2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

batma hissi bende de oluyor.özellikle idrara sıkışınca.

bugün ilk defa doğumu konuştuk doktorumla.tabiki sezeryan dedim oda biraz daha düüşn dedi doğum o kadarda dayanılmaz bi olay değil.öyle olsa insanlar hiç doğurmazdı dei.bide epiduralli normal doğumu sordum o da çook iyi merkezlerde iyi bir ekiple mümkün olabileceğini söyledi bizim şartlarımızda çok riskliymiş.yut dışşında çok başarılı gerçekleşiyormuş.

huuuuuuuu mavişim nerdesinn:10: mirage kendi kendime mi konuşuyom gızzzzzzzzzz:3:

Bende sabahları uyanınca çok fena acı oluyo afedersin şeyimi tuta tuta yürüyorum yani o derece rahatsız ediyo beni yani..

Canım normal niye düşün müyosun? Ben normal sitiyorum epidural nprmal doğum istiyom bakalım hayırlısı...

Burdayım bennn :) ama uykum geldi gidebilirim birazdannn

merhaba güzel anneler forumu bi süredir takip ediodum bende aranıza yeni katılıyorum.oglumu 23 eylülde kucagıma alacagım ınş.bişey soracam aranızda puset yada ana kucagı alan varmı?ya da puset kullanışlımı

2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz:1::1::1:
:9::9:o benim sanırım:9:
bende anlayamadım haftası haftasına gittiğini söyleyen doktorum dün ne olduysa 2 hafta önde hesapladı. onun ölçülerine göre 34 haftalıkmış oğlum.kilosuda 3 haftada birden fırladı:1:gerçi bu kilo ölçümleri malesef tutmuyor. ilk oğlumda da 4500 gr doğacak demişti doktorum tam 3500 gr dı doğduğunda. o yüzden pek itimat etmiyorum açıkcası:49:

:9::9:o benim sanırım:9:
bende anlayamadım haftası haftasına gittiğini söyleyen doktorum dün ne olduysa 2 hafta önde hesapladı. onun ölçülerine göre 34 haftalıkmış oğlum.kilosuda 3 haftada birden fırladı:1:gerçi bu kilo ölçümleri malesef tutmuyor. ilk oğlumda da 4500 gr doğacak demişti doktorum tam 3500 gr dı doğduğunda. o yüzden pek itimat etmiyorum açıkcası:49:

maşallah canım.:nazar::nazar::nazar:napıyon söylede bende yapam eşim bebek zayıf diye tedirgin oluyor.:9:bizimki 1900 bugün baktık.doktora göre normal eşime göre değil :60:

maşallah canım.:nazar::nazar::nazar:napıyon söylede bende yapam eşim bebek zayıf diye tedirgin oluyor.:9:bizimki 1900 bugün baktık.doktora göre normal eşime göre değil :60:
bol bol yiyorum:9:şimdiye kadar 22 kilo aldım çıktıkça çıkıyorum doğuma kadar 90ları göreceğim sanırım:56:

huuuuuuuu mavişim nerdesinn:10: mirage kendi kendime mi konuşuyom gızzzzzzzzzz:3:

canım ben sürekli takipteyim merak etmeyinnn:6::6: bugün çok yoruldum çarşı pazar gezdim dinleniyorum şimdi, oğluşumun hoplamalarını seyrediyorumm:49::49:
size de göstereyim geceliğim,tacım ve pijamam
$IMG_0979.webp $IMG_0982.webp $IMG_0983.webp

merhaba güzel anneler forumu bi süredir takip ediodum bende aranıza yeni katılıyorum.oglumu 23 eylülde kucagıma alacagım ınş.bişey soracam aranızda puset yada ana kucagı alan varmı?ya da puset kullanışlımı

Hosgeldin cnm ... Ben daha besik araba vs almadim haftaya allah izin verirse alicam puset konusunda kararsizim senin fibi belki almayablrm...

