gunaydın annısler.. az once sol tarafıma sancı gırdı saate bakmadımm uyuyodum cunkı ama tahmınımm 2 dk kadar surdu.. uyanndım sonra wc ye gıttım kan vs. varmı dıee cok sukur yok aama ılkkez bukadar keskın bı sancım oldu.. sımdılık bısı yok takıp edıcem ınsss da olmazz
canım arada bir oluyormuş ya hemen telaşlanma bişicik olmaz, uzan dinlen...
Bundan sonra hep böyle şeyler yaşayacağız sanırım...
Benimde bütün vücudum kırılıyor yaa hiçbirşey de yapmadım her yerim ağrıyor özellikle bacaklarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gıttı gıdıyorda vardı cnmm bunun aynısı olmasada benzerlerı bı bak ıstersen.Kızlar ya şu tip seepetleri veya daha büyüklerini nereden bulabilirim sizce netten bakıyorum bir türlü bulamadım
Eki Görüntüle 469805
Aman canım, yat dinlen muhakkak..İş filan tutma. Yüzdük yüzdük kuyryguna geldik.Bundan sonra hep dikkatli olmamız lazım.
Agrılar artk hepimizin basbelası oldu.Hayırlısıyla bebşiler bi sag salim gelsin hepsini unutuacapıız, hatırlamayacağız..Az kaldı.Allah hepimize sabır versin..
Kızlar ya şu tip seepetleri veya daha büyüklerini nereden bulabilirim sizce netten bakıyorum bir türlü bulamadım
kızlar merhaba
geçmiş yapamadım üşendim herkes iyi dimi doğuran yok ya benim el bileklerim ve parmaklarım çok ağrıyor hatta sağ elimde sinirin sıkıştığını hissedebiliyorum ellerimi kullanmakta çok zorlanıyorum benim gibi olan var mı
ay ne hoş:))dun hastaneye gıttık, kontrolumuz vardı.
florence nıghtıngale kızıltoprak hastanemız ..
dogum fıyatlarını konusalım, odaları gorelım ve yenıdogan servısıne bakalım ıstedık.
odalarda 2 tane refakatcının kalabılmesı ıcın acılabılen 2 tane koltuk var.
yendıogan servısıne gıttık, bebek hemsırelerı ılk gun yanı dogumdan sonra hastanenın bebek kıyafetlerını gıydıreceklerını cunku bebegı ılk gun yıkamadıklarını soyledıler.
anne karnından cıktıgında bebegın bedenınkı beyaz kaplı sıvı bebek ıcın cok faydalıymıs.
1 gun boyunca vucudunun onu emmesını beklıyorlarmıs.
yurtdısında da boyleymıs.
ertesı gun bebegı yıkarken bızı de cagırıp nasıl yıkadıklarını anlatıcaklarmıs.
hastaneden cıkarken bızım goturdugumuz hastane cıkısını gıydıreceklermıs.
mrhabalar kızlar kaç gündür giremedim annem gelmişti boyun fıtığı olmuş günlerdir hastanelerdeyiz daha dün gitti bende giremedim maalesef.. eşimde izin almış 4gün o da evdeydii birde temizlik fln yaptım derken uğrayamadım buralardayım yaniii. beni soran arkadaşlarr meraktta bırakmadım inşallah sizleriii.. bir sorun yok demiii geçmişş bayaaaa olmuş ara ara okumaya çalışacağım şimdii.. inşallah bi sorun yoktur herkes gayet iyidirr. hepiniziii öpüyorumm
evet canım bi kaç kez girdim tam yazacağım bişey çıktı halamlar flnda gelip gittiler hemen kapattım bilgisayarı yada tam oturuyorum yazacağım hoop eşim çağırıyoo annem çağırıyoo öyle kalıyoo sayfaa burda gözüküyorum ama nerelerdeyim hehemerak ettik sibel seni birşey mi oldu dedik ama seni ağustos anneleri topiğinde yakalamışlar bir kaç kezde burda adını gördük zevzek suksuk ben seslendik ama ses vermedin annene geçmiş olsun sende iyisindir umarım
iyi diyelim iyi olsun bu sıcaklar beni bitirdi nefes alamıyorum isilik olmuş her yerim her gün duş aldığım halde şimdide duş alıp uzanıcamevet canım bi kaç kez girdim tam yazacağım bişey çıktı halamlar flnda gelip gittiler hemen kapattım bilgisayarı yada tam oturuyorum yazacağım hoop eşim çağırıyoo annem çağırıyoo öyle kalıyoo sayfaa burda gözüküyorum ama nerelerdeyim heheinanın şimdi rahat rahat oturabildim daha.. sizlerde iyisiniz dimii bi sorun yook..
benimde heryerim isilik canım hele göğüs altım çook fena yaaa..iyi diyelim iyi olsun bu sıcaklar beni bitirdi nefes alamıyorum isilik olmuş her yerim her gün duş aldığım halde şimdide duş alıp uzanıcam
iyi olduğuna sevindim sonra görüşürüz canım
mantık olarak ben de senin gibi düşünüyorum. haklısın. ama sen de bahsetmişsin, meb hep kendi çıkarına olan taraftan yaklaşıyor.
iiyiyim canım sağolasınn..selam kızlar biz geldikkkk
sibel hanımda burdaymışşş hele şkürr teşriff edebildinizzz hanımefendiiii
anneciğine çok geçmiş olsunnnn sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?