mustela bende düşünüyodum aslında ama tezemin kızı pek randıman alamadım ondan dedi o yüzden onu eledimselam cnm unnado da kampanyaları günlük takip etmek gerekiyor.
ben bütün şampuan ve kremlerini Mustela aldım, eczanelerde biraz pahalı ama dermoeczanem.com da çok uygun fiyatlarda
hatta kendime çatlak önleyici, meme ucu rahatlatıcı kremler de aldım :)
sebamed eczanede pahalı, varsa yakınında aziz bebeden al, ben ordan şampuan aldım, 24.50tl ye. bi de yağ alıcam, sanırım o da 15tl idi.
Canım ne güzel yaa mukabelene de gitmissin Allah kabul etsin ben bisey yapamıyorum bu Ramazan,şimdi yoldayiz Adana'ya gidiyoruz
Oruç tutmadı esim de araba kullanıyor
Oruç tutan var mı kızlar yoksa??
Kızlaarrrrrr biri bana dur desin ... Fırınlı aygazımı çektim arkalarını önünü yanlarını çevresindeki mermerleri bir güzel yağ çözücü, kir çözücü cif vb malzamelerle ovdum ovdummm... Ya bugün kendimi boşlukta hissttm kendimi temizliğe verdim... Ama pırıl pırıl oldu... şimdi sı....ra aspiratörde ölsün mikroplar
ben paylastımm 2 kısı daha atmıs resımlerı herkezz atsın ozaman hadee
şaşırdım ayol ramazan daa 4 keree boşanmaya kalkışmanızaaa şeytan yakanızı bırakmaış demekki hiççç
sivaslı değil orduluyum benn canımmm
ee tabi düşünsene mahkemeye gitmişiz sebep olarak şiddetli güllaç anlaşmazlığımız var diyoruz:) tövbe estağfirullah.. Allah korusun :) ben sivaslıyım madımak bizim canımızdır o sebepten sordum..
Merhaba annecikler ve kuzucukları :)
Biz de daha kahvaltı yapmadık. Babamız oruçlu o uyuyor. Uyanmasın diye TV'de açamıyorum. Sessiz sessiz oturuyorum.
Geçmişi okudum baya bi kaynatmışsınız.
Dün gece midem yandı. Maden suyu ile ayran yapıp içtim yattım. Çok faydalı oldu. Sabaha kadar hiç yanma olmadı bir daha.
Mide yanması problemi olanlar aklınızda olsun.
Hepinizi çok öpüyorumm
Kızlaarrrrrr biri bana dur desin ... Fırınlı aygazımı çektim arkalarını önünü yanlarını çevresindeki mermerleri bir güzel yağ çözücü, kir çözücü cif vb malzamelerle ovdum ovdummm... Ya bugün kendimi boşlukta hissttm kendimi temizliğe verdim... Ama pırıl pırıl oldu... şimdi sı....ra aspiratörde ölsün mikroplar
meraba canım.. eşin tv odasından başka bi yerde uyusa keşke sende sıkılcan mide diilde bende boğaz yanması oluyo çok ilginç
Canım ne güzel yaa mukabelene de gitmissin Allah kabul etsin ben bisey yapamıyorum bu Ramazan,şimdi yoldayiz Adana'ya gidiyoruz
Oruç tutmadı esim de araba kullanıyor
Oruç tutan var mı kızlar yoksa??
dun gece sahurda benıde mıdem yanıodu ayran ıctım ıı geldı banada.. buaylarda bunlr sık olucak gıbı..Merhaba annecikler ve kuzucukları :)
Biz de daha kahvaltı yapmadık. Babamız oruçlu o uyuyor. Uyanmasın diye TV'de açamıyorum. Sessiz sessiz oturuyorum.
Geçmişi okudum baya bi kaynatmışsınız.
Dün gece midem yandı. Maden suyu ile ayran yapıp içtim yattım. Çok faydalı oldu. Sabaha kadar hiç yanma olmadı bir daha.
Mide yanması problemi olanlar aklınızda olsun.
Hepinizi çok öpüyorumm
kızlar doktordan geldim oğluum 1900gr olmuş.koca adam olmuş ..... hava çok sıcak ,misafirim var,temizlik yapmak istiyorum çünkü kendimi bugün çok iyi hissediyorum kocam izin vermiyor.ayrıca kek yaptım iki tane buzluğa attım misafir falan gelirse hazırda bulunsun.hazır bugün ewdeyken kek pasta yapıp buzluğa attım.bende özetle durumlar bu sizde ne var ne yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?