2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sibel saa sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor bak seni soranlar var iyimisin
bide esila vardı niye sesi soluğu cıkmıyor ki insan merak ediyor

kız oruçlu oruçlu.için dışın fesatlık seninde:9::9::9::9:
:1::1::1:tobe tobeee ben senı uyardım sadeecee unutursun dıe sekerımm:9::9::9:
cnm şükriye ve elif ikilisini tutabilene aşk olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ay nazar degıcek kızcemeeee ayol bu ay az kg alsın sorarım bn sanaa:33:
senden başka tosun hatırlamıyorum kız ben :1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:
çabuk günlük yemek listeni yaz:20:
yazayımm sekerım
domates zeytın peynır haslanmıs yumurtaa.3 dılım keepek ekmegı 2 tane bıber..1 tatlı kasıgı recel..kahvaltım degısmıoo bazen yumurta yemıyorumm hergun cnm ıstemıoo .. oglende geneldee makarna tercıhımm yada sebze yemegı bol yogurt.. buaksam pılav kavurma yesıl mercımek corbası.. ayran .. yemekten 2 saat sonra..karısık meyve tabagı .. karısıkk cerezz badem fındık antep f. en sonda sütt .. yetermı daha yazayımmmııı :))
ben azcık klimanın önüne geçeyim serinleyim.gelirim kızlar.bugün böyle malesef bilgisayarın olduğu oda çok sıcak.klimanın önünde serinleyip geliyorum.öyle dalıyorum ara ara sohbete:9:
:1::1::1::1:odaya klıma gerek:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
yazdım ağzı burnu diye kahve falı gibi yoksa bakan birşey uyduruyo:37:
bısı anlamadım kı benn ama yınede pek seker kesın oledırr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kapamıştır o tosuncuk bi doğacak elifcik 6 aylıklardan başlıcak giymeye tam sevilmeklik doğacak tosun tosun :16:
:20::20::20:ayy ole deme yaahuu annesı ona ne cıcıler aldı 0_3 aylık bosa gıder sonaa sıze gonderrırım bende hehe:9::9::9::9:
kızlar bugünkü muhabbet süperdi maşallahı vardı herkesin bazen kimse olmuyo bazende ben olmuyom ama şimdilik çıkmam lazım çok sıcak oldu kalkayım bi duş alayım olmıcak bu iş böle
bızde dus aldık ohh serınledık:1::1:
ben maşallahh 3 haftadır hiç kg almadım cok mutluyummmm:21::21: ama cok su içiyorum sıcaklarda doru duzgun bişi yiemıorum sanırım ondan ama oğluşum alsın kg.ları benim alcaklarımı da o alsın :)) haftaya gorcez bakalım hangi bebiş kaç kg olmuşşş :)))

:55::55:
guselmıss bunun sırrını ogrenelımm :1::1::1:
oyy maşallahh aman cok almayalım hamilelğin basında korkutmuslardı beni 30 kg alırsın falan die bide 72 le hamile kaldım 100 kg olurum dıe cok korkmustum suan 34 haftadayım toplamda 10 kg aldım ee son ayda alırım illaki ama gozum korkmuo artık :)))
oh negusel ben sımdıden 12 kg aldım buhafta almamısım ama.. nasılsa bende sasırdımm:1::1::1:dun hamurısı yedım ama yarar kesın:1::1::1::1:15 te bıtmıycek gıbımm benımm ..
Bende pilav kavurma var ya neydi bu herkeste pilav kavurma diğer kızlar sizde pialv kavurma yapın :)) yanına bide yufka ekmeğinden börek yaptım çorba tamamdır bide üsümmmm :)

Bende çok istiyorum misafir almak da eşim kıızıyo ayaklarım çok fena olduğu için iş yapınca hemen şişiyolar ve sızlıyorlar o da kızıyo bende kendimi yormam diyorum bakalım 3 4 akşam alırım heralde birilerini yoksa ramazan nasıl geçer hem bizde oruçlu değiliz eşime birileri eşlik etsin :)

Canım benimki 2 200 dü iki hafta önce. Bi tane daha arkadal var o bendende küçük hafta olarak onun 2300 dü sanırsam... Haftaya perşembe gitcem bakalım ne dicek doktor teyzemiz..

