Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.
Kızlar ben şuanda 4+6 günlük gebeyim sat a göre ve bugun iş yerinde yemeklhaneye girdiğim gibi çıktım ve sabahdan beri midem çok yanıyO aslında çok bulantı gibi değil sanki ama çopk tiksiniyorum özellikle iş yerimdeki yemeklerden SİZDE DE OLUYOIMU ACABA MİDESİ BULANANI ÇOK OKUDUM AMA YANAN ÇOK YOK GİBİ
ben eskiden daha kararsızdım ama şimdi attım onu üzerimden.eşim bir koç olarak çok daha kararsızdır benden.Hehe iyi başa çıkarsınız :)
Birde kararsız terazi olursa benim gibi vay haline:)
Aslında bazı şeylerde çok kararlı çoğu şeyde kararsız kalırım çok düşünürüm..
Çok geçmiş olsun. Geç gördüm mesajını.Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.
kızlar hayırlı kandiller
gece ağlayarak uyandım. gaz sancısı ve kasık ağrım birbirine karışmıştı. uyuyamadım. bunun için önlemleriniz varmı?
bu arada tuvaletede çıkamıyorum 2-3 gündür. hiç hayatımda böyle problemim olmamıştı. çok zormuş.
burçlardan bahsetmişsiniz.. bence halinize şükredin. benim başımda oğlak burcu var...
kardeşim başak burcu bu arada. çok seçici ve memnuniyetsiz bir çocuktu. ama onun dışında başak burçları tutumlu olurlar tertipli olurlar. belirgin özellikler bunlar benim bildiğim
Benim daha hiç gece kalkmalarım başlamadı çok şükür
slm kızlar herkesın kandılını kutluyorum...
hoşgeldin emotion.
Benim daha hiç gece kalkmalarım başlamadı çok şükür
dün yediğim kayısılar işe yaradı bende. Bugün gittim tuvalete..
Gaz sancısı için bir bardak açık rezene çayı içebilirsin.Sütü de laktozsuz tüketebilirisin. Ama kasık ağrısını karın ağrısını çekeceğiz güzelim...
rica ederimhosbulduk nbr?bu arada tarıfı aldım cok mersı...
ne güzel.. hep böyle sorunsuz geçir inşallah 9 ayınıda...
tatlım kayısıyı aç mı yiyorsun? çok tatlı oluyor sabah sabah aç yemek.
sütü dün baktım ama bulamadım süt rafı bomboşdu şansıma. 1lt normal aldım bi daha ama bi sonrakine laktozsuz alacağım çünkü çok zorladı beni. halada kötüyüm.
rica ederim
ya ben de kayısıyı sabah yiyemiyorum. Bana da çok tatlı geliyor. Ben ara öğün olarak akşam yemeğinden önce yedim dün bademle. üstüne de bol su içtim...
Yada kayısıları kaynatıp suyunu da içebilirsin kayısı sevmiyorsan. Ben bir de her gün bir bardak kefir içiyorum. O da işe yarıyor olabilir.
inşallah geçicidir.Bugün ilk defa midem bulanıyor az. Ama istifra edecek kadar değil.Bir de baş ağrısı oluyor geceleri. Ama onu geçirmenin de formülünü buldum.
inşallah..tek sorunum akşamları tv izlerken uyuyaklıyorum 1 gibi kalkıp yerimize gidiyoruz eşimle.ne güzel.. hep böyle sorunsuz geçir inşallah 9 ayınıda...
inşallah geçicidir.
Baş ağrısı için çin yağı demiştin dimi.
inşallah..tek sorunum akşamları tv izlerken uyuyaklıyorum 1 gibi kalkıp yerimize gidiyoruz eşimle.
rica ederim
ya ben de kayısıyı sabah yiyemiyorum. Bana da çok tatlı geliyor. Ben ara öğün olarak akşam yemeğinden önce yedim dün bademle. üstüne de bol su içtim...
Yada kayısıları kaynatıp suyunu da içebilirsin kayısı sevmiyorsan. Ben bir de her gün bir bardak kefir içiyorum. O da işe yarıyor olabilir.
canım suda beklet tatlılığı gidiyor. bak benim kayısım organik pek tatlı değil. ama inanılmaz sert. dişini kırar. ben kasade suda bekletiyorum. sabah ilk iş atıyom ağzıma bir tane.
inşallah geçicidir.
Baş ağrısı için çin yağı demiştin dimi.
inşallah..tek sorunum akşamları tv izlerken uyuyaklıyorum 1 gibi kalkıp yerimize gidiyoruz eşimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?