Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız oruçlu oruçlu.için dışın fesatlık seninde![]()
cnm şükriye ve elif ikilisini tutabilene aşk olsun![]()
yazayımm sekerımsenden başka tosun hatırlamıyorum kız ben
çabuk günlük yemek listeni yaz![]()
ben azcık klimanın önüne geçeyim serinleyim.gelirim kızlar.bugün böyle malesef bilgisayarın olduğu oda çok sıcak.klimanın önünde serinleyip geliyorum.öyle dalıyorum ara ara sohbete![]()
bısı anlamadım kı benn ama yınede pek seker kesın oledırryazdım ağzı burnu diye kahve falı gibi yoksa bakan birşey uyduruyo![]()
kapamıştır o tosuncuk bi doğacak elifcik 6 aylıklardan başlıcak giymeye tam sevilmeklik doğacak tosun tosun![]()
bızde dus aldık ohh serınledıkkızlar bugünkü muhabbet süperdi maşallahı vardı herkesin bazen kimse olmuyo bazende ben olmuyom ama şimdilik çıkmam lazım çok sıcak oldu kalkayım bi duş alayım olmıcak bu iş böle
guselmıss bunun sırrını ogrenelımmben maşallahh 3 haftadır hiç kg almadım cok mutluyummmmama cok su içiyorum sıcaklarda doru duzgun bişi yiemıorum sanırım ondan ama oğluşum alsın kg.ları benim alcaklarımı da o alsın :)) haftaya gorcez bakalım hangi bebiş kaç kg olmuşşş :)))
![]()
oh negusel ben sımdıden 12 kg aldım buhafta almamısım ama.. nasılsa bende sasırdımmoyy maşallahh aman cok almayalım hamilelğin basında korkutmuslardı beni 30 kg alırsın falan die bide 72 le hamile kaldım 100 kg olurum dıe cok korkmustum suan 34 haftadayım toplamda 10 kg aldım ee son ayda alırım illaki ama gozum korkmuo artık :)))
ewt cnm bende ole yapıcam son yarım saat onhazırlıgı yaptımm mercımek corbamda pıstı..afıyet olsunnBende pilav kavurma var ya neydi bu herkeste pilav kavurma diğer kızlar sizde pialv kavurma yapın :)) yanına bide yufka ekmeğinden börek yaptım çorba tamamdır bide üsümmmm :)
Bende çok istiyorum misafir almak da eşim kıızıyo ayaklarım çok fena olduğu için iş yapınca hemen şişiyolar ve sızlıyorlar o da kızıyo bende kendimi yormam diyorum bakalım 3 4 akşam alırım heralde birilerini yoksa ramazan nasıl geçer hem bizde oruçlu değiliz eşime birileri eşlik etsin :)
Canım benimki 2 200 dü iki hafta önce. Bi tane daha arkadal var o bendende küçük hafta olarak onun 2300 dü sanırsam... Haftaya perşembe gitcem bakalım ne dicek doktor teyzemiz..
Yemeklerimi yaptım pilav kaldı onuda yarım saat kala yapmayı düşnüyorum börekde yaptım dolapta onu yarım saat kala pişircem tamamdırr![]()
amınn cnmm devlet has..malsef olee..selam kızlar
Yorgunluktan ölen ana oğul olarak biz geldik
Çalışabilir raporu almaya gittim hastaneye bugün, şansıma tam bana sıra geldi doktor acil doğuma gitti orda bekledim epey bi zaten dakikalık izin almışım, aklım iş yerinde. İkide bir arıyorlar mı![]()
Neyse doktor da bir sinirli bir sinirli bir tuhaf davrandı zaten yüzüne bile bakmıyor konuşurken, özelden sonra devlet hastanesi attan inip eşşeğe binmek gibi bişey ya
Birde demesin mi bana gelmeye devam edecekmisin ben bayrama kadar yokum diyesanki başka doktor varmış gibi!!!
Ben tabi şok kem küm bişey de diyemedim gözlerim doldu hemen evet edicem diyebildim sadece ama nasıl canım skıldı bir an...
Ama sonra düşündüm yolda giderken, ne stres yapıyorsun kendi kendine dedim, olacağı varsa her halükarda her şekilde herşey olur, hayırlısı neyse o olsun, aksilik çıkmaz inşallah herşey yolunda gider de tamamına erdiririz.
Bu aradaki merakımı da özel doktoruma giderek geçiririm diyorum, Allahım yardımcımız olsun...
nerelerdesınnn sennnnnnnnnnnnn bakemmmmmmmmmmmmmmm![]()
[sıze=2]canım bi otur sakinleş noluyo sana bu sıcakta hem fırın çekmekte ne demekmiş yapma böle şeler[/sıze]
Bir iki gün dene olmazsa bırakırsın.
Bebeğin bol bol sıvı alması lazım...
allahyardımcın olsun zor olmuyomu nasılsın.bari iftarda boool su iç bebiş sususz kalmasn
Kullanıcı kontrol paneli ya da profilden yapılıyor sanırım..
kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn
geçmiş olsun canım ne oldu bole birden aman dikkat et kendine sana bakıcak birileri vardır inş hiç kalkma yat ..
Allah acil şifalar versin...
hayırlı olsun, ben de bugün marks-spancer oysho ya filan baktım bulamadım. eminonunde de 20 yıllık modeller var hiç icime sinmedi lohusa pijaması başka nerde bulunuraz önce daybuyday den aldığım lohusa pijama takımım geldi giydim denedim tam oldu çok beğendimm![]()
kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn