bende öyle deneyeyim. akşam yemekten öncede aç oluyoruz kısmen.. teşekkür ederim..
kefir hiç içmedim hayatımda. nasıl tadı neye benziyor?
benimde organik ama yinede tatlı. :44:
benim uykum gelmiyor ya.. sinir oluyorum. gecenin körüne kadar oturuyorum hala.
zaten hiç tv karşısında uyuyamadım hayatımda. uyumak için ortam karanlık sessiz olmalı..
Kızlar çok fena dişim agrıyor.Çin yagı filan sürüyorum yarım saat filan geçiyor sonra tekrar.Ay diş çekilir mi hamilelikte? Ya da dolgu filan?
Kızlar çok fena dişim agrıyor.Çin yagı filan sürüyorum yarım saat filan geçiyor sonra tekrar.Ay diş çekilir mi hamilelikte? Ya da dolgu filan?
bende de hiç uyku yok.9.30 gibi uykum geliyor sonra saat 3 ten sonra sabaha kadar kesik kesik uyuyorum karnım çok acıkıyor o saatlerde..
tatlıcadi bizde sanırım zemin hazırlıyoruz biraz.uzanıp tv izlerken ışık rahatsız ediyo diye kapatıyoruz sonra bayılıyorum:)
kefirin tadı ekşi, hafif alkollü ayrana benziyor. Çok insan sevmez. Ama inanılmaz faaydalı birsey. Zorladım kendimi 1-2 kere. Sonra alıştım tadına.. Ömrü uzattığına dair bir sürü çalışmalar var...Mayasını bulsam evde ben yapacağım.
gaza iyi gelmeyebilir ama tuvalete çıkmana yardımcı olur..Sen bir bak netten...alkolüde ayranıda hiç sevmem ama gaza iyi gelecekse içerim ilaç niyetine. bi internette araştırayım bakim nelere iyi geliyor. sağol canım
kızlarrr bayılıyorum yaaa uyumak ıstıyorum ama ofısteyımmmmmmmmmmmmmmmmm((
kefirin tadı ekşi, hafif alkollü ayrana benziyor. Çok insan sevmez. Ama inanılmaz faaydalı birsey. Zorladım kendimi 1-2 kere. Sonra alıştım tadına.. Ömrü uzattığına dair bir sürü çalışmalar var...Mayasını bulsam evde ben yapacağım.
Bağırsak hareketlerini düzene sokuyor ve hastalıklara karşı da koruyucu etkisi var. Ama eşime bir türlü içiremiyorum..
kalk bir yürüyüş yap...açılırsın...
mayası bende var canım.İstersen gönderirim.Cok cabuk büyüyor yazık bir sürü çöpe atıyorum.Maya cok olursa çok ekşi oluyor kefir.
gaza iyi gelmeyebilir ama tuvalete çıkmana yardımcı olur..Sen bir bak netten...
hıc bole olmuyordum bugun cok agır gecıyor kalkıyorum dolasıyorum ıı gelıyor sımdı oturdum yerıme bakayım bı dedım napıyo kızlar..farkında mısın herkesde bı sıkayet durumları:)))
-Alıntıdır-
KEFİR NELERE İYİ GELİR ?
Kullanımı ( içimi ) ve hazmı çok kolay olan kefir hücre yenileme özelliğine sahiptir. Mucize içecek kefir özellikle bağırsaklardaki maddelerin küreselleşmesini önlediğinden ömür uzatıcı olduğuna inanılır. Kafkasyalıların kefirin yararlarını bildiklerinden çocuklarına ile su gibi içirirler. Kafkasya da yüzyıldan fazla yaşamak çok sıra dışı bir durum değildir. Protein , yağ , laktoz ve mineraller bakımından hayli zengin ilaç tedavisi kesilmeden kullanıldığı zaman kandaki kötü kollestrolü azaltır, tansiyonu düşürür, idrarı sulandırır, vücuttan atılması gereken maddelerin gidişini kolaylaştırıyor, bağırsak hareketlerini hızlandırıyor, bulaşıcı, sarılık , eklem hastalıkları, ishal , kabız , kan kaybı, idrar torbası hastalıları, doğum sorunları, şeker düşürüyor ve en önemlisi KANSERİ GECİKTİRİYOR... Hazmının kolay , proteince zengin oluşu NEDENİ İLE Kefir hastalar ve çocuklar için önemli bir besindir.Hatta 20-30 günlük çocuklara bile günde bir iki kaşık içirilmesi önerilmektedir. Doktorlar, hastalarına ilaçların yanında birde kefir içmelerini tembihliyor.
canım deneyeceğim bunu. tansiyonumu çok etkilemezse devamda ederim. teşekkür ederim tekrardan
Ben sabah bir hocamla konuştum sonra hiç iş yapmadım valla.. akşama da misafir gelecek yemeğe. Daha ev dandini..Yemek zaten yok, pizza ısmarlayacağım...Esneyip duruyorum, üstelik hafif midem bulanıyor bugün.
aynen hıc bısı yapasım yok yaa..bos bos duruyorum..bende mıde bulantısı falan da yok...masallah hommınıdı gırtlak:))senın mısafırde bılmıyor mu durumunu o yapsın getırsın yemegı:)ben bu ara kımseyı kabul edemem dogrusu..kendıme yemek zor buluyorum
Biliyorlar canım. O yüzden ısrarla bir şey yapma pizza gecesi yapacağız dediler. dışardan ısmarlayacağım ben de. Evi de 3 gün önce eşim temizlemişti, kalkıp yapamayacağım bir daha..
Ya ben 10 gün önce çok misafir ağırladım. Hamile olduğumu söylemek istemediğim insanlardı bir de.. Çok da hazırlık yapmam gerekiyordu, öldüm öldüm. bu halde ağır misafir ağırlamak zor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?