2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben şuanda 4+6 günlük gebeyim sat a göre ve bugun iş yerinde yemeklhaneye girdiğim gibi çıktım ve sabahdan beri midem çok yanıyO aslında çok bulantı gibi değil sanki ama çopk tiksiniyorum özellikle iş yerimdeki yemeklerden SİZDE DE OLUYOIMU ACABA MİDESİ BULANANI ÇOK OKUDUM AMA YANAN ÇOK YOK GİBİ

Son düzenleme:

canım benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun ve basın sağolsun. Dilerim rabbim sana bunun sabrını ve en lira sürede yüzünü güldürecek yeni bir bebek versin. Sen gönlünü ferah tut herşey yaradandan. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

canım bende mide yanması yok ama benim görümcemin 9 ay midesi yandı. mide yanması çok duydum ben. kimde ne etki olacak belli değilki. hafif şeyler ye, az ye sık sık ye, su iç.

cnm bende de mide yanması çok oluyor sürekli açmışımda midem kazınıyormuş gibi bir his var ama tabi aç olmadığım için iştah patlaması yapmıyor. normalde hiçbir mide şikayetim olmamasına rağmen hamileliğin daha ilk zamanlarından böyle bir şikayetim var. ama bulantı yada başka hiçbirşey yok Allah'a şükür .. bol su içiyorum, çok asitli olan kış meyvelerini portakal ekşi elma gibi şeyleri çok fazla yemiyorum.. bir de en önemlisi kafama takmıyorum :) bu bebişim içinse ben herşeye razıyım

kızlar hayırlı kandiller

gece ağlayarak uyandım. gaz sancısı ve kasık ağrım birbirine karışmıştı. uyuyamadım. bunun için önlemleriniz varmı?
bu arada tuvaletede çıkamıyorum 2-3 gündür. hiç hayatımda böyle problemim olmamıştı. çok zormuş.

burçlardan bahsetmişsiniz.. bence halinize şükredin. benim başımda oğlak burcu var...
kardeşim başak burcu bu arada. çok seçici ve memnuniyetsiz bir çocuktu. ama onun dışında başak burçları tutumlu olurlar tertipli olurlar. belirgin özellikler bunlar benim bildiğim

Son düzenleme:
Hehe iyi başa çıkarsınız :)
Birde kararsız terazi olursa benim gibi vay haline:)
Aslında bazı şeylerde çok kararlı çoğu şeyde kararsız kalırım çok düşünürüm..
ben eskiden daha kararsızdım ama şimdi attım onu üzerimden.eşim bir koç olarak çok daha kararsızdır benden.
Çok geçmiş olsun. Geç gördüm mesajını.
İnsallah bir an önce acını bastırıp tekrar hamile kalırsın.

dün yediğim kayısılar işe yaradı bende. Bugün gittim tuvalete..
Gaz sancısı için bir bardak açık rezene çayı içebilirsin.Sütü de laktozsuz tüketebilirisin. Ama kasık ağrısını karın ağrısını çekeceğiz güzelim...

Benim daha hiç gece kalkmalarım başlamadı çok şükür

ne güzel.. hep böyle sorunsuz geçir inşallah 9 ayınıda...

tatlım kayısıyı aç mı yiyorsun? çok tatlı oluyor sabah sabah aç yemek.
sütü dün baktım ama bulamadım süt rafı bomboşdu şansıma. 1lt normal aldım bi daha ama bi sonrakine laktozsuz alacağım çünkü çok zorladı beni. halada kötüyüm.

hosbulduk nbr?bu arada tarıfı aldım cok mersı...
rica ederim

ya ben de kayısıyı sabah yiyemiyorum. Bana da çok tatlı geliyor. Ben ara öğün olarak akşam yemeğinden önce yedim dün bademle. üstüne de bol su içtim...
Yada kayısıları kaynatıp suyunu da içebilirsin kayısı sevmiyorsan. Ben bir de her gün bir bardak kefir içiyorum. O da işe yarıyor olabilir.

canım suda beklet tatlılığı gidiyor. bak benim kayısım organik pek tatlı değil. ama inanılmaz sert. dişini kırar. ben kasade suda bekletiyorum. sabah ilk iş atıyom ağzıma bir tane.

Bugün ilk defa midem bulanıyor az. Ama istifra edecek kadar değil.Bir de baş ağrısı oluyor geceleri. Ama onu geçirmenin de formülünü buldum.
inşallah geçicidir.
Baş ağrısı için çin yağı demiştin dimi.
ne güzel.. hep böyle sorunsuz geçir inşallah 9 ayınıda...
inşallah..tek sorunum akşamları tv izlerken uyuyaklıyorum 1 gibi kalkıp yerimize gidiyoruz eşimle.

Herkese hayırlı Cumalar, Hayırlı kandiller.

sarederen başın sağolsun Allahın takdiri elden birşey gelmiyor. Allah sana en kısa zamanda özlemini duyduğun bebeği verir inşallah. Bu gece dualarımız seninle....

çok yazamasamda genelde okuyorum yazılanları. genelde hep düşük korkusu var gördüğüm kadarıyla. doktorum "düşük olacaksa olur elden birşey gelmez böyle negatif düşünerek bebeğini strese sokma" dedi bana. bol bol da hareket et dedi. kasık ağrım çok oluyor benim (ikinci bebeğim olacak Allah nasip ederse). tempolu yürüyüş yap dedi bana kasların güçlenmesi için.

geçende kremalı bademli brüksel lahanasından bahsedilmişti sanırım. bahseden arkadaş acaba bana tarifini yollayabilir mi? oğluma yedirmek istiyorum hoşuna gider gibi geliyor (benimde canım istemedi değil hani:).

bende öyle deneyeyim. akşam yemekten öncede aç oluyoruz kısmen.. teşekkür ederim..
kefir hiç içmedim hayatımda. nasıl tadı neye benziyor?

canım suda beklet tatlılığı gidiyor. bak benim kayısım organik pek tatlı değil. ama inanılmaz sert. dişini kırar. ben kasade suda bekletiyorum. sabah ilk iş atıyom ağzıma bir tane.

benimde organik ama yinede tatlı. :44:

inşallah geçicidir.
Baş ağrısı için çin yağı demiştin dimi.
inşallah..tek sorunum akşamları tv izlerken uyuyaklıyorum 1 gibi kalkıp yerimize gidiyoruz eşimle.

benim uykum gelmiyor ya.. sinir oluyorum. gecenin körüne kadar oturuyorum hala.
zaten hiç tv karşısında uyuyamadım hayatımda. uyumak için ortam karanlık sessiz olmalı..

benim uykum gelmiyor ya.. sinir oluyorum. gecenin körüne kadar oturuyorum hala.
zaten hiç tv karşısında uyuyamadım hayatımda. uyumak için ortam karanlık sessiz olmalı..[/QUOTE]

bende de hiç uyku yok.9.30 gibi uykum geliyor sonra saat 3 ten sonra sabaha kadar kesik kesik uyuyorum karnım çok acıkıyor o saatlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…