2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ya şu tip seepetleri veya daha büyüklerini nereden bulabilirim sizce netten bakıyorum bir türlü bulamadım

Aman canım, yat dinlen muhakkak..İş filan tutma. Yüzdük yüzdük kuyryguna geldik.Bundan sonra hep dikkatli olmamız lazım.

Agrılar artk hepimizin basbelası oldu.Hayırlısıyla bebşiler bi sag salim gelsin hepsini unutuacapıız, hatırlamayacağız..Az kaldı.Allah hepimize sabır versin..

Kızlar ya şu tip seepetleri veya daha büyüklerini nereden bulabilirim sizce netten bakıyorum bir türlü bulamadım

Eki Görüntüle 469805
gıttı gıdıyorda vardı cnmm bunun aynısı olmasada benzerlerı bı bak ıstersen.

saol cnmm aslındaa dun mutfak dolaplarını ıclerını bosaltıp sıldım yavasyavas yaptım ama egıl kalk ıcım cıktı bıdaha bısı yapmıcam dıyorumm yapanda olmayıncaa ıs basa dusuoo yanlız olmak cok zor annemler uzakta bı doguma gelcekelr.. daha dıkkat edıcem amaa..

ben aynı durumdayım, bankacıyım ustelık, gunde 9 saat aralıksız bılgısayar kullanıyorum.
sag kolum ve elım neredeyse tamamen uyuşuk durumda. karıncalanma var sureklı.
çaydanlık falan tutmakta zorlanıyorum ornegın...
dr ıle konustum, kalsıyum ya da magnezyum eksıklıgınden olabılır mı dıye sordum, kesınlıkle ılgısı olmadıgını tamamen yapısal oldugunu, bazı gebelerde gorulebılecegını ve dogumdan sonra gececegını soyledı.

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.

Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktı

bu hamilelik takvvimi psikolojimi bozuyor heee nekada rçok anıyor erken doğarsa
kelimeleri doğmayacak işte vaktinde gelecek oğlum

dun hastaneye gıttık, kontrolumuz vardı.
florence nıghtıngale kızıltoprak hastanemız ..

dogum fıyatlarını konusalım, odaları gorelım ve yenıdogan servısıne bakalım ıstedık.
odalarda 2 tane refakatcının kalabılmesı ıcın acılabılen 2 tane koltuk var.

yendıogan servısıne gıttık, bebek hemsırelerı ılk gun yanı dogumdan sonra hastanenın bebek kıyafetlerını gıydıreceklerını cunku bebegı ılk gun yıkamadıklarını soyledıler.
anne karnından cıktıgında bebegın bedenınkı beyaz kaplı sıvı bebek ıcın cok faydalıymıs.
1 gun boyunca vucudunun onu emmesını beklıyorlarmıs.
yurtdısında da boyleymıs.
ertesı gun bebegı yıkarken bızı de cagırıp nasıl yıkadıklarını anlatıcaklarmıs.
hastaneden cıkarken bızım goturdugumuz hastane cıkısını gıydıreceklermıs.

ay ne hoş:))
acıbademde de bu uygulamayı yapıyorlarmış keşke burada acıbadem olsaaa bende kesin oraya giderdim.
sağlıkla al annesi inş. bebişini kucağına

mrhabalar kızlar kaç gündür giremedim annem gelmişti boyun fıtığı olmuş günlerdir hastanelerdeyiz daha dün gitti bende giremedim maalesef.. eşimde izin almış 4gün o da evdeydii birde temizlik fln yaptım derken uğrayamadım buralardayım yaniii. beni soran arkadaşlarr meraktta bırakmadım inşallah sizleriii.. bir sorun yok demiii geçmişş bayaaaa olmuş ara ara okumaya çalışacağım şimdii.. inşallah bi sorun yoktur herkes gayet iyidirr. hepiniziii öpüyorumm

merak ettik sibel seni birşey mi oldu dedik ama seni ağustos anneleri topiğinde yakalamışlar bir kaç kezde burda adını gördük zevzek suksuk ben seslendik ama ses vermedin annene geçmiş olsun sende iyisindir umarım

evet canım bi kaç kez girdim tam yazacağım bişey çıktı halamlar flnda gelip gittiler hemen kapattım bilgisayarı yada tam oturuyorum yazacağım hoop eşim çağırıyoo annem çağırıyoo öyle kalıyoo sayfaa burda gözüküyorum ama nerelerdeyim hehe inanın şimdi rahat rahat oturabildim daha.. sizlerde iyisiniz dimii bi sorun yook..

iyi diyelim iyi olsun bu sıcaklar beni bitirdi nefes alamıyorum isilik olmuş her yerim her gün duş aldığım halde şimdide duş alıp uzanıcam
iyi olduğuna sevindim sonra görüşürüz canım

iyi diyelim iyi olsun bu sıcaklar beni bitirdi nefes alamıyorum isilik olmuş her yerim her gün duş aldığım halde şimdide duş alıp uzanıcam
iyi olduğuna sevindim sonra görüşürüz canım
benimde heryerim isilik canım hele göğüs altım çook fena yaaa..
hadi size iyi dinlenmeleerr... görüşürüz canım bebişinee ve kendinee iyi bakk

selam kızlar biz geldikkkk
sibel hanımda burdaymışşş hele şkürr teşriff edebildinizzz hanımefendiiii
anneciğine çok geçmiş olsunnnn sen nasılsınnnn

göz renkleri tam gelişmediği için bebeğinizin gözleri şimdi mavi.
Bebeğinizin hareket edecek yeri gittikçe daraldı fakat hala çok aktif.

oyy anasının kuzusu gözleri maviymiişş şimddiiii
ne yakısmıstır benım kızımaaa
bende diyorummm hareketleı nıe azaldııı yavrucağımm büyüyordaa ondannn

merhaba kızlar
ben 6 gün çalışıyorum.eşim bugün kursa gitti.benim de tatil. hazır o yokken niyetim evi temizleyip toparlamaktı.çünkü evi bir görseniz utancımdan ölürümher yer heryerde.benden başka kimse yok bu işleri de yapacak.önceden dağınıktı amannnnn diyordum ama şimdi bir de pismutfağa hamileliğimin başından beri bulaşıklar dışında bakmıyorum bile.( bir kere buzdolabını sildim gerçi) o dolapların halini düşünün.buzdolabının makinenin altını falan az çok tahmin edebiliyorum.oturma odamda koltukların silinmesi gerekiyor ( en sevmediğim şey koltuk örtüsüdür ama koltukları yıkatıp örtü diktireceğim en kısa zamanda).
ama geçmişe şöyle bir baktım da bebeğim ve benden daha kıymetli değil diye düşündüm.zor zamanlar geçiren arkadaşlar var.çok üzüldüm. hep dua ettim herkes için
şimdi herşeyi bir kenara bıraktım. sadece çamaşırlar vardı onları katlıyorum oturduğum yerden.bir de makineye attım çarşafları falan.yeter ne yapayım. kınayan olursa da olsun.umrumda da değil. zaten bebeğimin hareketleri çok yavaş çok korkuyorum.

iyiyiz şükrediyoruz halimizeee baksana herkes de bi ağrı bi sancı uykusuzluk biz iyiyiz valla şimdilik bi sıkıntımız yokkk halsizlik dışındaaa
şükriyenin tansiyonu yükselmişşş stres yapmış bayaa ona üzüldüm mrak ediyorumm şimdi düştümü dieee yok oratlardaa inş.iyilerdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…