2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah maşallahhhh
ismide pek güzelll hatta en güzel isim diyebilirim
tskler cnımm benım kızımda ısmı kadar gusel olucakk ınsss.. anasına cekerse olede babasına cekerse bılmemm ..öle dıyorumda kızıo baanaa.. evde kalır dıorum sana benzersee ben evde kalmadımyaa dıoo nedır kocısın benden cektıgıı hehee
yok canım bu sefer korkuyorum nedense :18:yaşları 14- 8-6
bende 33 yşndyım
cok gencsın cnm yaa kucuk evlendın demekkıı :26:
burası çok sıcakacayip ter koktum birazdan duşa giricem
bende bu koku nerden gelıo dıodumm kalk cabuk
suksuk haklısın canım, bencede,, , tuba nın allahtan oglu olmamıs dimi gelınle nasıl anlasıcaklardı
yanı bencede sımdı yıne gunahımı aldınız derr anası ole dıomuss
kızlarrrrrrr kocama süpriz yaptım.. gelince çok sevnck adamcağız...çok sevdiği poğaçadan yaptım gerçi baya b i yoruldum ama değer koçişime beni bu sıcaklarda çektiği için
oh ohh masallahh hamaratız bugunn ..

evet canım gerçektende süprriizz oldu ilk öğrendiğimde çok ağlamıştım destek olucak kimsem yok çünki
2 sene önce ordu ya taşındık arkadaşlarım vs. hep ist.buldalar

uzulme cnmm bundan sonrasını dusunebılırsın amaa senınkıde vucut yanı bukadar dogumm yıpratıo bunyeyı baglat yada kesın cozumbul sanada yazık:26::26:

elfler güzel olur cnm
kendimden biliyorum haha
adama yazık kızz ama eşlerin kız halide yani çirkin olabilir

o kadar çok kokmadım kız

kızlar kusura bakmayın konuyla alakası yok ama bişe sorucam gittigidiyor dan beşik beğendim ama oradan alışveriş yapan varmı güvenilirmi acaba,cevap verirseniz sevinirim

29 Aralık tarihi itibariyle hamileyim. 25 eylüle drm tarih verdi.18 yıl sonra 2. bebeğimi dünyaya getiricem:) 1 oğlum var.Kızımı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgldinn canım

maşallah cnm Allah bağışlasınnn
kocişinle ne zaman bi araya gelseniz bi bebe oluyor demekki:)
maşallah senin babada iyi çalışmışş fabrika hiç durmamış

amin canım hepimizinkini zaten ona kızıyorum sürekli hep senin yüzünden oldu diye
normalde hiç düşkün değilim cinselliğe yıllardır isteksizlik var eşimde benim tam tersim
o yüzden onun yüzündeeennn

kocıs gelcek allahtan orucc yemeklerı sonra yapıcam daha pek bı raahatmıss cnm sımdıye yoksa sofrayı kurmam lazımdıı .. ne usengec olduk yahu kızımlaa..

kızlar siz bu suksuk cadısına bakmayın bağlatmayın oranızı buranızıııı
korunun kendinizzzz bi çok yolu var bunu yaniii olanca aklımıda size mi vereyimmm

elfler güzel olur cnm
kendimden biliyorum haha
adama yazık kızz ama eşlerin kız halide yani çirkin olabilir
saka yapıyorumben onaa takılıyorumm .. oda kızmıo sagolsun yoksamm benım kocıss bradpııtt gıbım adamm
o kadar çok kokmadım kız
geldı geldıı
kızlar kusura bakmayın konuyla alakası yok ama bişe sorucam gittigidiyor dan beşik beğendim ama oradan alışveriş yapan varmı güvenilirmi acaba,cevap verirseniz sevinirim

ben cok alısverıs yapıyorum ordan cnm bısı olmadı smdıye kadar...

cok gencsın cnm yaa kucuk evlendın demekkıı :26:

uzulme cnmm bundan sonrasını dusunebılırsın amaa senınkıde vucut yanı bukadar dogumm yıpratıo bunyeyı baglat yada kesın cozumbul sanada yazık:26::26:

ilk evliliğim 19 yşnda 3 sene sonra ayrıldım 24 yaşında ikinci evliliğim oldu
ağustos 8 de randevum var sezeryan günü vericek bebişin gelişimine göre bağlatıcam yani canım inşallah
artık bu gidişe bi dur diceemm

sen zaten kararını vermısın cnm hayırlısı.. benden etkılenmedın yanı acıkca soledee zevzek anlasın

çok şükür bugünde bitti biz gidiyoruz lina ile ewimize yemek yapacağız babamıza.. aksamda hastaneye doğan bebişimizi görmeye gideceğiz bakalım nasıl dikkat edin kızlar kendinizeee gece sıkılırsam uğrarım

kızlar siz bu suksuk cadısına bakmayın bağlatmayın oranızı buranızıııı
korunun kendinizzzz bi çok yolu var bunu yaniii olanca aklımıda size mi vereyimmm

tatlım ben mecburum spıral taktıramam yara ve iltihap yaptı adetlerimde her ay 10 günden fazla sürüyordu
hapta kullanamıyorum mide rahatsızlığım var dokunuyor hemde migreni azdırıyor przrtif te hiç bi işe yaramadı zaten
ona da güvenmem benim için tek yol bağlatmak

sıkılmazsanda gel sekerımm askolsun hadı kolay gelsın bebegı bızım yerımızede kokllayıver.

güle güle canım kolay gelsin şimdidennn

neyse sağlık olsun canım o zaman

sen zaten kararını vermısın cnm hayırlısı.. benden etkılenmedın yanı acıkca soledee zevzek anlasın

yok hayatım benimki baştan belliydi zaten geçen hafta dr. söyledm bir kaç hafta gelişimini takip edlim dedi
ona göre günü belli olucak

kızlar az önce wc gittim çişimi yaptım ama çok acı çektim bi anda şimdide oturup kalkarken yanıyo şeyimin içi noldu birdenbire?
tam öğürürken oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…