2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hafta başı tesadüfen nstde sancım olduğunu öğrendim bakan doktor hemen acile git fln dedi ama güvenemediğim için kendi doktoruma göstermeyi bekledim, doktoruma gittiğimde sancılarım 80e ulaşmıştı bana çok kızdı nasıl böyle gezersin diye doğru acile gönderdi hemen yatırdılar beni erken doğumdan, ciğer geliştirici iğne serum fln verdiler kbus gibiydi neyseki şimdi evdeyim sancılarım azaldı evde habire temizlik yapıyordum sanırım ondan oldu..şimdi yatmam lazım umarım bebeğim ağustos sonuna kadar sabreder çükü daha 1500gr mış.

çok geçmiş olsun cnm acil şifalar dikkat et kendinee ve bebişe:nazar:

Bizim de hediyelerimiz geldi kızlar. mlksbn teyzemize kızımla beraber çok teşekkür ederiz :)
$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp

Hediyelerimi göremedim şuan Bursa'dalar ama resimlerini bile görmek beni heyecanlandırdı :)

Son düzenleme:
kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn

canım çok geçmiş olsun...

Yat dinlen bırak temizliği felan bebeğinden daha önemli değil ya, sakın kalkma yat sürekli, ne kadarımız kaldı ki zaten dimi:20:

hafta başı tesadüfen nstde sancım olduğunu öğrendim bakan doktor hemen acile git fln dedi ama güvenemediğim için kendi doktoruma göstermeyi bekledim, doktoruma gittiğimde sancılarım 80e ulaşmıştı bana çok kızdı nasıl böyle gezersin diye doğru acile gönderdi hemen yatırdılar beni erken doğumdan, ciğer geliştirici iğne serum fln verdiler kbus gibiydi neyseki şimdi evdeyim sancılarım azaldı evde habire temizlik yapıyordum sanırım ondan oldu..şimdi yatmam lazım umarım bebeğim ağustos sonuna kadar sabreder çükü daha 1500gr mış.

Canım dikkat edin lütfen bebişleriniz için bende temizlik delisiyim ama artık yapmıyorum çünkü sabahları kalkarken rahimde acı hissediyorum daha yapmıyorum çok yavaş yapıyorum bu haftalar dikkat etmemiz lazım.. Çok geçmiş olsun canım...

Canım dikkat edin lütfen bebişleriniz için bende temizlik delisiyim ama artık yapmıyorum çünkü sabahları kalkarken rahimde acı hissediyorum daha yapmıyorum çok yavaş yapıyorum bu haftalar dikkat etmemiz lazım.. Çok geçmiş olsun canım...

evet maviş bende yavaş yavaş hissetmeye başladım özellikle vajinamda batma gibi bir his var skıştırıyorlarmış gibi:30:

Dikkat etmemiz lazım

evet maviş bende yavaş yavaş hissetmeye başladım özellikle vajinamda batma gibi bir his var skıştırıyorlarmış gibi:30:

Dikkat etmemiz lazım

Sabahları kalkarne ağrım oluyor tuvalate gidene kadar geçiyor ama kalkarken canım yanıyo bir haftadır var haftaya doktora sorcam bebiş baskı yapıyodur diye düşünüyorum ama bakalım..

Sabahları kalkarne ağrım oluyor tuvalate gidene kadar geçiyor ama kalkarken canım yanıyo bir haftadır var haftaya doktora sorcam bebiş baskı yapıyodur diye düşünüyorum ama bakalım..

bende burda okudum işte bebek baskısı sonucu oluyormuş diye, doktora sorunca burda da paylaş canım ya, benim daha çok var çünkü :41:

ayy bide nefes alamıyorum ben yaaaa, yetmiyor nefesimmmm :52:

Nefes darlığı her zaman mı oluyo yoksa yemek yiyince felan mı?

Taam canım haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum Allahtan bişey olmazsa.. Artık iyicene ağırlaşmaya başladım çok iş yapamıyorum yemek iyiyp otuncada midem yanıyo :14::14:

kızlar size bir sorum olucak.....sizce emzikleri ve biberonları şimdiden kaynatmak mantıklı mı??? Yoksa daha vakit var mı sizce???*
kaynatırken suya birşey ekliyor musunuz peki???
daha erken canım biberonu ihtiyacın olduğu zaman kaynayan suda 5 dak tutuyorsun emziğide öğle
kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn

çok çok geçmiş olsun canım işte dikkat etmiyoruz sonra böyle akıllanmayız bizler açılman yoksa korkma canım varsada yat bol bol

canım pek yoksun bu aralar gezmece heralde

Yok canım ne gezmecesi eşim hiçbi yere izin vermiyo artık çok şiştim ve ayaklarımın halini o da görüyo sadece geceleri çıkıp yürüyoruz.. Eşim bi gün nöbette üç gün evde temmuz sonuna kadar. O yüzden o evdeylen pek giremiyorum. Yarında nöbetçi bilgisayarı işe götürecek yarında giremicem tel.den sevmiyorum girmeyi ama canım çok sıkılırsa belki telden girerim.. Gezmeyi çok özledim :14::14: çıkıp gezsek bile çok çabuk yoruluyorum çaktırmamaya çalışıyorum ama anlıyo eşim daha yok diyo gezmek :14::14: doktordan doktora o kadar :43::43:

hepımız aynıyızz aslındaa yapmadanda olmuoo kıı :)) kocısler hep kızıo benımkıdee bı ıs yapmaya kalkıyım ıkıdebır gel otur gel otur dıoo kokosucaz dıyorum kızıoo.. sona kalkıp yardım edıo halıylee..:1::1::1::1:

aşkım bnm alllah razı olsun tüm ewi sildi süpürdü bu akşam.ohh ewim mis gibi oldu.bende banyo wc yi yıkadım fayanslarınıı şimdide sütümüzü aldık size bakıyoruz ohh 68:

çoook geçmiş olsun canım diikkat et kendine:54:

bugün ilk defa doğumu konuştuk doktorumla.tabiki sezeryan dedim oda biraz daha düüşn dedi doğum o kadarda dayanılmaz bi olay değil.öyle olsa insanlar hiç doğurmazdı dei.bide epiduralli normal doğumu sordum o da çook iyi merkezlerde iyi bir ekiple mümkün olabileceğini söyledi bizim şartlarımızda çok riskliymiş.yut dışşında çok başarılı gerçekleşiyormuş.

Back
X