Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
kızlar içime sinen iki hast. var
size danışayım
birisi çok lükse kaçmış,lüks derken gereksiz saçma sapan şeyler
yok lohusa tacı,anneye fön hizmeti,15 adet kurabiye,oda süslemesi,
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL
diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
odaları falan önceki lüks hastane gibi aynı ferah gayet güzel
dr larından da bi kaç isim tavsiye edildi
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL
Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
taburcu ediyolarmış yani 1 gece için 600 TL mi 350 mi???:26:
ordu da benim gittiğim özel hstanede sezryn 600 tl. normal dğm 900 tl.
normal doğum daha fiyatı daha fazla bende szynı daha yüksek sanıyrdm:26:
Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
size danışayım
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL
diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL
Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
hanımlar bir sorum var arıyorum ne zamandır nette ama bulamadım.. belki bileniniz vardır.. bir hanım adet görürken hatim dinlese o günler dinlediği kuranı kerim ile hatim yapmış olur mu? yani o günler dinlediği kuranı kerim cüzleri hatminden sayılırmı?? kuran okuduğum yerde bunu sordular bi cevap veremedim.. :26:
bnm hast. de normal doğum 4 bin lira civarı sezeryan cok az daha ucuz rakamlar ne kadar ucuk ya :26::26: özel sıgorta var die gidioruz yoksa gerçekten cok zor bu rakamlara dogum yapmak ...
4 milyar ne demek normal doğuma yaa offf
sanki ağrı çekmedenmi alıverio normal olarak çocuğu içinden
ohhh ne güzelBEn bu ay 1 kg almısım ama bebişte 1 kg almış dolayısıyla kg u direk bebiş almışş :)) cok da takma kafanı tabiki dikkat et ama onemli olan saglık cnm saglıklıysan bence sorun yok
Kız buraya ne zaman girsem hep aynı konu soruluyor kaç kere yazdım anacım benöğretmen arkadaşlar şimdi biz nasıl izin alacagız daha doğrusu tatildeyiz yaaa çalışabilir raporu alcakmıyız cevap lütfen
Öyle canım yaa,allah başka dert vermesin de işte sinek de küçük ama mide bulandırıyorMommy boşver canım. Olan oldu artık. Ağızdan çıkan laflar geri döndürülemiyo...
Zaten hava sıcak, uyuyamıyoruz, mide ağrısı bel ağrısı derken sıkıntımız çok. Sen de takma kafana.
Yani ben öyle yapıyorum çünkü.
kızlar ben istediğim gibi bi gecelik bulamadım buralarda
önerebileceğiniz site var mı:26:göğüs altı uzun bi gecelik istiyorum ama bulamadım
eksik olarak bi gecelik bide bebk bezi kaldı zaten
4 milyar ne demek normal doğuma yaa offf
sanki ağrı çekmedenmi alıverio normal olarak çocuğu içinden
4 bin tl yi görünce gözlerim yerinden fırladı san ki
bana yardımcı olacak kimse yok muu:44::44:
size danışayım
bana yardımcı olacak kimse yok muu:44::44:
ben de en az 3750 ödeyeceğim, gözüm de fırlamakla kalmadı patladı, cüzdan da :)
cnm bnm çeyizimden bi gecelik var onu kullanıcam onun dısında iki tane loğusa pijama takımı aldım ama dogum yapanlar kesinlikle gecelik tavsiye ediıolar ama netten falan hiç bilmiyorum nereden alınır
cicikom diye bi marka var nette nerde satılıyor bilmiyorumkızlar ben istediğim gibi bi gecelik bulamadım buralarda
önerebileceğiniz site var mı:26:göğüs altı uzun bi gecelik istiyorum ama bulamadım
eksik olarak bi gecelik bide bebk bezi kaldı zaten
Kız face den de yazdım yaadanaya gelip doğurasım geldi nasıl rakamlar onlar ya.. biz de burda sezeryan+bir gece yatış hizmeti için 3000 liradan başlıyoruz ödemeye, off off.. zaten adana 160 m2 ev de 160 bine satılıyor :) eşimin kuzenleri hep adana da yaşıyor.. ben diyorum biz de gidelim.. canım ikisi de makul fiyatlar bence için hangisine ısındıysa onu seç. ama dediğin gibi herşeyin hazırmış gösteriş için fazladan para ödemeye ne gerek var..
canımcııım face de de huzur vermedilerYapılan dedikodular iii olmamış filiz emmomy söylenenelr çok saçma facede yorum yaptım
ama arkadaşları niye face den attınızz
ben sadece merak için soruyorum merak ettim gerçekten
kim istemmeiş
uyarılsalardı kaç kişi atıldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?