Normalde içinden iki tane büyük yogurt kabı çıkıyor...6 tane de minik kavanoz ayrıca satılıyor tefallerde.Gece kuruyorsun makineyi, sabaha hazır yoğurtlar.
bende ev yoğurdunu hiç sevmiyorum ama mecburen ev yoğurdu yapıyorum çünkü benim bulunduğum yerde hiç normal yoğurt yok..hep meyveli yoğurt var..en son bir tane buldum oda hafif tatlı meyveli yoğurt kıvamında ondan maya yapıp kendi yoğurdumu yapıyorum..( ama normal bizim marketlerde satılan türk yoğurtlarını özledim...gerçi olsa şimdi yiyebilirmiiyim bilmiyorum bulantıdan
kızlar ben hiç sirkeli suda bekletmiyorum..yıkıyorum suda bekletiyorum okadar...
sirke kokmuyormu hiç yıkasanız bile?
kızlar ben hiç sirkeli suda bekletmiyorum..yıkıyorum suda bekletiyorum okadar...
sirke kokmuyormu hiç yıkasanız bile?
Toksoplazma bağışıklığın var mı?
Bana Dr un dediği ilk şey hamilelik boyunca bütün sebzeler sirkeli suda beklenecek sonra yıkanacaktı. Parazit kapmayayım diye yapıyorum ben de...
suyun içine bir kapak sirke koyuyorsun. direk sirkeye yatırmıyorsun. O yüzden kokmuyor.
Sanırım. gebelikten önce toksoplazma testleri istemişti benden. Sonuca göre bağışıklığım yoktu ve hamilelik boyunca bunu geçirmen çok tehlikeli dikkatli olacaksın dedi...çiğ et yasak, sebzeleri de sirkeli suda bekletip yıka, sokak hayvanlarından da uzak dur dedi...Senin bağışıklığın olmadığı için mi sirkeyi tembihledi doktor?
neredesin sen?? Yunan bakkallarından bulabilirsin bizim yoğurtlara benzer yoğurtları yurtdışındaysan.
Oradaki sade yoğurtlar çok kötü gercekten de...
Kızlar küüüt diye girdim araya ama hepinize merhaba ben geldiiimmmm
bulantılarım yok artık çoooook şükür baya azaldı,mide yanması ve ekşimesiyle mücadele içindeyim
1 kilo almışım şimdiye kadar,hazımsızlık ve kabızlık devam
iştahımyerine geldi,gelmez olaydı semiriyorum resmen
siz nasılsınız?? bu haftadan itibaren minik kelebeğim 5,5 cm oluyormuş
ben çoook uzaktayımm..uzak doğudayım korede
Kızlar küüüt diye girdim araya ama hepinize merhaba ben geldiiimmmm
bulantılarım yok artık çoooook şükür baya azaldı,mide yanması ve ekşimesiyle mücadele içindeyim
1 kilo almışım şimdiye kadar,hazımsızlık ve kabızlık devam
iştahımyerine geldi,gelmez olaydı semiriyorum resmen
siz nasılsınız?? bu haftadan itibaren minik kelebeğim 5,5 cm oluyormuş
hmm baya uzaktaymışsın gerçekten. Ama ben dünyanın her yerinde türk ya da yunan bakkalı bulabildim, orada yok mu?
Sanırım. gebelikten önce toksoplazma testleri istemişti benden. Sonuca göre bağışıklığım yoktu ve hamilelik boyunca bunu geçirmen çok tehlikeli dikkatli olacaksın dedi...çiğ et yasak, sebzeleri de sirkeli suda bekletip yıka, sokak hayvanlarından da uzak dur dedi...
kızlar bu topiğin geneli yurt dışı sanırım...
zor olmalı uzak yaşamak.nasıl gittiniz oralara nasıl alıştınız kızlar?
Ben buralardan ayrılamam gibi geliyor.
andusha bana öyle bir test yapılmadı henüz cnm.
almanlar bizim kadar yoğurt tüketmiyorlar ondan pazarlanmamıştır.minik minik bebek kavanozları da var bunun çok güzel birer öğünlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?