2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gerçekten akıllılık etmişsin neyse kısmet bir şekilde hallolucak artık

sanırım bende öyle yapacam.tam emin değilim ama o yıl içinde tutmak gerekiyor e biz o dönemde emziriyor olacaz.

hasta olan veya başka bir mazereti olan kişi ramazan geçtikten sonra iyileşir iyileşmez yada mazereti biter bitmez borç bıraktığı oruçlarını tutmalı, bu durumda fidye vermeye de gerek yok. Fidyeyi hiçbir zaman tutamayacak olanlar veriyor diye biliyorum. Emzirme döneminde de tutamıyorsak sonra tutabiliriz, ama borcumuzu tutmalıyız. Benim bildiğim böyle arkadaşlar.

Ben e-bebekten aldım kraft pr002 ve 001 ler 249 liraya düşmüş bir bak istersen ertesi günde geliyor evine ama tabi park yatak istiyorsan

kızlar ben eşimle akşam üstleri yürüyüşe çıkıyorum, ama başından sonuna kadar kasılıp kalıyorum, karnımın alt tarafı birden sertleşiyor ve yürüyemiyorum, size de oluyor mu böyle.

bi de daha önce de yazmıştım, benim karnım göğüs altından hemen başlıyor diye, şimdi o mide kısmındaki şişlik gitti, bebeğim geçen hafta döndü ama daha karnım yeni indi galiba.

selam teyzoşlaar :) biz babamızla tervih namazını kıldık geldik.. şimdide biraz topiğe göz atayım dedim ama bi kaç arkadaştan kötü haber var.. üzüldüm.. rabbim gönüllerinden geçenleri haklarında hayırlı etsin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inş... hepinize iyi geceler diyip kaçıyoruz biiiz ( bebişlere iyi bakın sütlerinizi için )

anladım canım çok saol.
benim karnım gazdan fln sertleşiyor akşam boyu geçmiyo, kasılma farklı bişeymiş, olsa anlarım inş.

bende ayağa kalkınca ve yürüyünce o karında setleşme çok uzun zamandır var acep her kez mi böyle

selam tüm annişlere kızım büyüyor artık rahatsız ediyor biraz bilgisayar başına fazla oturamıyorummmmm..... TÜM BEBİŞLER İYİYDİRLER İNŞALLAH ARTIK TÜM CİCİLERİMİZİ TAMAMLAMA ZAMANI

bende aynı durumdayım kızlar.. dizüstü bilgisayarımızın formata ihtiyacı var, masaüstünü kullanıyoz. bende bilg başında çok rahatsız oluyorum. arada bir sizi yoklayıp kapatıyom.. herkes iyidir umarım.. bizde bebek çantasını hazırlamıştık annemle, bugünde kocacımla anne çantasını hazırladık.

çok geçmiş olsun .
iki hafta önce senin yaşadıklarını ben de yaşadım.
kontrol için gititğimde dr şikayetin var mı dedi. kasıklarımdaki çook haff sancıları söyledim. idrar ve nst yapalım ded.
idrar bol enfeksiyon nst de düzenli orta şiddetili sancı çıkınca yatırdı beni.
makat hapı hariç aynı prosedür uygulandı . 3 günün sonunda çıkabildim. damar yolu önce elimin üstündeydi ama ciddi rahatsızlık verince söyledim koldan açtılar.

şimdi istirahatteyim. 4 satte bir nidilatım var. muhtemelen de doguma kadar aynı şekilde kullanacağım.
dün yaptırdıgım nst de sancı çıkmadı çok şükür.

fırını çekip temizleyen arkadaşı da. oruç tutanları da, iftara misafir çağırmayı planlayanları da hayretle okuyorum. çünkü cidden hareketlerim çok kısıtlandı, ev içinde az ayakta dolanayım kasıklarım alarm veriyor.

