2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Saat 11:30
Sıcacık poğaçam, portakal suyum ile kahvaltı ediyorum. Kociş oruçlu olduğu için gezemiyoruz fazla :)

yarın sipariş versem ne zaman gelir ki acaba :26:sezeryan olucağı için doğum mum erken olabilir yetişirmi ki

teşekkürler canım bi arama yapayım bakim

canım ilk hastanenin ismini yazmamışsın merak ettim;bir de önerilen dr ların isimlerini yazar mısın??merak ettim ani bir kara değişikliğiyle adana da doğum yapmak isteyebilirimama gerçekten fiyatlar çok uygunmuş;bir de spinal sezaryen,normal doğum fiyatlarını alabildin mi??? şimdiden çok teşekkür ederim

Yediklerim yarıyo galiba. Çünkü artık karnımın içinde nereye dokunsam bebeğin bir yerine geliyo. Karnımın içi tamamen bebekle dolu sanki :)

maşallah maşallah........
annenin nazarı daha çok değermiş ,annesi nazar değdirceksin prenseseeeeee....
artık büyüdüler tabi sığmıyolar eeeee nerden baksan 2250 olmuştur seninkideeeee

ay canım çok pardon Ayşah hanıma haksızlık etmişim 2490 yazıyooooooooooo yaaaaaaaaaaaaa
oy oy oy büyümüşteee bizim kızımız,,,,,,annesinin karnına sığmıyormuşşşş

Son düzenleme:
maşallah maşallah........
annenin nazarı daha çok değermiş ,annesi nazar değdirceksin prenseseeeeee....
artık büyüdüler tabi sığmıyolar eeeee nerden baksan 2250 olmuştur seninkideeeee

Aman maşallah hepimizin bebişine, nazar değmesin
Benim nazarım çok değer. Özellikle kendime.
Bugün iyiyim dediğimde o gün mutlaka kusarım mesela.

Canım metropark birincisi orda sez 600 TL

ben sez olacağım için normal doğum fiyatlarını sormadım hiç

Senin fındığa da maşallah annesi. Ayşan'dan daha büyük o

pahalıymış cnm ben gezmedim gezemiyorum cok sıcak (( bnm de loğusa sütyeni almam lazım ama bu sıcaklarda dısarı da cıkamıyorum netten almak da mantıklı ole mi yapsam bende bilemedim...

Saat 11:30
Sıcacık poğaçam, portakal suyum ile kahvaltı ediyorum. Kociş oruçlu olduğu için gezemiyoruz fazla :)

afiyet olsun cnm bende az once mutfakta atıştırdım kocişten kaça kaçaaa :))

Ben de hep açım hep açım yaaa
Filiz oranın pogacaları çok yaglı oluyormuş dikkat et
benim kardeşim 3 ay kaldı gelince kolestrolu fırlamıştııı

bu arada burası ne kadar kalabalık maşallah bugün böyle yaaa
hayret ne oldu ki???

Canım benim abimin eşi 3 hafta önce metro hastanesinde normal doğum yaptı 400 lira verdiler görümcemde aynı hastanede 1.5 sene önce sezeryanla doğum yaptı o zaman 350ydi şimdi daha pahalıdır herhalde

canım ben sütyenden hariç bide emzirme atleti aldım göğüs altından destekli sütyenle rahat edemem belki diye 2 tanede ondan aldım
o daha rahat göründü bana sütyen gibi sıkmaz en azından mommy nin verdiği adreste cicikom da bi tane geclik beğendim çok güzel
biraz tuzlu ama artık alıcam mecbur zaman daralıyor

Son düzenleme:

ya aslında ben emzirme atleti alıcaktım ama badi gibi dardı benm gorduklerim kucuk gibiydi gobeğimi kapatmaz die beğenmedimm pek

mommy cim teşekkür ederim canım nihayet hoşuma giden beğendiğim bi gecelik buldum sayende

https://www.google.com.tr/search?su....,cf.osb&fp=ded99c6760f77ff6&biw=1024&bih=677

Şimdi gördüm merak eden varsa baksın kızlar kimsenin aklında bişey kalmasın...
Çok üzücü,siteleri kapanmış ama annelik serüveni mommy ya da gülfidan diye aratınca hepsi çıkıyor
çok yazık yaa,bi de buraya gelip,kendilerini savunmak yerine üste çıkıyorlar
efrah-83 sen de varsın canım hakaret edenler içinde

Bi de hakkım da o... demiş birisi kimse 1000 misli iade ediyorum laflarını
herkes haddini,sınırını bilsin
saflarını belirlesin ikili oynayıp bir oraya bir buraya yazmasın
benim safiyane tentation ve anchusa nerde diye sormamı bile nasıl algılamışlar
yazıklar olsun,nerdeyseler nerdeler hangi cehennemdelerse bana ne yaaa
ayıptır günahtır puhhhh

Benim poğaçaları arkadaşım yapıyo, Mis gibi Türk usulü ev poğaçası :)

Bana da arkadaşım bir atlet, bir de emzirme sütyeni hediye etti. Yeter sanırım onlar. Yetmezse birer tane daha alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…