hiç sormaaabrck allah senin yardımcın olsun canım sen bu korkuyla nasıl doğum yapcan ben bile düşünmeye başladımmm
ayy koptum hakkatende hahaha
ama filizdi sanki bu topikin agasııı
suksukk diildiiii
geçen eşim diyor ki tuba sen belin iki büklüm oluncada yazarsın buraya ...çocuk olcak sonra onun şikayetleri büyücek damadını şikayet etcen benide ediyon mu yoksa kız diyo gülüyorrrr
ilk bebişmi cnmmev hamılesıde nedemekmısssev hatunuyumm 24 yasındayım
ayy koptum hakkatende hahaha
ama filizdi sanki bu topikin agasııı
suksukk diildiiii
haklı wallahıı ..geçen eşim diyor ki tuba sen belin iki büklüm oluncada yazarsın buraya ...çocuk olcak sonra onun şikayetleri büyücek damadını şikayet etcen benide ediyon mu yoksa kız diyo gülüyorrrr
günaydın canımmmm suksuk konu sahibemizzzzz
ewtt kızım olcak nasıpse ısmıde elıff tanıstırıyımilk bebişmi cnmm
ay maşşallah sana yaa bende 3 tane olsun çok isityorum ama 3.ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hele bi tanesini alayım da bi kucağıma sonrası allah kerimmm
o bıle dayanamamıs demekkkı atesınızee ..bencede karısmak gıbı olmasındaa baglatman senın ıcın hayırlısı yoksa seney genee topıcte sana rastlıycaz
ewtt kızım olcak nasıpse ısmıde elıff tanıstırıyım
sadece gulmeyı yasaklıyorum saanaaa
surprız yumurta olmuss buu.Allah gönlüne göre versin canım ben düşünüyorum şimdi nasıl başedicem diye bi kızım var işte güvendiğim
hiç sorma canım yaa şok oldum eşim yırtılmış deyince
ama bu sefer korku var içimde diğerlerinde hiç böyle bi his yoktu rahattım hayırlısı Allah'tan
benimki genetik heralde rahmetli anneme çekmişim galiba 9 çocuk doğurmuş
çok sıcak ağustos ayı daha sıcak olur dimi
maşallah maşallahhhhewtt kızım olcak nasıpse ısmıde elıff tanıstırıyım
hiç sormaaa
o yüzden sezeryan düşünüyorum sanırım
ama bazen deli cesareti geliyo yaparım gibi geliyo(züğürt tesellisi)
vuslat79 sende artık korkuda kalmamıştır cnm
çocukların kaçar yaşlarında sen kaç yaşındasın?
29 Aralık tarihi itibariyle hamileyim. 25 eylüle drm tarih verdi.18 yıl sonra 2. bebeğimi dünyaya getiricem:) 1 oğlum var.Kızımı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
hiç sormaaa
o yüzden sezeryan düşünüyorum sanırım
ama bazen deli cesareti geliyo yaparım gibi geliyo(züğürt tesellisi)
vuslat79 sende artık korkuda kalmamıştır cnm
çocukların kaçar yaşlarında sen kaç yaşındasın?
inşallah cnm ama son ana kadar gidip o korkuyu yaşamakta istiyorum belkide normal olmıcak mecburi sezeryan olurum..canm benimde tam tersı yaa, bende sezeryandan korkuyorum, inşallah nrmal dgum yaparım, ama hayırlısı neyse o olsun tbi..
surprız yumurta olmuss buu.9 cocukmu masalahh.. bunun genetık oldugunu bılmıyordumm
ewt canımmmmmmmmmmmzonguldak allahtann dıger yerlere gore ıı .bıdaha hamıs kalırsamm guselbı tarh ayarlıycam bune yahuu heryerımdden ter akıo kocam bılee dıooo bu ne hal dıee
yok canım bu sefer korkuyorum nedense :18:yaşları 14- 8-6
bende 33 yşndyım
artık benım sekrım begenemedınmı
haklı wallahıı ..sen necadı kaygana olursun tubıkk
surprız yumurta olmuss buu.9 cocukmu masalahh.. bunun genetık oldugunu bılmıyordumm
adam bıkmıs makarnadan aradaa degısık yap sende yogurtlu makarna olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?