tekrardan allah şfa versin

inşlh ettirebilrisin. 10 yıllık öğrtmnim aksi yönde uygulamaya rstlamadım mlsf

Gecmis olsun cnm bende yrn aks. İcin annmlerle k.validemleri birarada alim ddm ama sonra iptal ettm gercekten bigunum bigunumu tutmuo bugun kotuydm hep yattim neyin vardi desen elle tutulur bisi dgl ama halsizlk nefes darligi vs. Vs. Allah bu sicaklarda hepimizin yardimcisi olsunnn

inşlh ettirebilrisin. 10 yıllık öğrtmnim aksi yönde uygulamaya rstlamadım mlsf

burda bi arkadaş yazdı ilçeye sordum geldim erken doğum durumunda haftaları sonra ekletemiyomuşuz diye. halbuki yasa şubat 2011 de değişti. kimsenin bişeyden haberi yok.
bu yüzden araştırdım, yönetmeliklerden anlayanlara danıştım yasal olarak 5 haftayı erteletmemize engel yok. şansımı zorlıcam.
ben duydum ağustosa gelen 5 haftayı sonraya ekletenleri.
burdan mommy ilk doğumunda yapmış mesela.

olayın özeti şu, bu 5 haftanın yaza, öğretmenin yıllık izinde sayıldığı döneme denk gelmesi öğretmenin tercihi değil, mesleğin yürütüm şartlarından kaynaklanan bi durum.
hiçbir yasada veya yönetmelikte öğretmenin durumu ayrıca belirtilmemiş. fiilen çalışma şartı herkesi kapsıyo ama öğretmen zorunlu olarak izinde.
böyle net olmayan durumlar yorumlanırken memuru mağdur etmeyecek yorumu benimsemek esastır.
ama meb işveren olarak olumsuz yaklaşıyo duruma tabi ki.
hakkımızı aramak bize düşüyo.
dediğim gibi bi memur ya da hemşire değilim diye yasayla verilmiş hafta aktarma hakkım elimden alınamaz.

çok uzun yazdım ama anadolu lis. atamaları, norm fazlası uygulaması vs. gibi konularda hakkını aramayanın haksızlığa uğradığını gördüm hep. bence bu konu da böyle.

Son düzenleme:

mantık olarak ben de senin gibi düşünüyorum. haklısın. ama sen de bahsetmişsin, meb hep kendi çıkarına olan taraftan yaklaşıyor.

Cnm sanada cok geçmiş olsun,hele ki sende iki bebek var düşünemiyorum yaşadıklarını.bende enfeksiyon olmadığı icin daha kısa sürede atlattım sanirim. Nidilat bugün ve yarin 6 saatte bir sonra 8 saatte bir alacağım. Nette okuduguma göre oldukça etkiliymis ve kasilmalari durduruyormus.ınan ben bulasik makinemi bile kocama boşalttiriyotum hiç bisey umrumda degil sadece evladım sağlıkla gelsin allah hepimizin yardimcisi olsu.
N.

ıı geecelr annısler bız sahuru yapıp ole yatıcaz babamızlaa .. kızımla süt ıcıyoruzz sızlerde unutmayın sakın

ben uykusuzlar aleminden bir anne. uyku tutmadı bi baktım saat 2 olmuş. zaten 3te kalkacam , zorlamıyım kendimi bari dedim. burda da kimsecikler yokmş.. bizden başka herkes uyumuş herhalde oğlum.. biz neden uyuyamıyoruz? Allah'ım sen bize yardım et, çıldıracam yatakta dönmekten, nefes darlığı da cabası..

Merhaba annecikler, kuzular :) Siz şimdi sahurdasınız, bizim evde de iftar hazırlıkları. Eşim ve arkadaşım yemek hazırlıyorlar. Ben de oturdum izliyorum. Oruç da yok ya...
Karnımın bir yerde toplanması bazen yürürken oluyor o zaman çok sıkıntı veriyor. Onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür. Bugün bebişe koliyle şampuan, vücut losyonu (Arık 1-2 yıl almam herhalde :)) ve mama aldım. Mama da çantamızda bulunsun ne olur ne olmaz diye al dediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…