2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz

o tosuncugun annesı benımmmm :)
30. haftada 2300 gr cıkmıstı oğluşum
aradan 2 hafta gectı, yarın sabah 11:30 da kontrolumuz var
2300 gr cıkmadan 2 hafta once de 1300 gr dı
2 haftada 1 kg almıstı, cok sasırdık
2 farklı hastanede bakıldı, bırı florence nıghtıngale kadıkoy, dıgerı de atasehır şifa

ınanın cok merak edıyorum yarınkı kılosunu
normal dogum yapmayı dusunuyodum ama bu hızla gıderse yapamam sanırım

bol bol yiyorum:9:şimdiye kadar 22 kilo aldım çıktıkça çıkıyorum doğuma kadar 90ları göreceğim sanırım:56:
ben yemeyle olduğunu zannetmiyorum canım ya bünyeyle alakalı yemeyle olsa benimkide tombiş olurdu sende iyi kilo almışsın cok mu zayıftın genelde zayıflar çok alıyor
o tosuncugun annesı benımmmm :)
30. haftada 2300 gr cıkmıstı oğluşum
aradan 2 hafta gectı, yarın sabah 11:30 da kontrolumuz var
2300 gr cıkmadan 2 hafta once de 1300 gr dı
2 haftada 1 kg almıstı, cok sasırdık
2 farklı hastanede bakıldı, bırı florence nıghtıngale kadıkoy, dıgerı de atasehır şifa

ınanın cok merak edıyorum yarınkı kılosunu
normal dogum yapmayı dusunuyodum ama bu hızla gıderse yapamam sanırım

iki haftada bebek nasıl 1 kilo alırmış canım formülü neki

bılmıyorum gercekten :)
ben su ana kadar 32 haftada 14 kg aldım, dr bebege yaramıs yedıklerın dedı
cok fazla nektarın yıyorum, hamılelıgımde en fazla yedıgım sey sanırım
nektarın yemeye doyamıyorum desem yerıdır

cevız yıyorum mutlaka gunde 2-3 tane
en az 2 lt su ıcıyorum muhakkak
gunde 1 bardak süt, 1 bardak ayran ve 1 kase yogurt yıyorum

bu tarz seyler acıkcası yedıklerım. genetık de olabılır tabı, ben 4 kg dogmusum.

ben yemeyle olduğunu zannetmiyorum canım ya bünyeyle alakalı yemeyle olsa benimkide tombiş olurdu sende iyi kilo almışsın cok mu zayıftın genelde zayıflar çok alıyor
68 kiloyla hamile kaldım normaldi kilom yani ama ben bundan önceki hamileligimdede bu kadar kilo aldım. doktorum bünyemden kaynaklandığını söylüyor.bir de 3 haftadır magnezyum ve kalsiyumu birlikte barindiran bir ilaç kullanıyorum sanırım o bebeğinin kilosunu arttırdı:nazar:

Daha önceki bir yazımda bahsetmiştim,doğum yapan kadının başına neden kırmızı kurdale bağlanır yada neden kırmızı taç takılır diye;

işte nedenini anlattığım sayfa;

"Hani doğum sonrası fotoğraflarda yada filmlere doğum yapan kadının başında mutlaka kırmızı bir band vardır.Bu kırmızı band/kurdela nın yeni doğum yapan kadının,lohusanın başında olmasının bir nedeni vardır,kırmızı canlı bir renktir ve insan üzerinde kırmızı herhangi bir şey bulundurduğunda kendini daha enerjik hisseder.Doğum sonrası annenin yaşayacağı yorgunluğu,kaybettiği enerjiyi toplamasına yardımcı olur.Çünkü;kırmızı renk çevreden enerji toplayan bir renktir. Bu nedenle doğum çantası hazırladığınızda veya doğuma giderken,doğum sonrası üzerinde bulundurmak için kırmızı bir şey mutlaka alın yanınıza,kırmızı gecelik,kordela,hırka,fular gibi...

Back
X