2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım benim abimin eşi 3 hafta önce metro hastanesinde normal doğum yaptı 400 lira verdiler görümcemde aynı hastanede 1.5 sene önce sezeryanla doğum yaptı o zaman 350ydi şimdi daha pahalıdır herhalde

Canım ben dün gittim sordum
demekki değişmemiş fiyatlar
memnun kaldılar mı peki?nasılmış hastane genel olarak?

kızlar merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir.uzun zamandır giremiyordum foruma.
Haberlerle döndüm.haziran sonundan itibaren hastanelerdeydim.4 hastanede yattım.kızlar erken gelmeye karar vermişti bir kere.12 temmuzda sezeryan ile doğum yaptım.ceren ve ecem güzel kızlarım küvezdeler.solunum cihazından çıktılar şükür.yavrularım benden 2 saat uzaktalar.3 günde bir görebiliyorum.kucağıma alamadım koklayamadım.sütümü göğsümden içmediler hiç.içim yanıyor öyle özlüyorumki aşklarımı.neyse onlar iyi ya bana da şükretmek düşüyor.
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah.görüşürüz kızlar.hayırlı ramazanlar.

Allah analı babalı buyutsun inş en kısa surede kucağına alırsın cnm

Hayirli olsun canim yakin zamanda cikarlar annesi kuvozden merak etme.sen moralini bozma cikinca bol bol sut lazim onlara dinlen moral depola.kacinci haftalarinda geldi kucuk hanimlar..

Canım hayırlı olsun
ikizler demek erken geldi
benim komşum da öyle oldu şimdi çıktı bebeği evde emziriyormuş
darısı senin başına,kısa zamanda evinize dönesrsiniz inşallah

çok üzüldüm şükriye
fakat böyle bir adama çocuk yapılırmı e tamam cahillik yaptı çocuk yaptı doğurdu Allah bağışlasın ve fakatkendi çalışıyormuş adam denilen ş....... çalışmıyormuş bundan sonra o adamla devam ederse yola bu akılsızlıktır

Canım, tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün.İnsallah en kısa zamanda bebişler saglıgına kavusur doya doya koklarsın kızlarını..

telefondan giriyorum alıntı yapamadım.cevap yazan güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.30+1 de geldi güzellerim.27 haftadan itibaren doğumu durdurmak için tedavi gördüm.sancılar ve açılma vardı ama ben hissetmiyordum.bazı anlar komedi gibiydi.ilk bebek neredeyse normal doğacaktı ama ikinci bebek sıkıntıda olduğundan doğurmama izin verilmedi sezeryan yapıldı.
Dilerim hepiniz vakti zamanında sorunsuz ve bir avazda kucağınıza alırsınız yavrularınızı.

ha bu arada çatı ve açıklık için muayene olmaya korkan arkadaşlar için söyleyeceğim.hastanede yatar iken toplam 22 kere muayene edildim.kendinizi kasmayın yeter.insan nelere alışıyormuş ya :)

herkese selamlar sonunda doğum iznine ayrıldım 32. hafta artık daha çok takılıcam heyyo :)

nst ile ilgili fikri olan varmı ne zaman başlayacakk ???

evet canım il içi tayin istedim,bebişim olucak daha yakın olayım diye oturduğum eve yakın biyerlere.................

maşallah annesi,nazar değdireceksin kendi kendineeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun cnmm ınss ıstedıgın gıbı olur.
selam kızlar

offf çok sıcak uyuyamıyoruz hiç, Allahım yardımcımız olsun...
ewt cok sıcakkkkkkkkkkkk
kızlar çoğunuz benden öndesiniz maşallah heyecan var mı bakalım zaman daralıyor
heyecan olmazmı cnm varr.. hemde cokk :18::18::18:
allah analı babalı buyutsun cnmmmmmmmm..ınss yakındaa kucagınada alırsın ..

amınnnnnn canımmm ..

Merhaba hanimlar telden girdiğim icin takip edemiyorum nasılsınız ben yanıyorum sıcaklar çok etkiliyor beni sizlerde bir olumsuzlyk yoktur inşallah yarin bende kızımı görmeye gidecem öptüm ya:rin görüşürüzi

Allah analı babalı büyütsün kızlarını. İnşallah en kısa zamanda bebişlerin iyileşir de eve annelerinin kucağına gelirler..
Eylül annelerinin de ilk doğum haberini almış olduk böylece

Evet canım dinlemek farz okumak snnet ama burda sevaptan çok hatim olması için okumak gerekiyor. Diğerleri sadece dinliyor ayrıyetten kurandan takip edip okuyanla okumuyor gerek yok okunmasını zaten dinliyor. Fark eden bir şey yok kuranı okumakta güzeldir dinlemeye maksat Allah rızası yazılarım tuaf çıkıyor bilgisayardan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…