2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum..inşallah hayırlısıyla sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız....Allah dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde....

kızlar ben hiç sirkeli suda bekletmiyorum..yıkıyorum suda bekletiyorum okadar...
sirke kokmuyormu hiç yıkasanız bile?

neredesin sen?? Yunan bakkallarından bulabilirsin bizim yoğurtlara benzer yoğurtları yurtdışındaysan.
Oradaki sade yoğurtlar çok kötü gercekten de...

kızlar ben hiç sirkeli suda bekletmiyorum..yıkıyorum suda bekletiyorum okadar...
sirke kokmuyormu hiç yıkasanız bile?

Toksoplazma bağışıklığın var mı?
Bana Dr un dediği ilk şey hamilelik boyunca bütün sebzeler sirkeli suda beklenecek sonra yıkanacaktı. Parazit kapmayayım diye yapıyorum ben de...
suyun içine bir kapak sirke koyuyorsun. direk sirkeye yatırmıyorsun. O yüzden kokmuyor.

Son düzenleme:

Senin bağışıklığın olmadığı için mi sirkeyi tembihledi doktor?

Senin bağışıklığın olmadığı için mi sirkeyi tembihledi doktor?
Sanırım. gebelikten önce toksoplazma testleri istemişti benden. Sonuca göre bağışıklığım yoktu ve hamilelik boyunca bunu geçirmen çok tehlikeli dikkatli olacaksın dedi...çiğ et yasak, sebzeleri de sirkeli suda bekletip yıka, sokak hayvanlarından da uzak dur dedi...

Kızlar küüüt diye girdim araya ama hepinize merhaba ben geldiiimmmm
bulantılarım yok artık çoooook şükür baya azaldı,mide yanması ve ekşimesiyle mücadele içindeyim
1 kilo almışım şimdiye kadar,hazımsızlık ve kabızlık devam

iştahım yerine geldi,gelmez olaydı semiriyorum resmen

siz nasılsınız?? bu haftadan itibaren minik kelebeğim 5,5 cm oluyormuş

merhaba hoşgeldin...bende de mide yanması başladı..muz yiyorum fena gelmiyor sende bir dene istersen...bebişine maşallah benim bebişimde büyümüştür inşallah...bende yarın gidicem kontrole

Hoşgeldin.
Biz de iyiyiz aynen devam...

hmm baya uzaktaymışsın gerçekten. Ama ben dünyanın her yerinde türk ya da yunan bakkalı bulabildim, orada yok mu?

benim bulunduğum yerde yok maalesef o yüzden sıkıntı ooluyo..özellikle hamile kaldığımdan beri..bizim kültürümüzle hiç alakası yok...şu riskli dönem geçtikten sonra türkiye ye dönücem kısmetse 3.aydan sonra..bazen rüyalarıma giriyo türkiyedeki yemekler

Slm
Bendede toksoplazmaya karşı bağışıklık yokmuş,
Çok dikkatli olmak lazım biliyrm ama bu sefer herşeyden kıl kapıyrm
Hep acaba oluyor aklımda
Banada DR. aynı şeyleri söyledi yoksa düşükle sonuçlanabilir dedi
O yüzden dışarda salata falan bide fast food hamburgeri çok severim yiyemtrmmm

kızlar bu topiğin geneli yurt dışı sanırım...
zor olmalı uzak yaşamak.nasıl gittiniz oralara nasıl alıştınız kızlar?
Ben buralardan ayrılamam gibi geliyor.

andusha bana öyle bir test yapılmadı henüz cnm.

Son düzenleme:

bende istanbuldan başka bi yerde yapamam diyordum ama hayat işte mecburen gidiyorsun biyerlere...

o kadar güzel günlerkii tadını çıkarınn bol bol bende 2010 haziran annesiyim oğluşum 20 aylıkk eşşek sıpası fırlamalık peşindee o kadar yorucu ama o kadar güzel birşey kii rüya gibi, bu arada hala daha uyumuyorumm kalkıyor emmek içinn çok şükür emzirmeye devam özellikle diş çıkarmada emzirmek çok işe yarıyor bende şuan diyet sayfasında takılıyorum çünkü 64 hamile kaldım 90 doğuma girdim prensesler gibi bir hamilelik yaşadım hiç midem bulanmadı sadece kokuya tiskindim ,ne yediğinize çok dikkat edin özellikle salata ve et ve et ürünlerine dikkat ben dışarda yemek yedim zehirlendim( neyse kızlar o süt yapar bu süt yapar deiyp gemeyin tecrube konuşuyor anne sütünü su sebze meyva sağlıklı dengeli beslenmek çoğaltıyor . doğum kg larımı vermek için mücadele ediyorum neysee bebekleriniz ve siz ALLAHA emanet olun tadını çıkarın rüya gibi günler ama aslı rüya doğduğunda başlıyorrr

almanlar bizim kadar yoğurt tüketmiyorlar ondan pazarlanmamıştır.minik minik bebek kavanozları da var bunun çok güzel birer öğünlük.

Burda pek cesit yok gorumcem geldi bebek bezlerini gordu dedi hepsi maziden kalan bezler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…