Yemeklerimi yaptım pilav kaldı onuda yarım saat kala yapmayı düşnüyorum börekde yaptım dolapta onu yarım saat kala pişircem tamamdırr :56::56:
ewt cnm bende ole yapıcam son yarım saat onhazırlıgı yaptımm mercımek corbamda pıstı..afıyet olsunn :56::56::56::56:tosun annesııı senıı :9::9::9::9:
selam kızlar

Yorgunluktan ölen ana oğul olarak biz geldik:49:

Çalışabilir raporu almaya gittim hastaneye bugün, şansıma tam bana sıra geldi doktor acil doğuma gitti orda bekledim epey bi zaten dakikalık izin almışım, aklım iş yerinde. İkide bir arıyorlar mı:47:

Neyse doktor da bir sinirli bir sinirli bir tuhaf davrandı zaten yüzüne bile bakmıyor konuşurken, özelden sonra devlet hastanesi attan inip eşşeğe binmek gibi bişey ya :50:

Birde demesin mi bana gelmeye devam edecekmisin ben bayrama kadar yokum diye :52: sanki başka doktor varmış gibi!!!

Ben tabi şok kem küm bişey de diyemedim gözlerim doldu hemen evet edicem diyebildim sadece ama nasıl canım skıldı bir an...:43:

Ama sonra düşündüm yolda giderken, ne stres yapıyorsun kendi kendine dedim, olacağı varsa her halükarda her şekilde herşey olur, hayırlısı neyse o olsun, aksilik çıkmaz inşallah herşey yolunda gider de tamamına erdiririz. :nazar:

Bu aradaki merakımı da özel doktoruma giderek geçiririm diyorum, Allahım yardımcımız olsun...
amınn cnmm devlet has..malsef olee..

bugün ne kadar ağrılı bir gün sabah ben iyiydim fakat öğleden sonra karnımın altı çok ağrıyor niyeki
herkes buğün ağrılı

kızlar nickimin altında nilüfer yazıo ya onu değiştirebiliyor muyum ? evetse nerdenn bilen var mıı ???

kızlar nick imin altında nilüfer yazıo ya o yazı sanırım değiştirilebiliyorr ama ben nerden yapıldığını bilmiyorum nereden yapıldığını bilen var mı ??

Bir iki gün dene olmazsa bırakırsın.
Bebeğin bol bol sıvı alması lazım...

allahyardımcın olsun zor olmuyomu nasılsın.bari iftarda boool su iç bebiş sususz kalmasn

Evet oyle yapacagim doktoruma mal atmistim cevapta susuz kalmak rahim kasilmalarini arttiriyor oda erken doguma sebep olur yazmis. Ama iftarla sahur arasi bol su icyazmis. Zaten hevesim kalmasin diye ilk gun tutayim dedim. Uyudum uyandim iftar yaklasmis ;)

Kullanıcı konrol paneli ----- profili düzenle ----- isteğe bağlı bilgiler -------- kişisel rütbe...

Ne güzel muhabbet donmuş ben su anda ankarayı geçtim Adana yolu üzerinde arka koltuğa ayayilmis haldeyim 2 saatte bir mola veriyoruz yürüyorum onun dısında arabada uzun oturuyorum
Bugün kocis de tutamadı ben zaten tutamam diye denemeye bile kalkismadim fitresini veririm inşallah
Sizin menüler kavurma+ pilav herhalde hep :) biz iftarı nasılsa kaçıracak artık sahura bildiririm anacigimin menüsünü

kızlar size bir sorum olucak.....sizce emzikleri ve biberonları şimdiden kaynatmak mantıklı mı??? yoksa daha vakit var mı sizce???*
kaynatırken suya birşey ekliyor musunuz peki???

kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn

kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn

geçmiş olsun canım ne oldu bole birden aman dikkat et kendine sana bakıcak birileri vardır inş hiç kalkma yat ..

Allah acil şifalar versin...

geçmiş olsun canım ne oldu bole birden aman dikkat et kendine sana bakıcak birileri vardır inş hiç kalkma yat ..

Allah acil şifalar versin...

hafta başı tesadüfen nstde sancım olduğunu öğrendim bakan doktor hemen acile git fln dedi ama güvenemediğim için kendi doktoruma göstermeyi bekledim, doktoruma gittiğimde sancılarım 80e ulaşmıştı bana çok kızdı nasıl böyle gezersin diye doğru acile gönderdi hemen yatırdılar beni erken doğumdan, ciğer geliştirici iğne serum fln verdiler kbus gibiydi neyseki şimdi evdeyim sancılarım azaldı evde habire temizlik yapıyordum sanırım ondan oldu..şimdi yatmam lazım umarım bebeğim ağustos sonuna kadar sabreder çükü daha 1500gr mış.

Gecmis olsun bebis de sen de iyisindir insallah bebegini kucagina alinca unutursun o kotu seyleri

Back
X