2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende hazır yoğurtları seviyorum kıvamı koyu oluyor.Ev yoğurtlarını oldum olası sevmiyorum ben cıvık olduğu için.Bim in yoğurdunu seviyorum

brck eylülde mi doğum yapacaksın?

İnş 24 eylülden sonra doğarda Elmayra_ teyzesi gibi terazi olur

pırasaları önceden haşlıyor musun, pırasa çok kolay pişmez çünkü...
hayır sıvı yağla kavuruyorum biraz zaten minik minik doğruyorum.
Çiğ olmuyor yumuşuyor.Ben zaten pırasayı çiğ olarakta seviyorum.Beyaz yerini çiğ olarak yiyebiliyorum.
omlet içinde yeşil yerlerini yapıyorum saplarını

benimde bir fırında pırasa tarifim var. ama onda her yerini kullanıyorsun ve önceden haşlıyorsun. sırf yeşilini koyarsan pişer evet...

kızlar facedekı gruba eklemek için pc başına geçtim ama ekleme yapamadım abana özelden isimlerini gönderenlerden sadece efrah arkadaşımızı ekleyebildim.eklenmek isteyen varsa bana özel msj atsın.

bence de bim in dost yoğurdu pek çok markaya basar. sütü de güzel yarım yağlı...
evet sütünü aldım 1 haftadır içiyorum bitmek üzere plastik şişede almıştım 1,5 litre çok lezzetli..
brck eylülde mi doğum yapacaksın?

İnş 24 eylülden sonra doğarda Elmayra_ teyzesi gibi terazi olur

oy cnm hoşgeldin...
eylül 28 görünüyor bi aksilik olmassa,
ama inşallah elmayra teyzesi ve annesi gibi terazi olur:)
Sana o yüzden ilgi duyuyorum demekki terazi teraziyi çeker

oy cnm hoşgeldin...
eylül 28 görünüyor bi aksilik olmassa,
ama inşallah elmayra teyzesi ve annesi gibi terazi olur:)
Sana o yüzden ilgi duyuyorum demekki terazi teraziyi çeker

aahahaha sen de mi dengesiz terazisin İnş bnm cocugum da terazi olur

Teşekkür ederim, ben de sana ilgi duyuyorum

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.

yogurtcumu sen kaca almıstın?219 tl ıı bır fıyat mı?

eşimin yılbaşı hediyesi. Ama pahalı almış o.. 300 e yakınmış.Kavanozları verilmiyor normalde, kavanozları hediyeymiş yanında. Halbuki ben nette 219 a bulmuştum ordan ısmarlayacaktım. Onlar kavanozsuz ama olsun. Kavanozları da tefalde çok pahalıya satıldığı için bu kadar fark oldu sanırım.

ay kızlar ben gene fenayım Kustum of ya ağlıyorum artık kızım ile ilgilenemiyorum doğru dürüst ay ona haksızlık bu deyip oturup ağlıyorum. Kefir den bahsetmişsiniz ankara üniversitesi ziraat fakültesin den nerden alacağız satıyor Lar mi bir de tadı yayık ayrandan çok mu farklı

hımm alırken yedek malzemelerını de sormalı o halde....bu sekılde degerlendırrım..

Lynne e sor bunu.İstersen önce marketten al, tadını beğenirsen mayasını alır evde yaparsın.YA kızına bakacak kimse yok mu??

aahahaha sen de mi dengesiz terazisin İnş bnm cocugum da terazi olur

Teşekkür ederim, ben de sana ilgi duyuyorum

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.

Evet cnm bende 1 adet dengesiz ve kararsız bir teraziyim
Seviyorum kendimi bende:)
İnşallah senin bebişinde terazi olur cnm o yüzden seneye aralık sonu,ocak başında hamile kalman gerekki topluma bir terazi daha kazandıralım
Darısı sana cnm küçük elmayra terazicikler olsun:)Teşekkür ederim

hımm alırken yedek malzemelerını de sormalı o halde....bu sekılde degerlendırrım..

Normalde içinden iki tane büyük yogurt kabı çıkıyor...6 tane de minik kavanoz ayrıca satılıyor tefallerde.Gece kuruyorsun makineyi, sabaha hazır yoğurtlar.

Son düzenleme:
İşte ben de ıspanaklar bitsin diye salataya çiğ ıspanak doğramaya başladım. Sabah ta ıspanaklı omlet yaptım uydurarak.....Birsey olur mu bilmiyorum, hiç suda bekletmedim.

kızlar sebzeleri meyveleri iyi yıkayın..ben sebzeleri önce tuzlu suda az bekletiyorum sonra sirkeli suda az bekletiyorum ensonda sade su ile yıkıyorum...:44:

ahahhaa deli :)

İnş cnm inş

özellikle bebek olunca daha gerekli.
süzme yoğurt ya da meyveli yoğurtta yapabiliyorsun.Katkı maddesiz yoğurt yiyorsun.

bende ev yoğurdunu hiç sevmiyorum ama mecburen ev yoğurdu yapıyorum çünkü benim bulunduğum yerde hiç normal yoğurt yok..hep meyveli yoğurt var..en son bir tane buldum oda hafif tatlı meyveli yoğurt kıvamında ondan maya yapıp kendi yoğurdumu yapıyorum..( ama normal bizim marketlerde satılan türk yoğurtlarını özledim...gerçi olsa şimdi yiyebilirmiiyim bilmiyorum bulantıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…