- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
merhaba arkadaşlar biraz burası karışıkmı neyse dr bana kızdı çok kilo almışsın artık şekerli ve hamurlu yok bebişim birazda iriymiş 2 kg sizde böyle sıkıntılar varmı
Kızlar nasılsınız dun hiç giremedim bugun de ancak vakit buldum dun basım cok dondu bi ölçtük ki tansiyonum düşmüş( aman kızlar bu sıcaklar cok kotu bide klima var Allahtan o olmasa nolurdu bilmem .. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar biraz burası karışıkmı neyse dr bana kızdı çok kilo almışsın artık şekerli ve hamurlu yok bebişim birazda iriymiş 2 kg sizde böyle sıkıntılar varmı
kızlar sancı nst de mi çıkıyor??? birde ne zaman başlanıyor nst muayenesine???
35. haftam bitti ama bende girmedim nst ye dr.a da sormayı akıl edemedim arada bi sancı girio yalancı sancılardan adet sancısı gibi agrılarım oluo ama cok hafif..
öğretmen arkadaşlar şimdi biz nasıl izin alacagız daha doğrusu tatildeyiz yaaa çalışabilir raporu alcakmıyız cevap lütfen
kızlar yaşasın klimamız takıldı çok mutluyum günlerdir ilk defa serinledim
canım ben 32 de 34 girdim,36 da yine var.....
bazı yerlerde 36 dan sonra nst olayına başladıklarını duymuştum,kontrolünde mutlaka hatırlat druna....
bendede adet sancısı gibi ağrı oluyor tatlım yalancı sancılarmış,doğuma hazırlıkmış,endişe etmee
benimde çok hafif ve geçici
canım dikkat et tansiyon olaylarına,gerçi havalar malum istediğin kadar dikkat etsende etkileniyrz......
uzan bol bol ......
bende 2 saatte bir duş alıyrm,ardından tabi hapşı tıkşı başlıyoooo
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah................
Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
kızlar içime sinen iki hast. var
size danışayım
birisi çok lükse kaçmış,lüks derken gereksiz saçma sapan şeyler
yok lohusa tacı,anneye fön hizmeti,15 adet kurabiye,oda süslemesi,
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL
diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
odaları falan önceki lüks hastane gibi aynı ferah gayet güzel
dr larından da bi kaç isim tavsiye edildi
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL
Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
taburcu ediyolarmış yani 1 gece için 600 TL mi 350 mi???:26:
Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
size danışayım
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL
diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL
Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
slm canım bizde bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeselam kızlar
offf çok sıcak uyuyamıyoruz hiç, Allahım yardımcımız olsun...
canım ben 32. haftamda 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu alıp okuluna verdim...öğretmen arkadaşlar şimdi biz nasıl izin alacagız daha doğrusu tatildeyiz yaaa çalışabilir raporu alcakmıyız cevap lütfen
size danışayım
kızlar yaşasın klimamız takıldı çok mutluyum günlerdir ilk defa serinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?